Няма радост по-голяма, през АПРИЛ ще ставам мама!

• 25 881
  • 718
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, благодаря ви за съчувствието.Добре съм, общо взето леко ги приемам събитията, най-вече защото има кой да ми каже МАМО, той е най-голямата ми опора.Да сме живи и здрави.Пожелавам ви леко бременеене.

# 406
Момичета,мен гърдите спряха да ме болят. Дали няма да стане най лошото  Cry  чувала съм че не е на добре....

# 407
  • София
maria8621 и при мене спира и  пак се появява. с времето симптоми изчезват и се връщат. на мен един ден ме болят, 2 не. Така че спокойно  Hug

Иначе за цигарите опитвам се да ги спра, до 2 на ден съм ги свела, вчера като запалих втората повръщах, явно тялото си ги отхвърля само, тази сутрешната само ми е проблем, но до дни  и нея ще я премахна  Sunglasses

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 10:00 от maceto85

# 408
Galka, и от мен прегръдки!

Мен гърдите ме боляха само в началото, сега само са се поналяли. За сметка на това гаденето не спира, уж намаля, но вчера пак драх лисици на два пъти. И на мен ми писна! Ако съдя по предния път, ще ме държи още две седмици. Не знам как ще го понеса!

# 409
Добро утро мами   bouquet, приемате ли нови попълнения?

Аз вчера бях на лекар. Терминът ми е 29.04. Втора бременност ми е. Ще ми бъде приятно да се присъединя към вас.

Пожелавам хубав ден на всички.   bouquet

# 410
Здравейте на всички,

Вчера ме изписаха от болницата,но сега ще лежа 2 седмици вкъщи,т.е до 12 седмица.Пия си лекарствата и се моля всичко да е наред.Лежа си ,както ми казаха и почивам.Искам да дам един съвет на всички мами,които се правят на много смели като мен.Мислех си,че като съм бременна,не съм болна и не се лишавах от пътувания,излизания и т.н.Внимавайте много.Казаха ми,че реално не трябва да пътувам по-дълго време.(Час в двете посоки било много).Повече почивка,за да нямате проблеми.
В 10 седмица съм и вчера преди да ме изпишат ме гледаха за първи път на коремен ехограф.Не се вижда много добре,но видяхме бебето как мърда.Чувството е неописуемо.
Следващата седмица съм при лекарката за записване на ЖК и изследвания и по-следващата на ФМ.Ще пиша за ФМ ако до тогава някоя мама не е разказала.

# 411
cvety83, какво ти имаше, какво точно е предизвикало проблеми при теб? Надявам се почивката да ти се отразява добре. Наистина, пътуването натоварва, ние ходихме на почивка в Гърция, и след това ми трябваше по един ден да се възстановя, а и на отиване ми беше много лошо.

# 412
Здравейте!
Само да споделя едни по-нормални цени за ФМ и БХС - http://zarodish.com/Contacts.aspx , аз си записах час за 19.09 ! Някой има ли някакви отзиви за там и за д-р Стратиева?
За цигарите - спрях да пуша още като видях двете чертички и то без проблем!
galka , съжалявам за загубата ти ,за съжаление никой не е застрахован, затова момичета - леко и безпроблемно бременеене на всички ни желая!

# 413
  • София
Привет на Black Lady и другите нови момичета:)

Бях на преглед, засега всичко изглежда наред.

Извинете, ако досаждам с въпроси за близнаци, но не знам как да пусна скрит текст:
Моята лекарка е отпуск до края на месеца, когато ще съм в 10 г.с. Тогава щяла да ме упъти къде да има на ФМ и БХС за близнаците. Притеснявам се да не стане късно и да няма свободни часове. Някоя от вас с близнаци, които сте в Сф, може ли да сподели къде се записахте? Останах с впечатление, че не навсякъде правят тези изследвания за близнаци. Но не можах да попитам, понеже днес ме гледа друг лекар.

За цигарите - спрях ги веднага. Пушеше ми се само една вечер, после почна гаденето и не се сещам за тях.

И на мен ми казаха да не пътувам, но понеже имам проблем (отлепяне). Първата бременност пътувах много, вкл. 3-4 командировки със самолет, и си бях ОК.

В коя седмица ви започна гаденето? На мен ми се гади, но съвсем малко. Но моят термин е чак края на април и май съм по-назад от вас. Сега съм 7 седмица.

# 414
  • София
При мен почна миналата седмица, тоест в 7гс... Направо е ужас =(

# 415
Мohita , благодаря. АЗ съм почти в 7 седмица и при мен гаденето започна от преди 2 дни. Положението се влошава... през целия ден ми е зле.  Sick

# 416
  • София
Мohita при близнаци не се прави БХС, тъй като резултата важи само за едно бебе. При близнаци се прави само ФМ. Според мен проучи добрите ФМ специалисти и започни да звъниш за час, можеш да я правиш от  11гс до 13 гс, така че все някъде ще намериш час, не чакай прегледа при АГ.

Пробвай : Марковс, Фемина, др  Мазнейкова, др  Сигридов, и в Надежда имаше една май беше др Михова/Димова? имаше и една др Томова?

Аз лично съм при др Чавеева в клиника Щерев, младичка е, но много я хвалят, ще я видим на 19ти. Там със сигурност има часове.

Гаденето при всеки различно, при мен е леко, и започна в 5-та седмица.

# 417
Със сина ми повръщането започна още в 5 г.с., а сега в 7 г.с. Обаче сега е съвсем различно /т.е. леко/, въпреки че повръщам по 1-2 пъти на ден и то не всеки ден. Всъщност до тук имам само два много тежки дни, а и вече започва да отшумява, понеже карам 11 г.с.
Аз понеже реших да правя само късно БХС и ФМ, да ви кажа, че при Мазнейкова вече до към средата на октомври май няма часове. Аз успях да си запазя за 13-ти ... Ама пробвайте, де, поне веднага вдигат телефона и проверяват!  Peace

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 13:54 от Vaseto29

# 418
Привет на Black Lady и другите нови момичета:)

Бях на преглед, засега всичко изглежда наред.

Извинете, ако досаждам с въпроси за близнаци, но не знам как да пусна скрит текст:
Моята лекарка е отпуск до края на месеца, когато ще съм в 10 г.с. Тогава щяла да ме упъти къде да има на ФМ и БХС за близнаците. Притеснявам се да не стане късно и да няма свободни часове. Някоя от вас с близнаци, които сте в Сф, може ли да сподели къде се записахте? Останах с впечатление, че не навсякъде правят тези изследвания за близнаци. Но не можах да попитам, понеже днес ме гледа друг лекар.

За цигарите - спрях ги веднага. Пушеше ми се само една вечер, после почна гаденето и не се сещам за тях.

И на мен ми казаха да не пътувам, но понеже имам проблем (отлепяне). Първата бременност пътувах много, вкл. 3-4 командировки със самолет, и си бях ОК.

В коя седмица ви започна гаденето? На мен ми се гади, но съвсем малко. Но моят термин е чак края на април и май съм по-назад от вас. Сега съм 7 седмица.
Здравей Моhita  Hug
За ранната фетална (която доколкото разбрах е задължителна за близнаци) и специално за близнаци моя доктор ми препоръча:
доц.Марков от МЦ "МАРКОВС"
доц. В.Димитрова от Фемина
д-р Валентина Мазнейкова от МБАЛ "Света София"
Каза, че били най-добрите. Звънях около 26-ти и 27-ми август да си запиша час и никъде нямаше совободни за периода, в който ще бъда 12-13 г.с.  Tired
Записваха чак за октомври, при това за втората половина, което не ме е устройва, защото тогава ми е късно. В крайна сметка след много чесане по главата си записах час за МЦ "МАРКОВС", не при доц.Марков, а при друг от лекарите в центъра. Надявам се всички лекари там да са достатъчно добри и в случай, че има нещо притеснително да мога да взема и второ мнение от доц. Марков.
Но е факт, че за най-добрите специалисти часове вече няма. Мисля, че нямаш кой знае какво време за губене. Да не те отчайвам, но положението с часовете си е доста драматично.

# 419
Здравейте!
Само да споделя едни по-нормални цени за ФМ и БХС - http://zarodish.com/Contacts.aspx , аз си записах час за 19.09 ! Някой има ли някакви отзиви за там и за д-р Стратиева?

Момичета аз мисля там да се запиша за ФМ и БХС по препоръка на моя позната която е била с проблемна бременност, след загуба на  бебе от предната бременност. Тя ми препоръча Стратиева като много добър специалист ехографист и много човечен лекар!!!! Лекарката идва и в Селена в Пловдив, частната болница с най-висок рейтинг за Южна България, така че мисля професионализма й е на ниво! 

Общи условия

Активация на акаунт