Няма радост по-голяма, през АПРИЛ ще ставам мама!

• 25 885
  • 718
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Силки браво, ехх всички го очакваме този момент с нетърпение вече...
Ейми лий не се притеснявай за темата, най-малкия проблем ти е това в момента.. Гледай да се оправяш, макар, че то и да гледаш и да не гледаш, все тая  Crazy   Hug
И аз чакам мома, затова да не ми казват и на мен на ФМ  Sunglasses
Купих си и аз Нукс Вомика, не знам действа ли ми, не ми ли.. Уж като хапна ми става по-добре, ако евентуално не ми стане тежко.. Доста често ми се дояжда царевица и си хапвам, сварена, с кочан  Wink
Да питам пушачките, спряхте ли ги? Аз ги спрях случайно няколко дена преди да си направя тест Simple Smile Сега ми миришат отвратително  Sick

# 391
 Ами аз съм от пушачките и понеже бременността ми беше изненада за мен спирането се оказа трудна задача. Още след теста ги намалих драстично , но до преди няколко дни вси си пропушвах по половин цигара веднъж два пъти дневно. Вече обаче много ми се гади по цял ден и не се и сещам за тях.

# 392
  • София
Здравейте и от мен  Hug Аз не съм писала отдавна, но ви чета редовно. Нещо някакви мъки и депресии са ме налегнали, ей така без причина. Тия хормони ми разказват играта.
Иначе на мен продължава да ми се гади -  е вече не е всеки ден но през ден, през два  Sad И корема ми е много подут Sad
Тази седмица ми предстои да пусна бомбата в офиса  Mr. Green Дано го приемат добре, доколкото е възможно Simple Smile
Относно пола аз тъй като няма да правя първата ФМ ще си почакам да разбера. С предната бременност бях абсолютно убедена, че е момиче а то се оказа момче, сега да видим Simple Smile Нямам претенции, само да е живо и здраво Simple Smile Синът ми каза "аз си поръчвам братче"  Joy така че ще видим, на кой поръчката ще се изпълни Simple Smile
Аз съм се сдобила с гъбички Sad Лекарката ми каза да си купя едни глобулки, но аз нали съм шматка и не я чух добре (по телефона) май ми каза Паверил, а в аптеката ми казват, че Паверил е само крем, а глобулките са Гино Паверил. Сега се опитвам да се свържа с нея да се уточним, за да не се налага да ходя, че бързам да взема юнака от градина...
Dudolino, amy_lee пожелавам ви бързо да се оправяте и на всички, които имат неразположения и притеснения  Hug
И такива неща при мен  Hug Прекрасна вечер ви пожелавам   bouquet

# 393
Момичета, само да ви кажа  на кратко, не искам да ви натоварвам, моята бременност беше до тук, днес доктора го потвърди.Няма да изпадам в подробности,  така е било писано да стане, не ми е безразлично, но се старая да  не  изпадам в депресия.Да сме живи и здрави за да се радваме взаимно със синчето ми, а ако е речено ще си имаме и второ.Пожелавам ви  прекрасна бреенност  с живи и здрави бебета до термин.

# 394
galka* толкова ми стана тъжно Hug! Кураж! Гушкай момченцето, желая ти от сърце да сте живи и здрави и да се запишеш с успех скоро! Благодаря ти сърдечно за пожеланията към нас  bouquet и да ти се връщат скоро от сърце!!!  Heart Eyes

# 395
  • София
Галка жалко..  Sad  Звучиш добре, дано скоро ни зарадваш!!  Hug

# 396
galka* spoko Не знам  какво да кажа, думите са излишни....
И на мен ми стана много тъжно... Минала си през толкова много, за да стигнеш дотук.. Просто не е честно  Cry
Пожелавам ти много сили и кураж! Имаш мъничко човече, което да те радва.
Дайте си малко време и когато сте готови ви пожелавам да се сбъдне и така мечтаното второ човече  Hug

# 397
  • София
Галка, прегръдки!
Успех и дано скоро те видим отново тук!

Момичета, някоя може ли да ми каже Нукс Вомика 9 как се разрежда? Забравих да питам в аптеката:(

# 398
  • София
galka* много много съжлявам! Hug

Ако имаш нужда от подкрепа можеш да пишеш тук :

# 399
Здравейте момичета!
При мен гаденето се завръща с пълна сила.Тъкмо си мислех,че поотшумява и пак се почна със сутрешното повръщане и по цял ден ми се гади,главата ми е замаяна,До когааа?Не се чувствам пълноценен човек  Confused

# 400
  • София
galka, много съжалявам. Прегръдки и успех! Вярвай, че чудото ще се случи!

# 401
galka бъди силна и смела  Hug да си жива и здрава, пак ще забременееш миличка!!!

# 402
  • Русе
galka съжалявам за това, което се е случило. Бързо възстановяване  Hug

# 403
  • София
Момичета, кажете моля ви за този нукс вомик, че направо не се издържа Sad

# 404
Галка, съжалявам много! Cry Hug Знам какво изживяваш! Пожелавам съвсем скоро отново да видиш две чертички и всичко да бъде наред! Praynig Hug Hug
Ейми, радвам се да те "видя" отново Hug И ти като мен доста си преживяла с това повръщане Confused Радвам се, че вече си по- добре!
Рози, писах ти на ЛС още одеве! Peace

Общи условия

Активация на акаунт