Няма радост по-голяма, през АПРИЛ ще ставам мама!

• 25 804
  • 718
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Силки, в този сайт има хубави неща, аз си харесах доста, а и съм фен на онлайн пазаруването. В магазините освен нещо от H&M нищо друго не ми хваща погледа, особено българската мода е жив комунизъм за мен.

cvety83, аз не бих бързала да поръчвам, до раждането има още много време, може да си харесаш още 5-6 колички до тогава, а и да излезнат още нови модели. Аз бих изчакала Коледа и Новогодишните празници, във всички магазини правят намаления. Моето мнение е че най-добре е да се вземе количка с гаранция, нашата количка на три пъти е правила дефекти и ни сменяха частите. Ние умишлено си взехме количка за породени деца, защото много искахме да са с малка разлика и сега нямам търпение да видя как ще изглежда в пълен състав количката  Simple Smile

# 616
лошо ми еееее Sick цял ден се търкалям като заклана кокошка по легла и дивани!не повръщам,нищо конкретно не ме боли,но съм като отровена Sad

# 617
Ето идея за темичка.
"Коремчето личи ми вече,а априлчето(април) все още е далече!!!"
Ще изчакам за количка със сигурност,но не съм сигурна,че ще е нова,защото си харесвам все едни скъпииии.Ужас!Но е рано да обсъждаме това сега.
Хайде лека вечер.

# 618
Тиквичке, и аз така, че и по-зле. Снощи направих погром, за който не искам да си спомням. Днес на обяд оскверних wc то на Икеа, сега се наливам със спрайт на дивана, докато фамилията празнува в един ресторант....мъка. Тежи ми, защото вече се бях настроила да ми минава...

# 619
  • София
Ех и аз все се вглеждам дали ми е пораснсло тумбачето, но не е.. Ние сме още на морето, но като се приберем тази седмица и като си обуя дънките, сигурно ще ме стягат  Peace
И на мен ми омръзна само да лежа и да сменям позите... Искам да ми минава вече тва гадене, щото е супер изнервящо  Tired
За количка и аз мисля, че е рано, предния път така си бях харесала една количка и вече към края на бременността ми изглеждаше ужасна и си купих друга. Беше 1200лв, но изгледа 4 бебета и още и няма нищо  Shocked  Оказа се желязна  bowuu  И сега мисля да си я ползвам пак, може да дам някъде да ми ушият нов плат за отвътре на зимния кош /как го обясних само/. Марката е Abc design - препоръчвам я с две ръце  Peace
На момичето с проблемите в работата /не помня ника/ - тоя келеш нямаше въобще да го търпя, ако бях на твое място. Провери как можеш да си вземеш болничен, не си заслужава да си тровиш нервите  Hug
Забелязвате ли някакви промени по лицето си? При мен миналата бременност лицето ми се изчисти, косата ми стана супер жива, не се омазняваше толкова, въобще се разхубавих. Сега само някакви пъпки ми избиват  Close

# 620
Ох, лицето ми е някакъв ад... цялата съм изрината все едно съм пред цикъл, много неприятно! Close

# 621
Подаръче, аз миналата седмица бях на преглед и тогава ми пуснаха кръв и урина. Peace Знам, че по принцип се правят към 12 г.с., но моят лекар и с предната бременност ми ги пусна по- рано.
Васе, блазе ти, че малкия не може да те издаде Laughing Моят калпазан вчера се гушна в мен пред всички, сложи си ръката на корема и галейки ме започна да вика "бебе, бебе" Crazy Замазах някак положението, ама.. кофти ситуация Laughing Аз затова не исках да му обяснявам толкова рано, че вътре има бебе, че ще става батко и т.н., но... Laughing
hf_f, то и аз основно от интернет пазарувам, от чужбински сайтове при това. А в H&M има ли дрехи за бременни? Rolling Eyes Аз уж гледах, ама не видях...
За количка е доста рано още. Аз мисля да я вземем чак като вляза в деветия месец, живот и здраве, защото хем няма да заема излишно място преди това и да се препъваме само в нея, хем гаранцията ще започне да тече малко преди да влезе в употреба самата количка. Peace
Лицето ми, за разлика от предния път, хич не се изчисти, а обратното. Crazy Направо не мога да се гледам вече. Постоянно някакви пъпки ми излизат. Мажа се с какво ли не, но ефектът е нулев. Crazy Косата ми и тя взе много да пада, направо с кичури... А с предната бременност и лицето ми се изчисти, и косата ми стана много мека, лъскава и хубава.. и кожата ми беше една гладка и мека.. А сега... Rolling Eyes

# 622
  • Бургас
Аз имам количка от каката. Ако е момиче ще ползваме нея, иначе ще вземе нова,но след като бебето се роди. Не мисля да бързам с покупките. Миналият път всичко бях харесала и като родих,доакто бях в болницата майка и мъжа ми се погрижиха.

# 623
Кукумявка, и моята количка и abc design. Ще я ползвам пак, много здрава немска вещ. Моя модел е малко тежичък, но наистина вечен.

# 624
Момичета , по принцип старите хора казват, че когато си с момче - се разхубавяваш , а когато си с момиче - " погрозняваш" ( тя взимала от красотата на майката ....
А така като гледам момичетата, който са имали момченце казват, че преди са се " разкрасили "  Wink

Също съм чувала, че бъдещите майки който им се яде сладко , това било признак за момиче , а соленото и киселото за момче  newsm78
  Лека вечер ! Hug Hug Hug

# 625
  • Варна
И аз съм пъпчасала. От преди да забременея си имам косопад и наскоро изведнъж спря newsm78. Обаче след 2 седмици пак си започна косопадаи така досега.

# 626
  • Варна
Силки, има в HM дрехи за бременни трябва да потърсиш къде се намират или да се огледаш за манекените - има манекени с коремчета  Simple Smile На мен са ми по вкуса, вталени, изчистени. В LC waikiki също имат колекция за бременни, но там изобщо не ми харесват

Иначе и аз съм го чувала това с разхубавяването, ако чакаш момче. Предната бременност още от самото начало така хубаво ми се изчисти лицето и следа нямаше от нищо, ноктите ми заздравяха, обаче аз пък изобщо не се чувствах красива, постоянно си мислех, че лицето ми и подуто някак си. А сега колко пъпки ми излезнаха, върнах се в 8 клас ... То май  и с почти нищо не можем да се мажем, особено тониците със силицилова киселина, които са си точно за пъпки, не се препоръчват при бременност

# 627
И аз съм супер пъпчасала, косата ми пада ... Предният път не беше така, косата ми падаше чак след раждането.  ooooh! Дрехи няма да купувам, имам едни дънки и клин от преди, а и една приятелка ще ми даде.  Whistling
Иначе и ние пуснахме да продаваме количката на баткото /той ще кара с една лятна, че ми е трудно пазаруването иначе/, а за бебето ще вземем нова. На баткото я купихме като се прибрахме от болницата, но я бяхме харесали преди това. Сега пак така ще направим.  Peace

# 628
  • София
И аз имам ситни пъпки по цялото лице и деколте.. Ужас е.  Не си спомням с каката дали съм имала,  май не. Да се оплача боли ме главата цял следобяд Sad Шофирах 200 км и може да съм се напрегнала, после докато оправя багажи.. Сега вече почивам, но още си ме боли. Дано изкарам без хапчета.
Много се вълнувам, утре моето пораснало момиче тръгва на градина. Ееех как бързо минава времето само Sad Дано бързо свикне с новите госпожи и деца - тя си ходи на ясла до сега, но в друг квартал,  сега ще бъде до вкъщи вече.

# 629
  • София
Здравейте Simple Smile
За това дали ми личи ... незнам, като че ли е рано, но корема определено порастна. Може да е от подуването, чувствам се като плондир Sad
Относно покупките мисля да поизчакам. Предишния път купихме всичко предварително, но към 8 месец.
Дано да сте прави за разкрасяването Simple Smile Като бях бременна предния път и косата ми растеше като луда и лицето ми светеше и ноктите и те много здрави. Сегааа толкова пъпки по себе си не съм вярвала, че могат да ми излезнат Sad Предишния път живеех основно на кисели и солени неща - и имам момче Simple Smile Сега за мое учудване (защото аз попринцип не обичам сладко) само на сладко нялитам, абе точно обратното на предишната бременност. Ще видим има време Simple Smile Много бих се радвала на едно момиченце, но каквото и да е се мосля да е живо и здраво, пък няма да го върнем я Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт