Няма радост по-голяма, през АПРИЛ ще ставам мама!

• 25 806
  • 718
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро в мързелива неделя, аз нещо съм още така smile3507, но вместо кафе ще ви черпя по един фреш Mr. Green

Danimamas Определено не ми вдъхва доверие този доктор, било е прекалено рано за да прави такива заключения. Споделям мнението на Мацето - запиши си час някъде другаде и се опитай да запазиш спокойствие, доколкото е възможно Hug
Лина Стискам палци за бърза адаптация в яслата. И нас това ни чака края на месеца и не ми се мисли Crazy
Пепито В ужасна работна атмосфера си попаднала, щом имаш вариант за болничен по добре се възползвай Hug

# 601
Danimamas, присъединявам се към другите мнения, отидш но ФМ при проверен специалист.

Пепито, ако си бременна, май нямат право да те уволнят. Но средата не е добра за теб, особено сега.

Аз пак влазох в серия с повръщания, кога ще свърши.......?!

# 602
  • София
Pepito, ако ще им казваш, че си бременна, задължително вземи документ от доки, да го има черно на бяло. Така, ако те уволнят (дано са свестни де и не се случи подобно нещо, за работодателя идват дните на страшния съд.

Ох и аз искам да знам тия мъки с гаденето и липсата на апетит кога свършват Sad хем съм обездвижена (излизам на разходка след малко), хем не ми се яде, а така обичам храната... Каквото и да хапна или пийна после ми е безвкусно и почват едни киселини и гадения SadSadSad

# 603
Аз разбрах, че Пепито е още в изпитателен срок, затова се притеснява ...  ooooh!
Данимамас, присъединявам се към мнението на момичетата! Дано всичко е наред!  Hug

# 604
Мили бъдещи мамчета  Hug Hug Hug за всички   bouquet

Силки- Извинявай, че напомних и отворих раната отново, но се ядосвам и ми става гадно, когато някой мамчета се чудят дали да правят това или онова изследване, все пак се отнася за вашето бебче бе хора  newsm78  ,, но всеки си има право на избор ...

ЕДНО ГОЛЯМО ИЗВИНЯВАЙ ЗА ВСИЧКИ , НЕ ИСКАМ ДА ОБИДЯ НИКОЙ  И НЕ НАЛАГАМ МНЕНИЕ !!!

Danimamas и аз смятам, че трябва да потърсиш друго мнение Wink и не се притеснявай , стискам палци всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig

amy_lee - Благодаря за фрашчето   bouquet

Момичета, не знам при вас така ли е , но умирам от глад, а в същност не мога нищо да хапна , защото ми се гади постоянно, само ме напъва да повръщам  и ми е много лошо  ooooh!
Надявам се вече да отминава на всички и да започваме с хубави и позитивни неща в новата темичка Simple Smile

# 605
Здравейте, момичета! Hug
Пепито, в много неприятна ситуация си Confused Дано някак си се наредят нещата! Hug Май наистина за момента най- добрият вариант е да излезеш в болничен, да не се натоварваш психически и да си почиваш вкъщи. А относно ФМ - няма смисъл да даваш парички и да ходиш на две места. Просто потърси в интернет и си избери един лекар, на който ще можеш да се довериш. Peace
danimamas, аз те съветвам да отидеш при друг лекар. Още повече, че нухалната гънка се мери май само на ФМ. Никой друг лекар, поне при мен, не си е позволявал да изказва мнение и да я мери. Успех! Вярвам, че всичко ще е наред! Praynig
Ейми, с тия фрешове... Crazy Сега ще ме караш да ходя до магазина и да вкарвам сокоизтисквачката в действие. Laughing

# 606
Здравейте,момичета! HugНе съм се разписвала отдавна и сигурно вече ме забравихте  Laughing Надявам се всички да сте добре и бебчетата да растат!
Ние бяхме малко на почивка,малката тръгна на ясла,но още не ми дават да я оставям по цял ден,а само за по час-час и половина и си е едно голямо тичане.Вкъщи работата никога не свършва.Готвене,пране,гладене,чистене,чинии....И колкото и да тичам и да се старя,защото чистота ми е голяма мания,пак е разхвърляно.Бъдещата кака е голяма беладжийка ooooh!

Аз утре влизам в 10г.с. и до сега съм ходила само веднъж на лекар Blush Доста лежерно я карам тази бременност.С предишната какво вълнение и притеснение беше...Сега като че ли ми е по-спокойно.Дори не съм избрала още лекар,който да ми следи бременността.Тази,при която ходих последно нещо не ми вдъхна доверие.Нали ви казах как миомният възел с размери 18,4мм,който ми беше открила на предна маточна стена,мистериозно се премести на задна маточна стена и намали размерите на половина-9мм.А предложението й за серклаж базирано само на бърз поглед с просто око на шийката ми...Абе ще търся друг,ама да видя кога ще е,че то май дойде време за изследвания вече.
Вие вече правихте ли някакви изследвания?

danimamas,това,че те е пратил на точно определено място,мисля,че говори достатъчно.Явно всичко е за пари.Но това,което най-много ме дразни е,че как поне малко не се замислят какво причиняват на бъдещата майка?!Какъв човек трябва да си?Че и лекар!Твърде рано е за такива измервания,още повече за заключения.Най-добре се консултирай с друг лекар.

Pepit0,стискам палци всичко с работата ти да се нареди.Мисля,обаче,че нямат право да те уволнят ако си бременна Thinking

Не съм чела назад и се извинявам,че не мога да се включа!Толкова от мен за сега!Лек ден на вскичи!

# 607
Здравейте отново.
Доктора ме праща в Майчин дом в 11 г.с , в която влизам днес, но чета че статистиката сочи че колкото по- рано се направи БХС толкова по- лоши са резултатите, защото до 12 седмица има риск за самия плод, а да не говорим недай си Боже за аномалии.
Nikol_1189  Аз не се чувствам обидена,просто не искам да ви разказвам в подробности през колко доктори и изследвания минах с каката докато се роди и че само дето не я изкараха недоразвита, за да ми вземат парите за изследванията, които между другото хич не са малко пари ooooh! и другото което си мисля -хората които нямат възможност да дават тези пари за изследвания какво правят- седят и се молят на Бога всичко да е ок...не знам струва ми се че от няколко години се върти здрав бизнес с бременните жени в България.
Благодаря на всички за мненията-реших да изчакам да мина на преглед през доктора, който ме следи в ЖК и ако и той под говори, че трябва да отида ще отида пък каквото сабя покаже.
По  въпроса за гаденето- при мен като че ли взе да отшумява и тонуса ми е малко по- силен, но си останаха газовете в стомаха ми и оригвам като ....да не казвам какво- ужасно е , имам усещането че никога няма да спре това нещо ooooh!
Имам си нова екстра болки отзад в кръста- по- скоро в областта на опашката. Майка ми се изказа че това било от разширяването на таза, за което на мен ми се вижда малко раничко, но все пак...де да знам  newsm78
На каката още не сме казали официално, подговаряме "ако имаме бебе"  еди какво си и тя все довършва как щяла да е много грижовна, да го храни, къпе и разхожда. И аз не й казвам официално "да ще имаме " именно заради въпросите "ама кога ще дойде бебето, къде е сега, какво прави" и т.н.. Laughing
Определено се присъединявам към мнението че втората бременност личи по рано, мен започнаха да ме питат "да не би да има нещо"?! Любопитна работа ей...ми аз ще кажа като реша, много нетактични хора има. Вчера така с детето вървя по- улицата и една позната (не ме е виждала отдавна) и се изцепи " да не чакаме бебе"  Rolling Eyes и малката опули ей такива очи  Shocked какво ще отвори сега мама!!??? Явно ще трябва да и кажем скоро защото така като подпитват познати пред нея ще се почувства все едно го крия от нея и в един момент може да каже "Защо не си ми казала и на мен"
Дългичко стана -оставям ви-приятна неделя на всички и положителни емоции   bouquet

# 608
Аз съм спокойна, защото още въобще не ми личи, а и с първата бременност /дори и като повръщах/ и сега никой не ме е питал дали съм бременна преди края на четвърти месец, хахахах! Малкият не казва повече от една дума в "изречение", така че и той не може да ме издаде ...  hahaha

# 609
На мен пък ми личи коремчето. Не ми стават панталоните и си купих едни дънки и еластичен панталон с туника да закърпвам положението. Нося си някои от по старите блузи ама като се опънат на корема и вече започват да ме разконспирират- особено в профил Blush.
Иначе работаат ми също не е тежка, но с повръщането и престоя в болницата си спечелих 34 дни болничен и честно казано не мисля да се връщам, първо че съм с ин витро бременност и трябва да внимавам и второ започва по -хладното време и разбира се вирусите, а работя с хора. Ще си обуча заместника адистанционно. Shocked
Всеки сам си решава.
Лека вечер и приятна нова седмица.

# 610
И аз мисля да работя докрая. В офис съм-човешки ресурси. По повод уволнение на бременна - защитени сме по чл.333 ал.5, от КТ,но само след уведомяване на работодателя с документ от АГ:-) .

# 611
И аз да се включа,че два дни много сте изписали,а и колкото и да искам на всеки към поста да добавя нещичко е много трудно,защото инфото е много за тези два дни.
Относно коремчето и на мен ми личи,поне ми е надут и може би затова,но сутринта ММ ми каза ,че вече личи.Не съм качила кг,но дрехите ме дразнят и ми стягат на талията.Май и аз ще си купувам нещо по-различно.В тази връзка ще е добре да разменим идеи за чужди и наши сайтове с дрешки за бременни,въпреки,че повечето са много смешни.
Ще помисля и за предложение за темичка.
Хайде чао за сега и целувки.

# 612
Аз да кажа набързо само за дрехите за бременни.
Цвети, виж тук. Китайски са, ама някои от нещата им са доста сполучливи. Аз от там ще си поръчвам тия дни. Аз гледам да си избирам такива, на които им е безплатна доставката. Евтино е и са хубави на външен вид.

# 613
Да и аз мислех от там да си поръчвам,благодаря все пак.Абе момичета,харесала съм си чисто нова количка в olx на супер изгодна цена и сега не смея да си я купя.Май е много рано още а?За уточнение да кажа ,че в магазина е 1900лв,а аз я намерих за 400.

# 614
И на мен вече ми проличава малко , по- малко. Почнаха да ме стягат панталоните, утре ще ходя до няколко магазина да се разгледам и ако намеря нещо да си взема  и някоя туника или широка блуза, че моите започнаха да се опъват по мен  Joy newsm78 , а й не искаме да казваме още на никой , макар в къщата вече да се съмняват, ама техните съмнения дойдоха от това, че спрях от раз цигарите в момента в който разбрах, че съм бременна, а преди правех опити , но все ги намалях до 2-3 и после наново ги започвах по половин кутия или кутия на ден .....  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт