Няма радост по-голяма, през АПРИЛ ще ставам мама!

• 25 904
  • 718
  •   1
Отговори
# 255
Много се радвам за всички вас, които ще имате близнаци, но аз честно казано май не бих се справила newsm20.
Желая ви успех!

Честито сърчице, galka на теб също честито сърчице.
За близнаците...какво да кажа...като ти дойде на главата просто нямаш избор. Несправянето не е опция  Party Ще бъде весело  Crazy

# 256
  • София
didito_ честито сърчице   bouquet

То и при нас е имало огормен шанс за близнаци, защото лекарката видя че 2 яйцекелтки се бяха отделили  от яйчника, но явно само  едната се е оплодила  Crazy

Да питам тези дето сте на Фракси, не си спомням кой друг се оплакваше от сърбеж на корема, аз направо полудявам от вчера. С какво се мажете? Аз мисля днес да си взема нещо вече за стрии, но този сърбеж е доста досаден  newsm78 #Crazy

# 257
Да питам тези дето сте на Фракси, не си спомням кой друг се оплакваше от сърбеж на корема, аз направо полудявам от вчера. С какво се мажете? Аз мисля днес да си взема нещо вече за стрии, но този сърбеж е доста досаден  newsm78 #Crazy

Абсолютно същия проблем имам и аз, и на местата където съм си сложила инжекцията става едно грубо, на моменти сърбежа е непоносим.Аз по-рано бях писала, че ще се мажа със свинска мас, взех си от село, премих я с вода и си сложих една течна ванилийка да я направя с приятен аромат.Вече се мажа редовно и определено каточели ме облекчи, но си е време за мазане според мен, че няма да разберем кога ще порасне коремчето.

# 258
  • София
galka* дам точно на мен ме сърби около инжекциите, чудя се дали да не пробвам вече в ръцете да ги бода, че преди не исках заради късите ръкави на дрехите, но пък това означава че и там ще почне да ме сърби.абе луда работа, ще търпя Simple Smile отивам да купа сега нещо за стрии, че работа в мол  Heart Eyes

# 259

Сърбеж, буци с размерите на орехи, синки, червен  петна по 4-5 см. в диаметър.... всичко това са екстри от фраксито. Да добавя и, че кожата на корема ми от тези буци е станала като на тапир. И тая тъпа игла не влиза и това си е! Понякога съм се мъчила по 30 минути, докато успея да си бия инжекцията  ooooh!
Отскоро ми го слагат в ръцете, в корема вече не мога, подула съм се като зелка...
Пак сърби ужасно, но някак си ми се струва по-естествено да се чеша по ръцете, отколкото по корема  Crossing Arms И като си помисля, че ме чакат още 6 месеца такова мъчение  ooooh!
Затова в темата бях питала за клексана, ама никой нищо не каза  newsm78
Имам още запаси от фракси, ама като свърши май ще пробвам пустия клексан. Може да е по-добре, знам ли  Tired

# 260
  • Варна

Аз с нищо още не се мажа. Понякога след поставяне на фракси ме сърби, дори и на следващия ден, понякога не. А иглите наистина са много тъпи или аз съм дебелокожа Laughing.  А в ръката може ли човек сам да си сложи фракси ? newsm78

# 261

А в ръката може ли човек сам да си сложи фракси ? newsm78
Трудна работа, а според мен невъзможна.
При нас бъдещият татко сега се учи да ги слага в ръчете, че не може всеки ден по доктори да се търчи.

# 262
  • София
Мен пък много лесно ми влизат иглите, ама аз имам много тънка кожа. На ръката едва ли можеш сам след като трябва нали да стиснеш мястото  newsm78

Взех си масло на Икаров, но чак след това видях че може да се маже в 4 я месец, що така? newsm78

# 263
  • София
Според мен пише 4 месец, защото тогава се счита за официално разтягането на корема.

Ако някой също ще си взима на Икаров, хора, не давайте пари - ще подаря моето на желаещ, че само седи.

# 264
  • София
Po3u той е само 6 лева Simple Smile и е със срок 90 дни, аз го помирисах ( отворих го де) в магазина и не ми миришеше зле...

# 265
  • София
Е, нищо, по-добре да го подаря на някой, вместо да го хвърлям. Купих го  преди няколко дни, не знам дали има и седмица, който го вземе все ще го изхаби за 90 дни.

Просто на мен не ми понася  Peace

Една бъдеща мама вече ми писа.

# 266
Привет на всички !!

Позагубих се тези дни, но за съжаление и аз съм в клуба  Sick. Коравя се заради работата и малката вкъщи, но нещата намирисват на болничен в скоро време...  Tired

Поздравление и на всички, които вече са чули сърчица! Радвам се заедно с вас !

На Карина и на всички останали с близнаци, поздравления !!!   bouquet Няма значение как сте заченали, радостта ще е двойна! И при нас имаше шанс, но се съмнявам..

Аз най-накрая си оправих здравните с НАП и живи и здрави в понеделник на 08.09. ще отида и аз на първи преглед при моят гинеколог! Надявам се да чуем сърчице и всичко да е наред.

За повръщането предният път ме спаси доста Nux Vomica, проблема е, че не помня точно какво му беше съотношението... newsm78 днес ще се поинтересувам от някоя хомеопатична лекарка, че съм с постоянно гадене и от време на време  Sick! Много ми е притеснено, защото още не съм си намерила даже заместник в работата, камо ли да започна да го обучавам...

За гърдите и моите са доста болезнени и на моменти просто не мога без сутиен. И без това си бях с добър размер, а сега... ММ е много щастлив, защото с предната бременност бях като спасителка на плажа  bombs , но тези дни не смее даже на майтап нещо да ми каже, защото вижда колко ми е зле  Tired Вкъщи имам една сравнително тясна тениска, която ми е доста удобна, защото не ми е комфортно по цял ден със сутиен...

Хайде стига съм ви спамила! Лек ден на всички  Hug

# 267
Честито на всички мами след радстните новини след прегледите Grinning.
Силки, Ейми Лий момичета какво се случва със вас. Изгубихте се стискам палци всичко да е наред newsm10 .

Аз също имам фракси през ден но ходя да ми го бият щото от игли имам свойството да припадам, и все още ми е ок корема- има една синина и се понася. Сърбеж имам от време на време, но мажа с крем алое да успокоява.
С храната сме скарани- ям по малко разни неща, повече  плодове и сокове. Свалила съм 1 кило надявам се бебока да е добре.
Надявам се неразположенията да отминават по бързо. Hug

# 268
  • София
Didolino милата, аз пък всеки ден като пич го слагам туй фракси, ММ изпада в шок като ме види Simple Smile

Аз съм свалила 2 кг, нищо не е 1 кг нормално е в първото тримесечие

Верно Силки и Ейми как сте  Hug

# 269
Момичета, какво е това "фракси", какви са тези игли?  Shocked
Извинявам се но за пръв път чувам! Бихте ли обяснили на кратко?   bouquet

Аз днес ще си купя да пия желязо,отделно от фолиевата киселина.
Много ми капе косата,направо усещам,че половината я няма вече по главата ми.  Cry
За мазане и аз ще си взема пречистена мас,нищо по добро не виждам. Ще комбинирам с някакъв хидратиращ лосион за тяло.
При предната бременност се мажех с най-обикновен балсам за тяло,корема ми остана непокътнат,
само малко по гърдите и бедрата се нашарих,ама малко де  Grinning ,
но това го отдавам на мазната ми по рождение кожа. При жени със суха кожа нещата са доста зле,и с мазане и без мазане   Confused

Общи условия

Активация на акаунт