Няма радост по-голяма, през АПРИЛ ще ставам мама!

• 25 764
  • 718
  •   1
Отговори
# 675
За Фейса пишете на мен - трябва ми имейл!  Peace

# 676
  • Под кленовите дървета
А...май само аз имам проблем с газовете Embarassed никво ядрено оръжие не трябва на света, аз съм достатъчна ви казвам Confused
Тия дни бях толкова зле и със запека, че пропуших, иначе 4 дни беше ад Божи. И намалих дозата прогестерон на мг дневно...ми да ви кажа, ден слд това има ефект. Бях се издула яко, сега изхвърлих всичко излишно. Може би вече има плацента, която си изпълнява функциите и прогестерона ми идва в повечко, не знам.

ЗА количките. С баткото изчаках максимално и ми подариха една здрава Тевтония, още не бяха вкарали марката в Бг. Желязна е количката, ама буквално! Тежко, но стабилна, с амортисьори. Изгледа 3 бебета, четвърто отглежда сега Simple Smile Тук избора е кофти за колички, не са ми по вкуса, та ще търся нещо, дори втора употреба, но качествено.

За косопада....ми само къна мога да ви препоръчам, ама това няма махане после две години, да знаете.

# 677
Моля който е пуснал анкетата да поправи правописната грешка в едно от двете най-харесвани заглавия Mr. Green

Вени, мамите, които имате вече едно детенце, припалвате, обаче останалите ни е шубе:)) Нали ни е за пръв път, сме изпълнителни. Впрочем, един ден -бях те прочела някъде, беше писала, че си дръпваш и проблемът се решава - го направих и веднага имаше ефект с глътка кафе. Така се изкушавам да го повторя, ако знаеш!!!

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 06:42 от Смехорани

# 678
Смехорани Аз я пуснах анкетата, но явно съм много руса, защото не виждам какво искаш да поправя Embarassed Crazy Mr. Green

# 679
Смехорани Аз я пуснах анкетата, но явно съм много руса, защото не виждам какво искаш да поправя Embarassed Crazy Mr. Green
 Вероянто има на предвид "на две,на три",защото правилното изписване е надве-натри   Wink  Hug

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 07:57 от Karina81

# 680
Готово, оправих го Peace

# 681
Eйми, ти си толкова мила и слънчева, че как да се ядосва човек Hug
Не бе.. сладур! "Коремът вече се надува" трябва да бъде - подлог е *** Hug

# 682
И това поправих Mr. Green. С други думи радвайте се, че няма аз да правя следващата тема Joy Joy
 Сигурно ще започва с "дубле душли ъприлки 2015" hahaha

# 683
Добро утро! kaffeetrmker_2 Coffee
На мен тая нощ нещо ми стана.. Снощи адски много ми се спеше, нямах търпение да се добера до леглото.. Легнах си най- накрая и няма заспиване ooooh!, а ми се спеше. Леле, полудях.. То не беше въртене, то не беше чудо. Накрая чак и ММ се изнерви, ама какво да направя?! Tired Такова нещо досега не ми се беше случвало. И най- накрая съм заспала, не знам кога, по никое време.. и спах неспокойно, будих се, пак заспивах.. И сега едва станах да оправя малкия за ясла.. Спи ми се, та две не видя. Имам малко работа навън и вкъщи, пък като я свърша, дано успея да подремна. Praynig
За косопада - на мен по принцип си ми пада косата, но сега е някакъв ужас просто. "Лек" така и не намерих. И скъпи шампоани пробвах, и лечебни, и витамини, и ампули и каквото още там се сетите, но не става и това е. Единствено ми помагаше един спрей на Билка против косопад, не, че беше спряла да пада напълно, но беше намалял косопада, обаче като спрях да се пръскам със спрея пак си се завърна с пълна сила  Tired
Пак да помоля:Нека тези, които ги няма на първа страница да ми пишат по едно ЛС с необходимите данни!
Ейми  Hug Hug
Хаха, то каква пък е гаранцията, че аз няма да допусна правопинси грешки в следващата тема Laughing Толкова съм разсеяна, че със сигурност ще има такива Blush Добре, че има по- наблюдателни дами, та да ни светнат, че.. Blush Blush И аз не бях забелязала правописните грешки в анкетата. Embarassed

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 08:21 от Силки

# 684
Напротив, така сладко ме разсмя, че прихнах в осем часа сутринта! Сега целият ми ден ще е хубав заради теб и ще се смея всеки път, като си представя "Дубле душли"  Joy Казах ти аз, че си невероятен сладер!!!

# 685
  • София
И това поправих Mr. Green. С други думи радвайте се, че няма аз да правя следващата тема Joy Joy
 Сигурно ще започва с "дубле душли ъприлки 2015" hahaha

Леле, точно аз съм си сбъркала заглавията. Ужас =(

Нищо де, една майка ми каза, че мозъка изтичал в бебето по време на бременност, така че... Simple Smile

# 686
Напротив, така сладко ме разсмя, че прихнах в осем часа сутринта! Сега целият ми ден ще е хубав заради теб и ще се смея всеки път, като си представя "Дубле душли"  Joy Казах ти аз, че си невероятен сладер!!!

Hug Hug Hug Heart Eyes

Леле, точно аз съм си сбъркала заглавията. Ужас =(

Нищо, момичетата ще разчитат на нас да им правим смях Mr. Green Hug Hug

# 687
jasmin_veni да те попитам?Беше написала,че количка от БГ не искаш,дай някои сайтове ако знаеш да разгледам?
Силки,не съм ти изпратила термина си,защото все още лекарката не ми е казала.В четвъртък съм  на лекар ,за да ме запишат на женска консултация и ще ти кажа.

# 688

PoisonDaisy ххихих дам за завиждане е, хайде като мине майчинството ще те взимам при мен на работа  Sunglasses

smile3521 Ако може на длъжност "тестер на игри"  smile3521

Иначе за цигарите, спрях ги в деня на положителния тест. И не ми се пуши. Даже сега се чудя как съм била пушачка, въпреки че и преди не пушех по много. 4-5 цигари на ден. Струва ми се, че никога повече няма да запаля..нооо да не казвам голяма дума  Naughty
Момичета, много хубави предложения за нова темичка сте дали. Поздравления.  Това с гащите ми е най-забавно  Hug

# 689
  • София
PoisonDaisy хаха нямаме тестер на игри но е задължително всеки ден да играем с цел да сме запознати с играта и да разбираме играчите, даже мен ми се накараха че не играя достатъчно и сега цъкам яко. Тъкмо като ми се допуши пускам една игра ахха. Иначе аз все още пуша, по една макс две цигари на ден, но се надявам скоро да ги спра изцяло. Не се харесвам себе си и не се одобрявам като пуша, нито се оправдавам. Но съм много стресирана бебе/работа/нов апартамент ама ще успея.

Оф сутрин пак повръщах, и то не повръщах, а само пориви за повръщане, егаси гадното  Sick

jasmin_veni пий но шпа за газовете помага много

Аз на коспада не обръщам внимание, имам много гъста коса и косата винаги ми пада, боядисвам я и изправям постоянно така че не се учудвам че ми капе.

Общи условия

Активация на акаунт