Няма радост по-голяма, през АПРИЛ ще ставам мама!

• 25 798
  • 718
  •   1
Отговори
# 630
Пожелавам на всички  да си имаме живи , здрави  Априлчета и кой каквото иска ,това да бъде полът му/й Wink  Hug Praynig Лека Вечер!!!  smile3507

# 631
Добро утро, коремчета!  Hug
Не мога да ви изчета, колко много сте изписали през целия уикенд.  Simple Smile
Някой беше  питал за гаденето, мисля че Никол беше - все едно аз съм го писала. Точно така съм, умирам от глад, а нищо не мога да хапна. Карам само на сандвичи, препечени филийки с масло и сирене, плодове и вода. Друго не ми понася.
За изследванията, подаръче правила съм само ПКК и изследване на урина. Друго извън стандартните УЗ прегледи не ми е назначавано.
maceto85 признавам, че ти завидях благородно за работата  Hug Това за мен е мечтаната работа! Геймърче съм си от малка и досега на дърти години си поигравам от време на време една световноизвестна РС игричка  Embarassed  Ако можех и това да работя..  Joy
Иначе аз съм държавен служител  Mr. Green Знам, че на повечето от вас ще им прозвучи като "търтей", но ви уверявам, че съвсем не е така...
При мен кожата на лицето ми се изчисти. А иначе имам малко проблемна кожа. Нали знаете, че казват че ако започнат да ви излизат пъпки, петна и т.н. и да погрознявате значи ще е момиче  Laughing Момичетата отнемали от красотата на майката. И обратно, при който има подобрение - момче!  Laughing
Аз лично не вярвам на тези приказки, но ще видим.
За дрехите за бременни и момичетата, които са от София: аз си купих от този магазин:
http://www.mia-bg.net/cms.php?id_cms=9
Купих си едни дънки, а имаше и доста приятни панталончета, като за моята работа малко по-официални. За съжаление при мен дрес кода си е малко или много проблем...
Преди това ходих и в Premaman, но честно дрехите им бяха ужасни, огромни и развлечени и като за 60-годишни баби...Не знам защо трябва да изглеждаме като пенсионерки, когато сме бременни. И един панталон струваше 110 лв.  ooooh!
Лек ден на всички!   bouquet

# 632
Добро утро!
За разкрасяването при бременност с момче не мога нито да потвърдя, нито да отрека, защото когато бях бременна с момченцето ми не видях промяна в лицето си, а и никой не ми каза да имам такава! Различното от преди е, че ми е повече време лошо и не ми се яде, будя се често нощем, а преди спях като пън и ставам поне два пъти през нощта до тоалетна. Sad
От суеверие, както и предния път, смятам да изчакам до последните месеци с пазаруването за бебето, вкл. количката. А за коремчето - наистина сега ми пролича по - бързо, поиздула съм се така да се каже, макар и само аз да си го забелязвам. Simple Smile
За работата - в държавна институция работя и работата ми е отговорна и често напрегната, поради което, ако ми стане трудно в някакъв момент ще взема отпуск или болничен. В крайна сметка бебето е по-важно, а и казват, че ако си имал спокойна бременност, когато се роди бебето и то ще е спокойно и няма да плаче много. Това не знам колко е вярно, но предния път до последно /до болничния 45 дни преди раждане/ си бях на работа и после такова ревливо бебе си имах, че не е за разправяне! Дори някои хора ми се чудят как изобщо съм решила да имам второ дете при всичките проблеми със синковеца - рев, неядене на мляко/кърма, разболявания...

# 633
Добро утро  bouquet

Относно кожата - не че ще ви успокоя, но с предната бременност бях станала като петниста хиена Crazy. Цялото лице, деколте, та даже и по гърба имах пъпки бррррр беше ужасно. И не се махнаха мнооого дълго време, докато кърмих(1г) даже си излизаха, чак като отбих малката почнаха малко по малко да намаляват ooooh!. Явно наистина момичетата взимат от красотата на майките си Mr. Green, бях станала меко казано ужасна, пък родих такова хубаво бебе hahaha hahaha hahaha

Радвам се, че не съм единствената, на която и личи - бях почнала да се притеснявам. Аз винаги съм имала проблем с намирането на дрехи и не съм сигурна, че и сега ще успея да намеря нещо подходящо.Доста съм висока и винаги като пробвам нещо се получава разминаване - ако ми е добре по тялото ще ми е късо на ръкав/крачол и обратното - ако ми е добре на ръкав/крачол ще ми е голямо в кройката по тялото. Така и така пак ще стана 100 кила (най-вероятно), просто ще пазарувам от магазин "Грамадан" и подобни Joy

Цвети Много ми харесва предложението за заглавие. Хайде и другите момичета да се включат. Знам, че има артистични натури сред вас, не се срамувайте Laughing . Трябват поне две заглавия за да направя анкета Wink

Иии наближаваме края на темата - кой ще изяви желание да направи новата Grinning. Мога да помогна за направата й, но няма да имам много свободно време за цяла тема.

# 634
Момичета, нищо против предложението за заглавие на новата тема, но ми се струва почти едно към едно с февруарската тема.
Според мен трябва да се напънем да измислим нещо "наше"  newsm78

# 635
Добро утро,момичета!
Може ли някоя от вас да ми каже изследванията на кръв и урина на гладно ли се правят?

# 636
  • София
Добро Утро и от мен!

maria8621 да на гладно се правят!

amy_lee  мен хич не ме бива в креативноста така че не мога даже да се напъна ахаха

Иначе да в H&M има дрехи за бременни, доста са шик Simple Smile аз понеже работа в мола и само чакам да стане време и да отида да напазарувам,от там мисля да са и бебешките дрешки.

http://www.hm.com/bg/subdepartment/LADIES?Nr=4294928768#Nr=4294928768

PoisonDaisy ххихих дам за завиждане е, хайде като мине майчинството ще те взимам при мен на работа  Sunglasses

Иначе тези в 11та седмица как се чувствате? Че нали на мен винаги ме гони параноята че ми изчезва някой симптом.  newsm78. Аз леко ме болат гърдите, от време на време ми се гади, ММ не го понасям, много диша понякога hahaha, и сутрин се събуждам зверски гладна понякога. Достатъчно ли е като за 11та седмица?  newsm78

# 637
Добро Утро и от мен!

maria8621 да на гладно се правят!

amy_lee   мен хич не ме бива в креативноста така че не мога даже да се напъна ахаха

Иначе да в H&M има дрехи за бременни, доста са шик Simple Smile аз понеже работа в мола и само чакам да стане време и да отида да напазарувам,от там мисля да са и бебешките дрешки.

http://www.hm.com/bg/subdepartment/LADIES?Nr=4294928768#Nr=4294928768

PoisonDaisy ххихих дам за завиждане е, хайде като мине майчинството ще те взимам при мен на работа  Sunglasses

Иначе тези в 11та седмица как се чувствате? Че нали на мен винаги ме гони параноята че ми изчезва някой симптом.  newsm78. Аз леко ме болат гърдите, от време на време ми се гади, ММ не го понасям, много диша понякога hahaha, и сутрин се събуждам зверски гладна понякога. Достатъчно ли е като за 11та седмица?  newsm78
При мен гаденето май остана само вечер и то за час два.Изобщо не ми е нервно и нищо не ме дразни.Относно гърдите да ви кажа,че си взех едни потничета спортни,които ми се отразяват много добре,а и не са скъпи.Струват само по 7 лв,Когато ги нося ми е супер,но не стават май да ходиш на работа с тях .Поне мен ще ме е срам.
Момичета,да попитам за крем за бюст.Поръчах си Перкуталфа по препоръката на някоя мама,но искам и за бюст да си поръчам нещо,но не знам какво.Само да не е Мустела.Не,че имам нещо кой знае какво,но не ми се дават толкова пари и за него.Нещо ефикасно ако има на по-сносна цена,а ако не ще е Мустела.Давайте предложения.
Относно февруарската тема,да видях я като написахте,че наистина е подобна,но се извинявам,защото не следя нищо друго освен нашата си темичка и за това не съм видяла.Давайте други предложения.

# 638
maceto85,аз съм в 11 г.с. и гърдите ме болят от време на време,кога по силно,кога по слабо Simple Smile Но всяка сутрин повръщам,после съм що годе добре, имам апетит,но ми е замаяно...

# 639
maceto85, в кой МОЛ работиш? Аз също работя в офисната част над мола...Сега ако се окаже, че сме в един..хихи. И тук има H&M Simple Smile Аз съм в Сердика Мол.

О, извинявам се за офтопика, но ако някой има под ръка актуални телефони на ЛаЛечеЛига, или на някоя консултантка по кърмене, може ли да ми ги прати? Имам една позната с проблем, и сега се опитвам да я свържа с консултант. Жената, с която аз се консултирах навремето е трудна за откриване в момента, и ще трябва да ровя по форумите.

# 640
  • София
Giada аз съм в The Mall Wink

http://lllbg.org/lll/ пробва ли през сайта им?

# 641
Аз не съм, но въпросната мацка с проблема опитала, и телефоните не били актуални. Но те са в голям стрес, млади родители, кой знае какво са правили. Ще се опитам аз да потърся контакт.

# 642
Здравейте! Simple Smile
Честит първи учебен ден на всички, които имат ученици.. и дечица, тръгващи на градина! Laughing Hug
И аз съм го чувала това, че ако бебето е момиче- "погрозняваш" Mr. Green, а ако е момче, се разхубавяваш... Ама хич не вярвам на такива неща. Е, дано наистина се окаже девойка де, ама.. Каквото- такова. Simple Smile
hf_f, ее, супер. Следващия път ще разгледам. Аз сега ги видях и в сайта, доста неща си харесах Party Сега остава и в магазина да ги има. Laughing
Естелитка, аз пък сутринта се събудих с много гадно главоболие, но интересното е, че ме боли само от едната страна newsm78 При теб е доста възможно да е от натоварване.. Днес как си?
Маце, не се чувствам по- различно от 10 г.с. Laughing, с изключение на това, че вече не ми се гади и не повръщам. И започнаха доста промени по лицето, косата и т.н., както писах и в предния си пост Crossing Arms А от днес съм и с главоболие, като се надявам да е нещо моментно и да минава, а не да е симптом, щото.. Simple Smile Гърдите са ми ок вече, смисъл, не ме болян, но много ме дразнят и понякога ми идва да ги отскубна Whistling

# 643
Щом е от едната страна, да не е невралгия? Е, и да е, нищо не може да пиеш, за съжаление. Масаж и топличко?

На мен продължава да ми е много лошо, а се направих на герой, и отидох на работа. Май си връщам думите назад за болничините, на теория мисля така, но на практика винаги давам приоритет на работата.....

# 644
  • София
ха са като ви чета май ще се окажа права с моята интуиция за момче. Яде ми се само солено и кисело, по принцип съм пъпчива натура, но лицето ми е доста чисто в момента, няколко човека ми казаха че съм се разкрасила  newsm78

Още 4 дни до ФМ, гледах си календара в зачатие снощи и осъзнах че нямам спомени и от август и съм живяла от преглед на преглед, и така продължавам, животът ми е планиран до 2 седмици напред, и не виждам по далеч от прегледа. Даже и за покупки, колички не мисля, мисля само за прегледите  Embarassed Rolling Eyesама дано да стане по леко с напредването на времето  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт