"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 131
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
От по-измислено на още по-измислено Гледам с едно око сериите след смъртта на Садна само  заради навика да гледам филма.  Това все едно не е същия филм-я разузнайте да не се е случило нещо между сценаристите, та така са го претупали. Смъртта на Ранвир е такава измишльотина, че е обида за здравия разум. Да не би екипът да се е изпокарал или нещо подобно!!!?

Аз пък имам чувството, че са подменили сценаристите с техни клонинги и те са писали измишльотина след измишльотина като се почне от смъртта на Садна натам ...  #Crazy

И аз сега го гледам отгоре отгоре - вече нищо не е същото ...  #2gunfire

До колкото знам не са имали проблеми! Първо се говореше, че уж Сара и Киншук решили да напускат понеже щели да участват в друг проект, което така и не се потвърди. Явно си е просто слух. После се заговориха и други версии - ние само може да гадаем какво е станало, но според мен това със смъртта на двамата герои си е баш решение на сценаристите. Поне за Садна съм почти 100 % сигурна. Там доста епизоди го развиваха подробно - ако тя е искала да си ходи можеха да уморят героинята й далеч по бързо в рамките на един епизод, а не да ги разкатават с прокълнати гривни, сънища за смърт, терористи, бомби, после и самата сцена със смъртта на Садна, както и когато всички научиха, че дори погребението. Всичко са измислили - целта явно е да повторят историята с децата. Садна и Рагини сега Куши и Тамана - едната с по-бяла кожа, другата с по-черна, едното сираче другото не. Две братовчедки отгледани заедно - баш туй е замисъла. За Ранвир обаче как им е хрумнало подобно нещо хич не знам ...  newsm78

Според мен тук не са питали актьорите - сценаристите така са си решили. Вероятно са мислили, че сериала ще продължи да се гледа - ама не са познали. Без Сара и Киншук с право не е продължил дълго. Аз очаквам финала да дойде по-скоро, защото това, което гледаме в момента не е нашия любим сериал ...
Peace

Бандитке, благодаря от сърце за подробната информация относно саритата и другите неща. Страхотна си ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 376
Бандитка, благодарности и от мен за инфото! Simple Smile
Иначе и аз се възмущавам на това "белязване от съдбата", но продължавам да твърдя, че то не е просто "белязване", а последица от действията, които извършва човек. Ако Дамини и Ичха не приемаха милостинята и въобще се държаха малко по-достойно, убедена съм, че животът им би се развил по различен начин - нито Тапася щеше да е толкова нагла и коварна, нито Ичха толкова потисната, и все щеше да има някой щастлив.
Изобщо като цяло в индийските сериали ми прави впечатление, че никой не е щастлив, всичко е една тегоба, едни ревове, мъки...  ooooh! Аз не гледам Цветовете, но и в Булката, и в Кармата моментите дето се леят сълзи и има бой доооста преобладават пред мирните, поне по мое наблюдение. Аз не съм убедена, че нещата наистина стоят по този начин в реалния им живот. Извинявам се за спама, ако това сме го обсъждали и съм забравила, но върху това разсъждавам последните дни като гледам сериите. Струва ми се, че индийците като са в пъти по-духовни от нас и въобще от запада, могат с повече лекота да приемат неприятностите, които им се случват, те са по-смирени и съответно би следвало да са по-щастливи от хубавото, което имат. Обаче не виждам такова нещо, последните серии са бетер турски сериал от гл.т. на мъки и несправедливости. Не че някой от нас има право да казва кое е справедливо, но все пак. Simple Smile))
Малко се поолях с писането, извинете ме.  Hug

# 377
Бандитка, благодарности и от мен за инфото! Simple Smile
Иначе и аз се възмущавам на това "белязване от съдбата", но продължавам да твърдя, че то не е просто "белязване", а последица от действията, които извършва човек. Ако Дамини и Ичха не приемаха милостинята и въобще се държаха малко по-достойно, убедена съм, че животът им би се развил по различен начин - нито Тапася щеше да е толкова нагла и коварна, нито Ичха толкова потисната, и все щеше да има някой щастлив.
Изобщо като цяло в индийските сериали ми прави впечатление, че никой не е щастлив, всичко е една тегоба, едни ревове, мъки...  ooooh! Аз не гледам Цветовете, но и в Булката, и в Кармата моментите дето се леят сълзи и има бой доооста преобладават пред мирните, поне по мое наблюдение. Аз не съм убедена, че нещата наистина стоят по този начин в реалния им живот. Извинявам се за спама, ако това сме го обсъждали и съм забравила, но върху това разсъждавам последните дни като гледам сериите. Струва ми се, че индийците като са в пъти по-духовни от нас и въобще от запада, могат с повече лекота да приемат неприятностите, които им се случват, те са по-смирени и съответно би следвало да са по-щастливи от хубавото, което имат. Обаче не виждам такова нещо, последните серии са бетер турски сериал от гл.т. на мъки и несправедливости. Не че някой от нас има право да казва кое е справедливо, но все пак. Simple Smile))
Малко се поолях с писането, извинете ме.  Hug
Аз искам да попитам, дали някой знае да има индийско радио, в което да пускат старите индийски песни, хитове от филми и? Вероятно ако има Bandit Queen може би ще знае. Много обичам индийската музика. Не знам дали на някой от вас му е направило впечатление, но като слушам песните им все ми се струва, че тези с тънките гласове ги пее един и същи глас. Още когато гледах на видео касети старите индийски игрални филми така ми изглеждаше. Опитвах се да ги различа и все не успявах.

Сега за кармата, не знам дали е вярно, но дочух, че Ичха умирала. Някой знае ли нещо затова? Може да сте го обсъждали по рано, но аз както вече съм споменавала чета от скоро, а ми е трудно да преглеждам толкова назад, затова ако вече е обсъждано се извинявам. Ако наистина умира май ще се откажа да го гледам поне още докато е в началото.

# 378
  • Истанбул
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1320214  Видяхте ли това? #Crazy

Навремето и Ашвария Рай се беше омъжила за дръвче,май има подобна традиция в Индия за избавяне от лоша карма.

Бубулина този тънък глас е на Лата Мангешкар -индийският певчески колос .Жената е близо на 90 ,има много нейни видео клипове в ютуб.Даже Фреди Меркюри се е повлиявал от певческите й методи.В съвременните боливудски филми този тънък глас отстъпва.Песните вече са с нормален тон.Представителки на тази нова вълна са Сунити Чаухан,Шрея Гошал.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 10:40 от haksev

# 379
  • Индия/България
Е, сега вече нямате отърване от мен Wink ( ако ви се чете кирилицата)

Сахасрара, желание не вярвам да няма ( Дамини нали все повтаря, че иска друг живот за Ички),  но я има и онази тежка вътрешна бариера на социалните догми, която пада в съзнанието им и ги възспира всячески да предприемат нещо. Индийският социум е устроен така, че всеки да си знае мястото и да си седи мирно на него. Тоест бариерата (дори психически само) се прескача адски трудно. Тези хора нажсякъде и постоянно са тъпкани, унижавани и сочени с пръст. Това автоматично срива самочувствието им, което де факто е целта на занятието, тъй като така  стават лесно моделирани в ръцете на богатите. Но най-лошото е, че те биват учени да приемат положението си като нещо неизбежно и нормално. Те по правило са приели своята същност за "непотребна" или по-скоро потребна за жис6естоящите, затова и Дамини реагира по този начин. Проблемът е точно в това- тя всъщност не може да осъзнае, че пътят на живота и зависи единствено от самата нея. И за жалост тоя начин на мислене е присъщ на индийците като цяло. За тях кастата, потеклото, цветът на кожата са тези, които определят съдбата им, а не собствените способности и качества. Ето, Дамини забогатява ( мисля, че отвори приют, център за изоставени жени или нещо такова), Ича пък става снаха в богата и известна фамилия, но това не променя ситуацията. От друга страна Тапася в един момент също се оказва изхвърлена от Такур, в мизерна стаи4ка сред мишки в долопробно гето и на свой ред е принудена да приеме износените дрехи от Ича, но не след дълго отново възвръща статуквото си на богата глезла. Това упорито връщане на героите в първоначалната позиция сякаш още повече натяква и подчертава безпомощността на хора като Данини. А всичко е в главата на индийците- не дори в обществото...За това най-много се гневя. Нежеланието да прогледнат! В сериалите поне 70-80% от ситуациите са реални. Има преувеличения, за да се поддържа драма и напрежение, но и боят, и подлите номера, и океаните сълзи действително ги има..

Бубулина, имаше едно радио за стари песни, но незнам дали има онлайн вариант. Ще проверя и ще дам линк.

Ича действително умира, но продължава да играе в ролята на собствената си дъщеря Мити. Умира като спасява Тапася от инцидент ( има си хас да не го стори) - щеше да я блъсне кола, Ича се хвърли да я избута и попадна под гумите. Общо взето "дежурната" смърт Sad( Никак не исках да умира, признавам си
.макар и да съм се гневяла на поведението и многократно...

МАМА-АН, радвам се, че пак си активна с коментари Simple Smile
Традиция е това с босото ходене тук. Датира от векове, застъпено е дори в религиозните им книги; почти всичките им герои от религиозния епос са ходели боси. Тъй като индийците държат много на пряката връзка с природата, за тях ходенето бос е един вид каляване на тялото и психиката чрез енергията на земята. С4итат го за здравословно. По селата е много разпространена практика, а там хората са и по-първични, та им е станало ежедневен навик.

Хаксев, абсолютно- и за кучета се женят, и за бананови дръвчета. Айшвария също я омъжиха така. Хора, които според хороскопа си имат т.нар "манглик дош" ( негативна позиция на Марс в деня на раждането.им) задължително трябва да минат под венчило с животно или дръвче, за да "обезвредят" лошата поличба. Ако не го направят, а се оженят направо за човек, се смята, че носят автоматично  смърт за  съпруга/ супругата си. Затова веднъж ви бях споменала, че сравнението на хороскопите за съвместимост при сватбата е много важно тук. Ако се окаже, 4е бъдещият зет или снаха е "манглик", сватба не се състои по никакъв начин. Поне не преди да се извърши съответния ритуал на сватба с животно или растение.

# 380
  • София
bubulina-212

Това е епизода с погребението на Ичха. Момичето, което е нейно копие, е дъщеря и Миити. Тина Дута изпълнява и двете роли

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 12:54 от TEREZA83

# 381
Бандитка, привествам те!  Hug
Благодаря за както винаги подробното обяснение. Разбирам напълно, то и при нас, и при много други хора така стоят нещата - не можеш да избягаш от това, което е в собствената ти глава.
И все пак колкото и да се гневя, сериалът се казва "Моята карма". Най-вероятно Ичха и Дамини имат да компенсират за неща от минали животи...

# 382
Е, сега вече нямате отърване от мен Wink ( ако ви се чете кирилицата)

Сахасрара, желание не вярвам да няма ( Дамини нали все повтаря, че иска друг живот за Ички),  но я има и онази тежка вътрешна бариера на социалните догми, която пада в съзнанието им и ги възспира всячески да предприемат нещо. Индийският социум е устроен така, че всеки да си знае мястото и да си седи мирно на него. Тоест бариерата (дори психически само) се прескача адски трудно. Тези хора нажсякъде и постоянно са тъпкани, унижавани и сочени с пръст. Това автоматично срива самочувствието им, което де факто е целта на занятието, тъй като така  стават лесно моделирани в ръцете на богатите. Но най-лошото е, че те биват учени да приемат положението си като нещо неизбежно и нормално. Те по правило са приели своята същност за "непотребна" или по-скоро потребна за жис6естоящите, затова и Дамини реагира по този начин. Проблемът е точно в това- тя всъщност не може да осъзнае, че пътят на живота и зависи единствено от самата нея. И за жалост тоя начин на мислене е присъщ на индийците като цяло. За тях кастата, потеклото, цветът на кожата са тези, които определят съдбата им, а не собствените способности и качества. Ето, Дамини забогатява ( мисля, че отвори приют, център за изоставени жени или нещо такова), Ича пък става снаха в богата и известна фамилия, но това не променя ситуацията. От друга страна Тапася в един момент също се оказва изхвърлена от Такур, в мизерна стаи4ка сред мишки в долопробно гето и на свой ред е принудена да приеме износените дрехи от Ича, но не след дълго отново възвръща статуквото си на богата глезла. Това упорито връщане на героите в първоначалната позиция сякаш още повече натяква и подчертава безпомощността на хора като Данини. А всичко е в главата на индийците- не дори в обществото...За това най-много се гневя. Нежеланието да прогледнат! В сериалите поне 70-80% от ситуациите са реални. Има преувеличения, за да се поддържа драма и напрежение, но и боят, и подлите номера, и океаните сълзи действително ги има..

Бубулина, имаше едно радио за стари песни, но незнам дали има онлайн вариант. Ще проверя и ще дам линк.

Ича действително умира, но продължава да играе в ролята на собствената си дъщеря Мити. Умира като спасява Тапася от инцидент ( има си хас да не го стори) - щеше да я блъсне кола, Ича се хвърли да я избута и попадна под гумите. Общо взето "дежурната" смърт Sad( Никак не исках да умира, признавам си
.макар и да съм се гневяла на поведението и многократно...

МАМА-АН, радвам се, че пак си активна с коментари Simple Smile
Традиция е това с босото ходене тук. Датира от векове, застъпено е дори в религиозните им книги; почти всичките им герои от религиозния епос са ходели боси. Тъй като индийците държат много на пряката връзка с природата, за тях ходенето бос е един вид каляване на тялото и психиката чрез енергията на земята. С4итат го за здравословно. По селата е много разпространена практика, а там хората са и по-първични, та им е станало ежедневен навик.

Хаксев, абсолютно- и за кучета се женят, и за бананови дръвчета. Айшвария също я омъжиха така. Хора, които според хороскопа си имат т.нар "манглик дош" ( негативна позиция на Марс в деня на раждането.им) задължително трябва да минат под венчило с животно или дръвче, за да "обезвредят" лошата поличба. Ако не го направят, а се оженят направо за човек, се смята, че носят автоматично  смърт за  съпруга/ супругата си. Затова веднъж ви бях споменала, че сравнението на хороскопите за съвместимост при сватбата е много важно тук. Ако се окаже, 4е бъдещият зет или снаха е "манглик", сватба не се състои по никакъв начин. Поне не преди да се извърши съответния ритуал на сватба с животно или растение.

Браво, много добре се чете. Нека няма отърване, Дано вече никога да не се отърваме от теб. Дано да работи линка, много ще се радвам. Мен точно тези тънките гласове ме кефят. Още от дете умирах да слушам индийски песни, но тогава беше трудно да се намерят. Продаваха се някакви касетки, но те не ми стигаха. Имаше една песен, която така и не открих после, вероятно защото не знам как точно се пише, иначе не вярвам да я няма някъде из интернет пространството. Пееше се нещо Дивана Дивана, метера Дивана. Казвам го просто така, от спомените, които имам за тази песен. Беше много отдавна и от тогава не съм я слушала, но ми харесваше много, беше в една касетка в която имаше и песента телефони, тя поне е известна имаше български превод. Bandit Queen Би ли казала, това Дивана, или както се произнася в действителност как се превежда на български? Чувала съм я тази дума и в други песни. Не знам как да изразя радостта си, че отново имаш възможността да пишеш. Толкова въпроси ме вълнуват по отношение на Индия и всичко свързано с индийските традиции и обичаи, че чак не мога от вълнение в момента да се сетя от къде да започна. Затова ще оставя за понататък. Много съжалявам за Ичха, искаше ми се поне този сериал да завърши щастливо, представях си го по различно. Мислех, че може това все пак да не е вярно. Тая тъпася е отвратителна, а в началото колко ми харесваше, когато още бяха деца и тя постоянно искаше каквото купят на нея да го има и Ичха. Не очаквах, че в последствие ще се развие по такъв начин.

# 383
Малката булка. божке, колко са примитивни и брутални, как винаги са готови да нападнат с палки, камъни и прочее ... и не ги интересува, срещу кого са, дали има жена или дете...
Скрит текст:
По-нататък по същия начин ще нападнат Маавир, не че не го заслужил, в определен момент той става хрисим и решава да върне земята , която изкупил от селяните на тях, но те не му вярват и го прибиват с камъните. Спасяват го Калиани и Байрон, а пък Васант му спасява живот , като му дава кръвта си.
но пък и Бага е много тъпа, човекът ги предупреди, че ще пострадат, и Гувент предложи на Казан да не ходи няколко дни на полето, с което Казан се съгласи, но заради Бага пак отиде - и затова сигурно сватовете са им виновни... Явно по-лесно е когато намериш "виновника" на своите нещастия и да го мразиш с всичките сили на душица си..  Никой не търси причина в себе си или близкия си, по-лесно да обвиниш другия... Защо не обвинява мъжа си, той е виновен за всичко, той заради гордостта си заложил земята, не отиде навреме при лихвара и я загуби, той заложи къщата и плати парите за другата земя ... Пък той не обвинява Бага, че тя го накара да ходи на полето след като човекът ги предупреди. Но за тях за всичко са виновни сватовете. Не признават грешката на дъщеря си, естественно, по-лесно да обвиниш Калиани.
Скрит текст:
По-нататък, когато Казан попада в затвора заради Маавир, той пак ще обвини сватовете си, че заради тяхната вражда той се изпати. И се изпълва с ярост и омраза към тях ...
а пък Калиани има специфично чуство за справедливост и приличие. как се противопоставя на Шам и Васант да не се борят срещу Мадан, защото те са им сватовете. По отношение към другите им сватове не се вижда такова разбирателство и участие. Дали причината е в това, че родителите на Шам са също богати хора, а Калиани мрази бедните ... Или може би причината е в това, че в единия случай те са от страна на момичето - сиреч снахата, а в другия - от страна на зетя и затова им дължат особенно уважение ...

# 384
Малката булка. божке, колко са примитивни и брутални, как винаги са готови да нападнат с палки, камъни и прочее ... и не ги интересува, срещу кого са, дали има жена или дете...
Скрит текст:
По-нататък по същия начин ще нападнат Маавир, не че не го заслужил, в определен момент той става хрисим и решава да върне земята , която изкупил от селяните на тях, но те не му вярват и го прибиват с камъните. Спасяват го Калиани и Байрон, а пък Васант му спасява живот , като му дава кръвта си.
но пък и Бага е много тъпа, човекът ги предупреди, че ще пострадат, и Гувент предложи на Казан да не ходи няколко дни на полето, с което Казан се съгласи, но заради Бага пак отиде - и затова сигурно сватовете са им виновни... Явно по-лесно е когато намериш "виновника" на своите нещастия и да го мразиш с всичките сили на душица си..  Никой не търси причина в себе си или близкия си, по-лесно да обвиниш другия... Защо не обвинява мъжа си, той е виновен за всичко, той заради гордостта си заложил земята, не отиде навреме при лихвара и я загуби, той заложи къщата и плати парите за другата земя ... Пък той не обвинява Бага, че тя го накара да ходи на полето след като човекът ги предупреди. Но за тях за всичко са виновни сватовете. Не признават грешката на дъщеря си, естественно, по-лесно да обвиниш Калиани.
Скрит текст:
По-нататък, когато Казан попада в затвора заради Маавир, той пак ще обвини сватовете си, че заради тяхната вражда той се изпати. И се изпълва с ярост и омраза към тях ...
а пък Калиани има специфично чуство за справедливост и приличие. как се противопоставя на Шам и Васант да не се борят срещу Мадан, защото те са им сватовете. По отношение към другите им сватове не се вижда такова разбирателство и участие. Дали причината е в това, че родителите на Шам са също богати хора, а Калиани мрази бедните ... Или може би причината е в това, че в единия случай те са от страна на момичето - сиреч снахата, а в другия - от страна на зетя и затова им дължат особенно уважение ...

Хаха, абсолютно! По време на цялата серия вчера това си мислех - супер ограничена жена, ама опака за сметка на това!
А иначе мисля, че си права за Калиани. Според мен и двете неща са така - и мрази бедните, и има повече респект към мъжете и оттам - и към роднините му.

# 385
  • София
Много се радвам, че проблема на Бандитката се разреши. Пиши колкото можеш повече  Hug  Hug

Моята карма

Смъртта на Ичха е много драматична. При един скандал Тапася е простреляна в гърдите в опит да защити дъщеря си Мукта. Тя е приета в болница в критично състояние. Ичха пък от своя страна отива в един храм да се моли. Когато си тръгва вижда деца да си играят на улицата. Към едното се приближава камион, но то не го вижда. Ичха бута детето, за да го спаси, но самата тя е прегазена. Попада в същата болница. Тъй като лекарите не и дават никакви шансове тя подписва декларация да дари сърцето си и да спаси живота на друга жена. А това е именно Тапася, която след успешна трансплантация оживява. Ичха умира, но никой не знае, че е тя и, че тя с спасила Тапася. В последствие Дамини и Тхакур разпознават тялото и в моргата.

Смъртта и много ми напомня на смъртта на Садна!! Изглежда инцидент пред храма в опит да се защити дете е харесван от индийските сценаристи.
      Дано не бъркам някъде нещо защото съм гледала епизодите в youtube, а там не са преведени.

# 386
Хаххахаа изкефих се на макс как Тапася грабна чашата на момчето!  smile3501

# 387
  • Индия/България
Как ми олекна- вече може да ме четете! Благодаря за подкрепата на всички ви, благодаря и на Мамма за техническото съдействие. В крайна сметка банът се оказа много полезен Simple Smile

Терезка, добре че си разяснила моментът със смъртта, 4е моите спомени са толкоз мътни и щях да объркам останалите.  Напълно бях изключила, 4е Ича всъщност си представи Тапу,когато избутваше  детето. А на мен незнам защо все ми се е запечатало в съзнанието, че спаси Тапу. То де факто си я спаси накрая, но сцените съвсем ми се  омесиха..сигурно, защото събитията вървяха паралелно. Но и на мен смъртта на Ича ( и изобщо самият образ на Ича) страшно ми напомня за Садна и това, което и се случи. Сякаш чрез смъртта, спасявайки дете, сценаристите искат да загатнат, че добротата, чистотата и невинността ( на хора като Садна и Ича) ще продължават да живеят чрез тези деца, които са спасили.. Аз поне така го разбирам..и може би в това послание е смисълът...Но беше много тъжно , действително много емоционално...

Бубулина, "дивана/дивани" означава в преносен смисъл "луд/луда; луда глава", но най-често в песните "луд от любов". Ме тера дивана- луд съм по теб.
За жалост не мога да намеря онлайн опция за радиото, но има и други, ще се поразровя. За песента оба4е никак не се сещам, но да ти кажа не съм и много веща в старите им песни...

Дарьа, точно така е- тук сватовете на момчето стоят по-високо от тези на момичето, така че Каляни е длъжна да им отдаде респект. Но го има също страхът и от свади и разправии с тях, защото тя добре знае,  че онези се палят лесно, а скандалите се отразяват зле на имиджа и фамилията и- нещо, което за нищо на света не би позволила. И не на последно място-Сугна. Последиците и разправиите рефлектират директно върху Шиам и Сугна. Така е и по принцип. Ако свекърите имат зъб на родителите на момичето за нещо, си го обира снахата...

# 388
  • Варна
Най-после всичко се оправи!
Добре дошла, "кирилизирана" Куини newsm51 newsm51  love001 !
Мисля, че нещата трябваше да се оправят преди да се разменят светкавици, ама нали тук (за съжаление имам предвид България) всичко е постфактум Sad.
Радвам се, че си тук и отново ни разказваш толкова добронамерено и увлекателно.

...Хаксев, абсолютно- и за кучета се женят, и за бананови дръвчета. Айшвария също я омъжиха така. Хора, които според хороскопа си имат т.нар "манглик дош" ( негативна позиция на Марс в деня на раждането.им) задължително трябва да минат под венчило с животно или дръвче, за да "обезвредят" лошата поличба. Ако не го направят, а се оженят направо за човек, се смята, че носят автоматично  смърт за  съпруга/ супругата си. Затова веднъж ви бях споменала, че сравнението на хороскопите за съвместимост при сватбата е много важно тук. Ако се окаже, 4е бъдещият зет или снаха е "манглик", сватба не се състои по никакъв начин. Поне не преди да се извърши съответния ритуал на сватба с животно или растение...
Хм, умно измислено, въпреки, че ми е трудно да си го представя. Ами ако астрологът е някой новак в бранша и има грешка? Или за всеки случай - то нито вреди нито помага в такава ситуация.

МБ
Имам пропуски в трите сериала, но отново мернах онзи Сундар - "приятеля" на Джагдиш. Сега го изнудва да си купи айфон. Ееее, много нагло същество  smile3515. Добре, че нашият веднага се светна за думите на Ананди. Много му липсва тя, няма спор. От една страна няма кой да му пише домашните - от друга, която е по-важна - той май започва да я обича по оня другия начин Wink.

МК
Не мога да разбера тая Дамини що за мазохиска се оказа, та съсипва дъщеря си по тоя начин.

Рокси  Hug, твоите постове на мен не ми пречат. Пиши си и си поствай каквото ти е на сърце. Интересно, обаче, защо след като няколко човека преди мене те помолиха да не товариш толкова темата - ти се хвана за моя пост, а не за техните  newsm78 newsm78. Ама нейсе, минало бешело. Не смятам повече да коментирам тоя въпрос.

# 389
  • Варна
Хихих   hahaha Не моЙ`нЪ изплаши,ти,Бандитке!   Joy
Е, сега вече нямате отърване от мен Wink  

Малката булка
божке, колко са примитивни и брутални, как винаги са готови да нападнат с палки, камъни и прочее ... и не ги интересува, срещу кого са, дали има жена или дете...
И аз го забелязях. Много обичат да размахват тояги и само търсят махна на другите,че да имат повод да го правят... И такова нещо,като подбиране на достоен противник,май няма  Thinking ... Колкото е по-слаб,толкова по-добре!  Sly Двама-трима срещу един-супер!!!  Angry

... Бага е много тъпа ... Явно по-лесно е когато намериш "виновника" на своите нещастия и да го мразиш с всичките сили на душица си..  Никой не търси причина в себе си или близкия си, по-лесно да обвиниш другия...
...Но за тях за всичко са виновни сватовете.
Не разбирам много от психология,ама туй,нейното,не се ли казва "пасивна агресия"?  Thinking ... Все надолу гледа ... все си мънка с кърпа на устата ... все много смирена пред Калианито ... ама какви ги ниже!  Sneaky Като е толкова хрисима и смирена (както все афишира!) ... откъде извади тез`претенции,към Калианито,че е длъжна да оправя кашите,дето ги е забъркал умничкият й мъж,или пък,че й дължи обяснение,ако откаже да го прави?!   Angry

Общи условия

Активация на акаунт