"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 124
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
Тези от КАРМАТА тотално ме изненадаха, не очаквах точно сега да дадат 10 години по-късно....  newsm78 Не се разбра каква е бабата значиии Sad

# 46
Ангад пусна нова невероятна снимка - много е секси!
Сара: Много целувки

То хубаво пуснал "секси" снимка, но защо винаги трябва коментар отдолу:

rosibdlosa: Wow, you are so sexy; I love you ; Kisses and hugs from Bulgaria ;

Тия обяснения в любов са присъщи на тинейджърките, които си падат по бой-групите... и явно не осъзнават, че това само досажда  и ... винаги ще си остане само виртуално

Защото така искам! Нещо пречи ли ти? Ти ли ще ми казваш какво да пиша. Това дали ще си остане виртуално или не - не ме интересува. Важното е, че пиша. Актьорите четат и се радват на феновете си. Това се нарича подкрепа и фенска любов. Не смятам, че го приемат като досаждане. Напротив - те са страхотни ...  newsm76

Явно теб нещо те дразни - това обаче не е мой проблем.  Ако не искаш да ми четеш постовете - просто недей и готово. Става лесно ...  Peace

Освен това в случая тук съм превела само съобщенията на Сара до Ангад и обратно. Не си спомням да съм написала моето съобщение. А и теб какво те вълнува аз какво пиша на Сара, Ангад или който и да било, че даже си го публикувал тук?  newsm78

Съжалявам, че съм груба - аз съм много тих и спокоен човек. Но просто това ми дойде в повече.   thumbsup

Ако снимките, които пускам ви пречат - само кажете! Разбирам, че всеки има свой вкус и вероятно някои се дразнят. Пускам ги понеже има фенове, на които им е интересно. Пък и смятам, че е хубаво да има и снимков материал - но ако е прекалено кажете ми. Няма да се обидя.  smile3525

Въпроса е начина на изразяване. Просто се ядосах на отношението на diziler, което не е за пръв път. Откровено и в други теми съм попадала на злостните му забележки. Затова реших този път и аз да се изкажа. Спирам вече по тази тема - нито той ще ме накара да спря да пиша, нито аз вероятно ще му променя мнението. Въпроса е да има уважение и разбирателство в темата. Съжалявам, че аз станах повод за спор - не съм искала ...
  newsm10

# 47
Ангад пусна нова невероятна снимка - много е секси!
Сара: Много целувки
То хубаво пуснал "секси" снимка, но защо винаги трябва коментар отдолу:
rosibdlosa: Wow, you are so sexy; I love you ; Kisses and hugs from Bulgaria ;
Нека!...Нека!...  smile3508 Да подразни малко Сара!...Да види тя,дали и е хубаво,на Парито! Хихихих  newsm48

Много си забавна!  Mr. Green Със сигурност не го правя, за да подразня Сара, просто ги харесвам и не смятам, че има нещо лошо в това, че им пиша ... newsm10 newsm76  Kissing Heart

Ами възхищава им се момичето, има ли нещо лошо в това? newsm78

Благодаря ти за подкрепата! Hug Hug Hug

# 48
Рокси- а фейсбук профилите им имаш ли? Драсни ги, ако да.
  bouquet

# 49
Za fenovete na Sara- eto q v edin ot epizodite na "Kakvo napravi ti, lubov" (po istinski slu4ai).

http://m.youtube.com/watch?v=YvKSAyiCGj4

Сарита тук е много хубава.  Heart Eyes Харесва ми играта й, ту като свенлива типична индийка, ту като дръзка и борбена жена.  Simple Smile Освен това, много си подхождаха с мъжа на сърцето й , както в Цветовете си подхождаха с Алек. Wink

Благодаря за епизода с участието на Сара! Невероятна е - толкова талантлива и красива. Справя се супер както като покорна, така и като борбена жена. На мен не ми допаднаха с главния - не я видях химията, но изиграха сцените добре. А накрая с пистолета беше върха. Тези истории, които актьорите снимат по истински случай са доста интересни. Благодаря на Бандитката ...  smile3501 newsm76  Kissing Heart

# 50
  • София
    Roxis пиши си на воля, каквото и колкото си искаш. Коментатори всякакви. Според мен е редно да се спазва добрият тон и да не се коментират подигравателно постовете на другите.
   Хубаво е да има снимков материал и лично аз ти благодаря за всичките снимки, които публикуваш.

# 51
Рокси- а фейсбук профилите им имаш ли? Драсни ги, ако да.
  bouquet

Не нямам ги! Мисля, че те нямат официални фейсбук профили. Така поне бяха казали в едно свое интервю преди време. Ако си направят и ги намеря ще ги споделя ...  newsm10

# 52
    Roxis пиши си на воля, каквото и колкото си искаш. Коментатори всякакви. Според мен е редно да се спазва добрият тон и да не се коментират подигравателно постовете на другите.
   Хубаво е да има снимков материал и лично аз ти благодаря за всичките снимки, които публикуваш.

Много ти благодаря за подкрепата и хубавите думи! Това означава много за мен ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 53
Цветовете на любовта

След като изгледах вчерашните епизоди, направо ми идваше да отида и собственоръчно да извия вратлетата на сценаристите. Как може да съчетаеш такъв прекрасен момент като раждането на детето ти със смърт, бомби,  атентати, лоши сънища, прокълнати гривни ....... Като толкова искаха да я уморят Садна, да беше умряла по време на раждането или нещо такова. Пак е жестоко, но така извъртян сериала, направо на хорър прилича.  

600 серии събираш две двойки, като преминаха през какво ли не и най-накрая в рамките на 10-20 епизода главните действащи лица ги няма. Поне според мен останаха второстепенните. И все повече се убеждавам, че самият сценарий е такъв. Садна е сираче, отгледано от вуйна и вуйчо си и дъщеря и я очаква същата съдба, само че в случая Рагини изкупва греховете на майка си. Едва ли Сара с лека ръка ще се откаже от главната роля на успешен и популярен сериал и ще се впусне в ново начинание. Пък било то Биг брадър, колкото и голям да е хонорара и

Абсолютно съм съгласна с теб! Казала си го много точно - и според мен такъв е бил замисъла на сценаристите и смъртта на Садна си е точно тяхно дело. Въобще не вярвам, че Сара току-така е зарязала ролята си ...  newsm10

Освен това си личи, че тези серии са ги мислили доста дълго - ако Сара е бързала да си иде щяха да уморят Садна сто пъти по-бързо и то по съвсем друг начин. А те наистина го направиха хорър филм - няколко епизода със зловещи сънища, прокълнати гривни, терористи и какво ли още не. 100 % нарочно са го измислили така. Хем да си покажат мотива за саможертвата, хем да повторят съдбата на сирачето Садна с дъщеря й Куши. Същата работа и с повторението на съдбата на Алек - който пак ще полудее. След това пък ще убият и Ранвир. Просто съм ужасена ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Лично аз бих ти помогнала за сценаристите! Иде ми да им извия вратовете - що за болни мозъци имат. Накрая направо съсипаха сериала с глупостите и гадостите си.  #Sniper

Толкова хубави и щастливи серии гледахме! Спокойно можеха да го завършат щастлива с ражданията и щастието на двете двойки с децата им. Макар, че ще догледам сериала просто формално - за мен вече няма да е същото. Финала, който аз си представям е този как двете двойки са заедно и щастливи с децата си - както ги видяхме в предните няколко епизода ... 
newsm76

# 54
  • Варна
няма как да не се разпиша тука :д вчерашните епизоди на "Цветовете" бяха малко скалъпени на бързо. Имам в предвид за един час, Садна роди и Алек беше до нея, което беше много сладко и мило, после минаха 21 дни и сънищата и продължаваха да са едни и същи, че и естествено брат и трябваше да има точно червена кола. Ако Садна поне един път беше помислила за себе си, а не за другите нямаше да отиде да довършва ритуала и да умре. Бяха толкова сладки с Алек, а и толкова време чакахме да се съберат като истинска двойка, а не като "приятели-съпрузи". Толкова много мъка и чакане за по-малко от десет хубави епизода с тях двамата като нормално семейство.
Аз отдавна знаех, че Садна ще умре при атентат, но не знаех че ще я убият толкова бързо. Мислих си че поне детето и ще стане на 7-8 и тогава, а то какво стана ... ;x  Въпреки че от сцената, в която казваше "чао" на Куши и Рагини махаше с ръчичката на Куши и това че Садна се обърна да ги погледне като за последно и гледаше много тъжно, в съчетание с това че по-рано каза "оставям ти дъщеря си" си помислих че можеше да я убият и по-скоро и за съжаление стана така
И да ви попитам Ранвир днес ли ще умре? Защото нали умирал в катастрофа. И ако е днес, още колко епизода остават? Защото без тях двамата, е по-точно без Садна ще ми е много скучно и няма да имам търпение да свърши сериала :д махнаха всичките ми любимци, които правеха сериала интерпесен (Авни, Садна и Навин) и без тях няма да има какво да гледам повече :д А и още един въпрос, кога долу горе се появява новият на Рагини?

# 55
Новият на Рагини се казва Анмол и ще се появи след смъртта на Садна. Ранвир не умира в катастрофа, а е затиснат от свличащи се камъни, в опит да спаси Анмол. Саможертвата пак изиграва своята роля, когато Ранвир рискува живота си, за да спаси този на Анмол.

# 56
Тези от КАРМАТА тотално ме изненадаха, не очаквах точно сега да дадат 10 години по-късно....  newsm78 Не се разбра каква е бабата значиии Sad

да, наистина казаха 10 години по-късно, а двете пикли са пораснали поне с по 15 години, не забелязахте ли? Над 20 годишна актриса играе Ичха, която в предишните серии беше в предучилищна възраст и тамън стана първи клас. Ако е "10 години по-късно", значи трябва да е около 16 годишна. На бащата на Тапу как не му промениха прическата, мустаците и герданчето, изобщо... с 2 бели косъма са "състарили" майката и това е

# 57
  • София
AllisonArgent до края остават стотина епизода.

Скрит текст:
След погребението на Садна дават семейство Ражванш след, ако не се лъжа, 7 години. Алек отново е полудял, а Рагини се грижа за двете деца. Сериалът продължава с рождения ден на Тамана, съвпадащ  с годишнина от смъртта на Садна. Анмол участва в празненството. Няколко епизода по-късно  Анмол обяснява за приятелството си с Ранвир и как той се е жертвал за него. Сериалът продължава трудностите по отглеждането на двете деца. По някое време ще се появи и бъдещата жена на Алек и "Цветовете на любовта" завършва със сватбата на Алек с Ганга, май така се казваше тя

# 58
Сакши се казва втората жена на Алек. Wink

# 59
AllisonArgent до края остават стотина епизода.

Скрит текст:
След погребението на Садна дават семейство Ражванш след, ако не се лъжа, 7 години. Алек отново е полудял, а Рагини се грижа за двете деца. Сериалът продължава с рождения ден на Тамана, съвпадащ  с годишнина от смъртта на Садна. Анмол участва в празненството. Няколко епизода по-късно  Анмол обяснява за приятелството си с Ранвир и как той се е жертвал за него. Сериалът продължава трудностите по отглеждането на двете деца. По някое време ще се появи и бъдещата жена на Алек и "Цветовете на любовта" завършва със сватбата на Алек с Ганга, май така се казваше тя

Скрит текст:
До колкото знам се казва Сакши! Тя ще е като бавачка или нещо подобно на децата и те много ще я обичат. Иначе Алек в оставащите епизоди през повечето време ще си е луд и ще вярва, че Садна е жива. Ще стигнат до там, че Васу отново да го заключи понеже е опасен за децата. Май се качваше на покрива с тях да хвърля хвърчило. Тогава Анмол ги спасяваше. Алек не може да живее без Садна и мъката по нея го съсипва ...  no no no

Вече към самият край на сериала се пооправя. Той решава да се ожени понеже вижда колко са привързани децата към Сакши - най-вече Куши и колко я обичат. Освен това тя имаше проблеми и в противен случай трябваше да напусне семейство Раджванш. Поне до колкото аз знам.  Peace

Алек казва на Сакши, че е готов да се ожени, но никога няма да я обича така както обича Садна и винаги ще обича нея. Снимките на Садна са в стаята на Алек, по стената в къщата и т.н.    Kissing Heart

Това за Алек става буквално на финала - пълна глупост. Рагини тогава също се жени за Анмол, макар, че те са заедно и преди това.  Wink

А смъртта на Ранвир е поредната безумица. От къде им е хрумнала на сцеристите незнам. Ще дадат първо 7 години по-късно и после всички други в къщата - Рагини и Анмол, пък Ранвир го няма. Зрителите да се чудят къде е - та чак после да обяснят. И върха на глупостта е това, че Ранвир помолил Рагини да не казва на дъщеря им, че той е бил нейния баща - а Анмол да е нейн баща. Стигат до там,че крият всички снимки на Ранвир в къщата ...  newsm78

С една дума - Ужас! С тези епизоди начело със смъртта на Садна, после тази на Ранвир, та до края сценаристите тотално се оливат. На мен също няма да ми е така интересно без тях - съшито с бели конци. Как не ги беше срам толкова фенове да плачат и страдат ... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт