"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 102
  • 756
  •   1
Отговори
# 30
Уау, изгледайте този невероятен клип на Сара и Ангад. Снимали са ги по повод празника на семейството. Репортажа е за Сара, а тя е поканила Ангад, защото той й е супер близък приятел и са като едно семейство. Толкова са сладки - докато ги гледам все повече се убеждавам, че са много повече от "приятели" - та те не спряха да се смеят, да се гледат и да се прегръщат. По едно време тя как го тупаше през краката, после го галеше по лицето - въобще са уникални. Все си държат микрофона един на друг ...  txtloves newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart newsm44

Другата с тях май е водещата, която е и приятелка на Сара! По едно време показват и Параш - Сара отиде при него за има няма една минута, после пак си се отделиха с Ангад да си се забавляват на воля ...  smile3533 ppp  Hands Clap

Клипчето е от 2013 година и е около 7 минути. През цялото време Сара и Ангад са уникално сладки! По едно време и на някаква тераса излизаха да гледат нещо - пълнят ми душата. Много ги обичам ... 
Flushed Heart Eyes Flushed newsm41  mrstraetz

https://www.youtube.com/watch?v=zjiewk9KVhw

# 31
  • Истанбул
Масала чаят е приятен на пиене с мек привкус на подправки-канела ,карамфил,малко джинджифил и кардамом.Приготвя се сравнително лесно ,на мен лично Табако Ванил -парфюмът на Том Форд много напомня на масала чай.В телена кошничка се разполагат 6 стъклени чашки и чираци от чайните го разнасят из уличките и пазарищата .По пиене на чай Индия заема май първо място в света=имайки предвид многобройното население.

# 32
"Кармата"

Тази Тапу не ви ли образува яко нерви? Няма ли кой да й шибне 2 шамара на тази пикла, да престане да разиграва всички  Laughing Сакън да не се обиди и да не се почувства пренебрегната. И всички наоколо луди да стават.
Прекрасен пример как да НЕ възпитаваш детето си. Разглезено до N-та степен

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 23:17 от diziler

# 33
  • Варна
Аз пък се ядосах на майката на Ананди!... Изгледах сериите,дето ходи да врънка Калиани да им иска земята обратно ... Много проста жена,ей!  smile3516

# 34
Цветовете - Няма как да не спомена колко много се изкефих на момента с раждането на Садна! Алек беше до нея през цялото време - а като им дадоха малката Куши бяха толкова щастливи и сладки. Как влюбено се гледаха и прегръщаха. Невероятни родители са ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts  loveuuu newsm44

След това Садна пя на Куши - супер сцена! После тримата бяха невероятно сладки в леглото - Садна и Алек с малката си дъщеричка. Наслада за очите ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm76  love001

Бяха супер сладки и когато снимаха видеото за малката си дъщеря! Алек снимаше всички - двамата със Садна обаче бяха уникални. Първо Садна каза своето послание до Куши, след това Алек застана до нея - прегърна я и също каза няколко думи ...  Flushed Flushed Heart Eyes ppp  Hands Clap

За мен те са великолепна двойка - много ще ми липсват. Рагини и Ранвир също. Как може сценаристите да съсипят и двете двойки ...  Naughty

Смях се и когато Рагини отправяше пожелание до малката Куши - тя била нейното бонбонче, сладкишче, захарче. После дойде Ранвир и вика - стига толкова, че ще изредиш цялата сладкарница. Сладур - как се бутаха с Рагини. Много им се радвам и на тях ...   grinning039 Heart Eyes lovekiss Two Hearts hug

Самата церемония по кръщенето също беше много хубава - Алек как прошепна името на дъщеричката си, а Садна я захрани с мед. Прекрасна гледка. За мен тази идилия е уникална за финал и това е моят финал за тях ...
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   ura newsm10

# 35
  • гр.Добрич
Момичета, някъде има ли ги сериите на Малката булка, освен в Новаплей? В момента съм в Гърция и не ми тръгват серийките. Започват рекламите и дотам.

# 36
Ангад пусна нова невероятна снимка - много е секси! Разбира се Сара хареса снимката му и му писа отдолу - после той на нея - после отново тя му прати много целувки под формата на емотиконки. Пускам ви направо снимката със съобщенията им в страни. Двамата са прекрасни - много ги обичам ...  newsm44 newsm76 Two Hearts   love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Като кликнете на снимката ще я видите в голям размер и съвсем ясно ще прочетете това, което си писаха Сара и Ангад ...
smile3525 ppp   Hands Clap

Сара: Хухххххххххххххххххх

Ангад: Ооооооооооооооооо Сара, Хуххххххххххххххх

Сара: Много целувки

# 37
  • София
Цветовете на любовта

След като изгледах вчерашните епизоди, направо ми идваше да отида и собственоръчно да извия вратлетата на сценаристите. Как може да съчетаеш такъв прекрасен момент като раждането на детето ти със смърт, бомби,  атентати, лоши сънища, прокълнати гривни ....... Като толкова искаха да я уморят Садна, да беше умряла по време на раждането или нещо такова. Пак е жестоко, но така извъртян сериала, направо на хорър прилича.  

600 серии събираш две двойки, като преминаха през какво ли не и най-накрая в рамките на 10-20 епизода главните действащи лица ги няма. Поне според мен останаха второстепенните. И все повече се убеждавам, че самият сценарий е такъв. Садна е сираче, отгледано от вуйна и вуйчо си и дъщеря и я очаква същата съдба, само че в случая Рагини изкупва греховете на майка си. Едва ли Сара с лека ръка ще се откаже от главната роля на успешен и популярен сериал и ще се впусне в ново начинание. Пък било то Биг брадър, колкото и голям да е хонорара и

Малката булка

Изглежда на свекървите в Индия им е присъщо да изхвърлят снахите си като непотребна вещ. Не знам как изобщо някой може да се отнясе така с човешко същество, още по-малко дете. То към един работник, към един слуга сигурно ще се подходи с повече уважение. Ако това се случва и в действителност, направо не мога да го проумея.

Пък и нали с влизането на снахата уж в дома влиза и богинята. Като ги гонят така, какво излиза, че с късмета и благоденствието на съпруга е свършено.

Още веднъж благодаря на бога, че не живея в такова общество. Това не е за мен!!!!

Бандитка, благодаря за хубавите постове. Индийските улици сигурно са голям колорит. Един носи чай, един глади, един продава сладкиши .....

# 38
  • Варна
Охххх, не мога да ви насмогна начи  #Crazy Laughing
Казвам "Здравейте на всички! Добре дошли на новите съфорумки/ци Wink! и пак зачезвам. Временно!"
Куини, и на мен ми липсваше   bouquet  love001.

Тери, оформлението на новата темичка е суперСКО  newsm51

МБ
Вчера и на мен ми идваше да понапердаша Ананди. Баща и не може да се справи с мафията, а тя, пиклата, тръгнала да се моли и то без баба да знае  smile3511. Не става така ве, пиле  spoko, поне на Шам или Гена да беше казала.
Скрит текст:
деверът на Калиани е бащата на Васант, но и двамата не го знаят. Знае само Калу Wink

И двамата запретнаха ръкави и застанаха в поза "делва".
Дръж се земьо, бой ще падне!

Имам чувството, че на Калиани и се късаше сърцето, като видя Ананди да си тръгва, но като че ли запази самообладание и побърза да я отпрати. Трепна и душичката, когато Ананди започна да пее за сутрешната молитва, знаейки че за нея е последна в тоя дом. Не успях да заплача по време на сбогуването с останалите, но като отиде при Васант, ми застана буца на гърлото и не устоях на кадъра  smile3518.
На Калиани и стана ясно каква война и предстои и може би я "достраша", да не би Ананди ни в клин ни в ръкав пак да и обърка плановете. По-добре е да я отстрани от бойното поле, да не пречи.
ЦЛ
Досега Садна не проявяваше способности на тълкувател на сънищата си, а сега низ от тълкувания. Тя досега не спеше ли, не сънуваше ли Wink?
Иначе и на мен ще ми липсва добрата и душичка. Е, понякога ме дразнеше с прекалената си доброта, но нали трябваше да има някой, който се опитва да разбере поведението на "лошите" Simple Smile.

МК
А бе, Дамини, а бе душо! Вземай парите и се разкарай от тоя змиярник бе. Те ще си намерят друга, на която да си @изпразват негативните емоции. Па може да попаднат и на по-голяма интригантка от тях самите, та да им гледам сеира тогава. Тапася-та дали ще упражнява егоизма си.
Ама, нали филм да става Wink  Laughing

И аз не искам да разделяме темите. В сериалите, които гледаме има нещо общо, така в един пост успяваме да съпоставим било действията на героите, било облеклото или различните обичаи, които са засегнати. Мисля, че действията се развиват в различни части на Индия и така на едно място правим съпоставка. А и филмите ги гледаме един след друг.

Тери, писали сме едновременно Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 09:35 от cvetanova

# 39
Ангад пусна нова невероятна снимка - много е секси!

То хубаво пуснал "секси" снимка, но защо винаги трябва коментар отдолу:

rosibdlosa: Wow, you are so sexy; I love you ; Kisses and hugs from Bulgaria ;

Тия обяснения в любов са присъщи на тинейджърките, които си падат по бой-групите... и явно не осъзнават, че това само досажда  и ... винаги ще си остане само виртуално

# 40

Тия обяснения в любов са присъщи на тинейджърките, които си падат по бой-групите... и явно не осъзнават, че това само досажда  и ... винаги ще си остане само виртуално

Ами възхищава им се момичето, има ли нещо лошо в това? newsm78

# 41
  • Варна
Нека!...Нека!...  smile3508 Да подразни малко Сара!...Да види тя,дали и е хубаво,на Парито! Хихихих  newsm48

# 42
  • Индия/България
O, Lore, mnogo interesen vypros za posterite. V na4aloto i men me 4ovyrkashe... Ima gi vyv  vseki magazin za drynkulki, vyv vsqka knijarnica, 4e dori po sergiite pred hrama- gledash gi otdale4, oka4eni na vidno mqsto zapadni bebeshki usmivki... Posle mi obqsniha, 4e tova s posterite na rusite i belite bebeta tuk e tradiciq. Samo 4e za men si e 4ista proba sueverie. Takyv poster se kupuva ili podarqva zadyljitelno na vsqka bremenna indijka, poneje tuk vqrvat, 4e kato gleda lika na krasivoto , bqlo bebe ot postera, dokato e bremenna, jenata shte rodi  dete, koeto prilicha na nego-  demek krasivo i nepremenno s bqla koja.  Nqmam ideq otkyde im e hrumnalo, no maniata po tiq posteri e povsemestna. Izbirat gi pone polovin 4as sred duzina varianti, dyrjat si gi v staqta, syzercavat gi kato ikoni..pylna shturotiq.. A ti im obqsnqvai biologiq Simple Smile), ama neka,se radvat. Tova im nosi nqkak 4uvstvo na uspokoenie znam li..a moje to4no tova da e celta- spokoina  bremennost.

Teri, tq druga Lakshmi vinagi moje da doide...Nali znaesh,  na lubov, na voina i na indijskata svekyrva- vsi4ko e pozvoleno Wink samo i samo da izleze pobeditel. A Kalqni sled nqkolko epizoda shte q vidish da tvori plan za nova jenitba na lubimoto vnu4e...tyi 4e i boginq pak da ima, i nova snahica.. za malko ne uspq... Za jalost se,sluchva i v realnost tova, nqma nishto preuveli4eno. Poznavam slu4ai, v koito snaha e izgonena,zashtoto ne moje da to4i syvyrsheno kryglo roti. I togava me hvashta nai-mnogo qd...Mi shto ne vzemat predi svatbata da gi stroqt i da gi izpitat pred mejdunarodno juri, belkim mirqsat...

Za fenovete na Sara- eto q v edin ot epizodite na "Kakvo napravi ti, lubov" (po istinski slu4ai).

http://m.youtube.com/watch?v=YvKSAyiCGj4

# 43
Лелеее, тази бабааааа, просто не знам  Rage tantrum Banghead
МНОГО се надявам поне да се разбере какво е направила!!! Не че нещо ще ѝ направят, но нека знаят какви ги върши...

# 44
И аз си помислих, че в стремежа си да бъдат по-светли като цвят на кожата, обожествяват белите бебета и им се радват с тази цел.  Wink Скици, какво да ги правиш.  Laughing

Za fenovete na Sara- eto q v edin ot epizodite na "Kakvo napravi ti, lubov" (po istinski slu4ai).

http://m.youtube.com/watch?v=YvKSAyiCGj4

Сарита тук е много хубава.  Heart Eyes Харесва ми играта й, ту като свенлива типична индийка, ту като дръзка и борбена жена.  Simple Smile Освен това, много си подхождаха с мъжа на сърцето й , както в Цветовете си подхождаха с Алек. Wink

Общи условия

Активация на акаунт