"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 007
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Днес успях да гледам само малко от "Цветовете на любовта" и отново се изумих от дивотиите
Какво беше това детско представление с бомби и маскирани въоръжени мъже
И нормален да се ще се шашнеш а пък камо ли ако си психически разстроен като Алек

Хич не ми се видя детска пиесата.Феята  дървото ,цветята и изведнъж между тях  пушки ,бомби и т. н.
Еми пълни глупости

Напълно съм съгласна с теб!  newsm10

Това беше изключително гадно и тъпо. Как е възможно да направят детска пиеса с бомби, терористи, автомати - всеки гърми някого. Как няма да се шашне човек - нормално Алек да си припомни всичко което преживяха със Садна в онзи момент.  no no no

Чии болен мозък може да измисли подобно нещо - тези сценаристи нямат акъл. Все повече се убеждавам - това не беше детска пиеса, а направо психо трилър ...
#2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 661
Днес успях да гледам само малко от "Цветовете на любовта" и отново се изумих от дивотиите
И нормален да се ще се шашнеш а пък камо ли ако си психически разстроен като Алек

Хич не ми се видя детска пиесата.Феята  дървото ,цветята и изведнъж между тях  пушки ,бомби и т. н.
Еми пълни глупости

Това беше изключително гадно и тъпо. Как е възможно да направят детска пиеса с бомби, терористи, автомати - всеки гърми някого. Как няма да се шашне човек - нормално Алек да си припомни всичко което преживяха със Садна в онзи момент.  no no no

Чии болен мозък може да измисли подобно нещо - тези сценаристи нямат акъл. Все повече се убеждавам - това не беше детска пиеса, а направо психо трилър ...

+1, дори в първия момент си помислих, че ще стане нещо лошо. Това си е жива психоатака от страна на сценаристите!

# 662

Еми пълни глупости

+1, дори в първия момент си помислих, че ще стане нещо лошо. Това си е жива психоатака от страна на сценаристите!

Така е! Peace

# 663
Цитат
Днес обаче ми направи друго нещо впечатление. Понеже оригиналните гласове както се знае се чуват доста по тихо, та днес ми се чу, че на Ичха и казват Ича. Дали наистина така се казва? Ако е така защо го превеждат Ичха? Вероятно в такъв случай и това Ички не съществува

А на мен ми направи впечатление, че Бандитка я нарича по същия начин. Нека да отговори и тя. Аз тази седмица не съм гледала още Кармата. Скоро дали ще стане някакво интересно развитие. Че ми писна от капризите на Тапася и наивността на Ичха.

# 664
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Цитат
Днес обаче ми направи друго нещо впечатление. Понеже оригиналните гласове както се знае се чуват доста по тихо, та днес ми се чу, че на Ичха и казват Ича. Дали наистина така се казва? Ако е така защо го превеждат Ичха? Вероятно в такъв случай и това Ички не съществува

А на мен ми направи впечатление, че Бандитка я нарича по същия начин. Нека да отговори и тя. Аз тази седмица не съм гледала още Кармата. Скоро дали ще стане някакво интересно развитие. Че ми писна от капризите на Тапася и наивността на Ичха.

Нали ви казах...Ичха, ше цуне Вир от Тъпата. Тя ще се задоми с друг, ше му напръкне 2 келеша които той сам ще си гледа, че тя не може завалийката Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама и Ичха беше забременена, ама не знам дали е родила, моташе се в некъв инвалиден стол с некъв мъж дето и е мъж, ама не беше Вир, освен ако не са сменили актьора Laughing

# 665
Да де, и още някой беше споделил какво ще стане. Ама скоро ли питам аз  Mr. Green

# 666
Да де, и още някой беше споделил какво ще стане. Ама скоро ли питам аз  Mr. Green
Не знам кой е споменавал, ама лично аз муча от 3 дни...осторожно. Laughing
А, кога ще стане...само господ и стари баби знаят, ама не са клюкарки. Grinning

# 667
Здравейте!

Гледам да улуча всичките Цветове на любовта, за да разбера каква е точно Кармата на Малката булка  ooooh!
В почивните дни попаднах по някой от каналите на Нова или Бтв на един филм за Индия Вода/ Water,

http://www.tvtv.bg/movies/view/id/35

http://www.youtube.com/watch?v=2R0pRl18js8 - линк към трейлъра , но самия филм не мога да го намеря, на мен лично ми хареса. А филма Bandit Queen гледали ли сте,намерих това в нета
http://en.wikipedia.org/wiki/Bandit_Queen - пак става въпрос за браке м/у дете на 11г  и мъж в зряла възраст, за болката от унижението... ще потърся и линк към филма.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 21:57 от Slawena

# 668
  • Индия/България
Зиз, тази в инвалiдния стол е дъщерйстс на Ича- Мити. Ича отдавна умря (явно двойната роля и дойде нанагорно на актрисата Simple Smile ) Вир и него го сменят по едно време. Те много завръзки са в Кармата..вече не помня коя след коя беше. Тапася ще се намърда под в дрехите на Ича  ще си метне едно було и истимарото ще мине огнените кръгове с Вир. После по едно време Вир ще изгони Тапася и ще се ожени за Ича, после Тапу ще лъже,  че е бременна от Вир, за да се намърда при него и естествено Ича ще и позволи (колко благородно...) и за капак  ще се окаже, 4е Тапу наистина е бременна от една важна клечка Ратор  който я измъкна от гетото, където попадна, когато Такур я изрита..После Ича ще убие един мръсник и ще влезе в затвора. Там ражда Мити, която се залюбва със сина на този, който Ича уби...после уж отмъщения, пък любови...и изобщо пълен "бомбок"....

Хриси , Бубе- "х"- то при Ича не се произнася. Това е придихание, което е много често срещано при езика хинди. Набляга се на "ч"-то и самото произнасяне на "ч" е с придихание, но Х не се произнася. Незнам как по-образно да го обясня Simple Smile

Рокси, благодаря за така изчерпателното резюме. Сега,вече тотално ми се избистри за смисъла на въпросното нарицание. Съвсем на място и в контекста. На мен ми допадна сериалът. Доста свежа игра вкарват и двамата. Сара определено в този си образ е къде-къде по-чаровна...

# 669
Зиз, тази в инвалудния стол е дъщерйстс на Ича- Мити. Ича отдавна умря (явно двойната роля и дойде нанагорно на актрисата Simple Smile ) Вир и него го сменят по едно време. Те много завръзки са в Кармата..вече не помня коя след коя беше. Тапася ще се намърда под в дрехите на Ича  ще си метне едно було и истимарото ще мине огнените кръгове с Вир. После по едно време Вир ще изгони Тапася и ще се ожени за Ича, после Тапу ще лъже,  че е бременна от Вир, за да се намърда при него и естествено Ича ще и позволи (колко благородно...) и за капак  ще се окаже, 4е Тапу наистина е бременна от една важна клечка Ратор  който я измъкна от гетото, където попадна, когато Такур я изрита..После Ича ще убие един мръсник и ще влезе в затвора. Там ражда Мити, която се залюбва със сина на този, който Ича уби...после уж отмъщения, пък любови...и изобщо пълен "бомбок"....

Хриси , Бубе- "х"- то при Ича не се произнася. Това е придихание, което е много често срещано при езика хинди. Набляга се на "ч"-то и самото произнасяне на "ч" е с придихание, но Х не се произнася. Незнам как по-образно да го обясня Simple Smile

Рокси, благодаря за така изчерпателното резюме. Сега,вече тотално ми се избистри за смисъла на въпросното нарицание. Съвсем на място и в контекста. На мен ми допадна сериалът. Доста свежа игра вкарват и двамата. Сара определено в този си образ е къде-къде по-чаровна...

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09

Добре, че гледах сал картинки...колчем нищо не съм вденала от картинките Crazy Crazy Crazy Crazy

# 670
  • Истанбул
Аз,кралицата на бандитите=Пхулан Деви.Чела съм този роман и наистина има такава героиня в съвременната история на Индия.Омъжена в детска възраст ,Пхулан избягва с разбойниците и водят някакви спорадични борби с др.банди или действат по принципа на Робин Худ-от богатите брамини се взема и се раздава на бедняците.После има нещастна любов,замесена е в политиката ,попада в затвора и май там умира. Cry

Бандитке,искам да те попитам за 2 неща .Първо =къде използваш чат масалата.Купила съм един пакет и сега умувам де да го приложа в действие newsm78.Индийците използват ли в кулинарните рецепти яйца и конс умират ли?

В Истанбул още са идвали Саиф Али Кхан,Катрина Кайф.

# 671
  • Индия/България
Славена, давай на "ти" направо.
И двата филма съм ги гледала. "Вода" го водят арт-филм, но всъщност си е съвсем реално описание на жестоката съдба,която вдовиците в Индия са имали до неотдавна. Помня, че когато го гледах, останах потресена, понеже и грам идея си нямах как третират тези жени. Ами малкото момиченце с обръснатата глава- още ми е запечатано в съзнанието...

И "Бандит Куин" съм гледала. И той точно толкова суров, колкото "Вода", че и повече даже. Той е правен по истински случай. Животът на Фулан Деви, която е бедна,селянка от низшите касти, женят я на крехка възраст  за една от мутрите на селото и тя става обект на постоянно физическо и сексуално насилие, бива подмятана като парцал от банда на банда, докато накрая сама не става "даку" (главатарка на банда) и започва наред да разчиства сметки с насилниците- не само нейните, но и изобщо на жените и децата. По-късно влиза и в политиката,като защитница на слабите и неоправданите. Имаше и сериал по нейната история -"Фулва".
Филмът оба4е е в пъти по-силен от сериала.
Сега знам, че ще ме питате дали никът ми е свързан с филма Simple Smile Не точно, но отчасти. В частта с грижите, лечението и терапията на малтретирани деца. Затова пътворо, което ми дойде наум беше Сима Бисвас и филма..

# 672
Тоя филм има ли го с БГ субки? Laughing

# 673
Славена, давай на "ти" направо.
И двата филма съм ги гледала. "Вода" го водят арт-филм, но всъщност си е съвсем реално описание на жестоката съдба,която вдовиците в Индия са имали до неотдавна. Помня, че когато го гледах, останах потресена, понеже и грам идея си нямах как третират тези жени. Ами малкото момиченце с обръснатата глава- още ми е запечатано в съзнанието...

И "Бандит Куин" съм гледала. И той точно толкова суров, колкото "Вода", че и повече даже. Той е правен по истински случай. Животът на Фулан Деви, която е бедна,селянка от низшите касти, женят я на крехка възраст  за една от мутрите на селото и тя става обект на постоянно физическо и сексуално насилие, бива подмятана като парцал от банда на банда, докато накрая сама не става "даку" (главатарка на банда) и започва наред да разчиства сметки с насилниците- не само нейните, но и изобщо на жените и децата. По-късно влиза и в политиката,като защитница на слабите и неоправданите. Имаше и сериал по нейната история -"Фулва".
Филмът оба4е е в пъти по-силен от сериала.
Сега знам, че ще ме питате дали никът ми е свързан с филма Simple Smile Не точно, но отчасти. В частта с грижите, лечението и терапията на малтретирани деца. Затова пътворо, което ми дойде наум беше Сима Бисвас и филма..

Иска ми се и аз да гледам този филм, Бандит куин, но едва ли ще го има с превод. Ако го има наистина ще го гледам.

Значи правилно съм чула за Ичха. Къде с дихание, къде без дихание, май ще ми е трудно да науча индийския. Днес бях решила да не го гледам вече този сериал, обаче ми стана интересно накрая, та май ще изгледам и утрешната серия, но наистина изключително ме дразни тая ичха

# 674
Филмите Water и Bandit Queen ги има в Arenabg със субтитри Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт