"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 67 977
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ей хора, няма такова дразнещо същество като Тапася!  smile3514  newsm61  bash
Просто наистина се изумявам от мазохизма си да я гледам, пък макар и като фон... То бива егоизъм, бива, ама тва е критично просто!  smile3511 Ама и Ичха е такава скумрия, че няма накъде, трябва категорично да тропне с крак на глезлата, а тя само newsm45 и нищо друго.
hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз знаеш ли как я гледам сега? Laughing Пуснала съм си една дълга песничка от Булчето...мутето  на ТВ_то е на 0  и голем кеф... Party Party Party Party Party

# 721
Simple Smile Абе да ти кажа като съм си я пуснала за фон, почти не я гледам, а само я слушам, май за мен това е по-добрата рецепта, че като я видя как върти тия очи  Rolling Eyes, ми иде да я изхвърля през прозореца със се телевизора.  smile3515

# 722
Рокси-  Киншук Мааджан, Парул Чохан, Ангад Хасиджа, Сара Кан, но някъде го произнасят и Хан, понеже звукът е особен и не може да се разграничи дали к или х има превес. Изговарят се заедно и звукът прилича много на този при  хъркане. И "Кхан" да го напишеш, пак ще е вярно.  Даже и Киншук, ако го изпишеш Махаджан пак няма да е грешно. Мисля в Мумбай ( където тази фамилия е типична) го произнасят по-твърдо и натъртено.

Пускай я темата, и аз ще попрочитам и ще включвам с новини, щом ми попаднат Simple Smile
Като каза за Тели Календар в един преден постинг, да кажа, че онзи ден даваха някакви кадри от официалното му анонсиране. Сара беше с Парас в едно бqло сари на едри златисти цветя, но ги даваха зад кадър ( даже незнам дали не беше в гримьорната). Питаха я дали не се притеснява от такава силна конкуренция ( има още 11 други актриси - за всеки месец от календара е различна)- Сара отгожори нещо от сорта, че ако не даваш повод на феновете си да се разочароват, никаква конкуренция няма шанс да те засенчи, така че тя работела в посока да прави феновете си щастливи, а останалото било божа работа.
Мернах и Тина Дута ( Ича от Кармата)- тя също участва в календара. Другите актриси бяха от разни други сериали.

Благодаря ти за инфото! Само по отношение на имената малко се пообърках. Значи да пиша фамилията на Ангад като Хасиджа така ли? И аз по клиповете в Индия го чувам като Хасиджа, но тук навсякъде го пишат Хасия. Затова и аз така го бях написала. Мислех, че в българския някоя буква се променя и си е Хасия. Но това е грешно така ли? Значи последно трябва да го напиша Хасиджа?  ...  newsm12

И за Парул ми стана интересно къде отиват а-то и у-то от името й та става само Чохан? Пък и с тези х-ъта все се оплетох - ту ги произнасят и пишат ту - не. Парул Чохан ли да я пиша или Чауан ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ох сори, че само ти задавам глупави въпроси, ама навсякъде така ги пишат, затова се почудих дали има начин и написани така да са верни. Но май май ние тук в България си ги пишем кой както му хрумне ...  newsm78

Благодаря и за новините относно календара! Страхотна си ...  Hug Hug Hug

Да Сара и Парас се снимат за Тели Календар с още доста актриси, мисля, че имаше и актьори, но са по-малко. Снимките на календара са в Йордания. Точно затова Сара използва случая да поразгледа мястото, както и за малко почивка. Актрисата Тина Дута също се снима за календара, както и много други. Специално тя и Сара ги има на няколко общи снимки ...
smile3525 newsm76 Two Hearts

За почитателите на Сара Кхан кадър от снимките за Телли календър.Снимките били направени в Йордания!

http://www.abplive.in/incoming/2014/09/09/article395880.ece/Glim … de=4#.VBE6NqNuS_I

Благодаря ти за линка със снимките! Сара е невероятна ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 723
От десетина години не бях гледала никакви сериали. От няколко месеца се загледах в индийските. Интересни са ми обичаите и дрехите. Нямам много време и влизах в темата да прочета какво се е случили и инфото което се пуска за акт-орите. Но за мое съжаление от 2-3 дни от цялата боза която се лее не може да се отсее нищо.  
НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойниц нужно ли е всеки пост в темата да е твой. Да набиваш канчета и да налагаш стандарти за писане. Световни рекорди ли гоним по изписване на тема.
И не е ли прието това което се обсъжда за случващото се напред да се слага в скрит текст.

# 724
От десетина години не бях гледала никакви сериали. От няколко месеца се загледах в индийските. Интересни са ми обичаите и дрехите. Нямам много време и влизах в темата да прочета какво се е случили и инфото което се пуска за акт-орите. Но за мое съжаление от 2-3 дни от цялата боза която се лее не може да се отсее нищо.  
НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойниц нужно ли е всеки пост в темата да е твой. Да набиваш канчета и да налагаш стандарти за писане. Световни рекорди ли гоним по изписване на тема.
И не е ли прието това което се обсъжда за случващото се напред да се слага в скрит текст.
Не е задължително...пък и никъде в правилата няма забрана за N-количество постове... Mr. Green
Като не ВИ харесва не ме четете, но нямате никакво право да ми налагате забрани... Naughty
Относно набиването на канчета...не ги набивам, а обяснявам...ако имате проблем с това...скролвайте.
Съжалявам , че не ВИ скролнах сега...но за в бъдеще ще знам. Grinning

Няма да влизам в спорове и да оспамвам...ще си пиша колкото искам, където си искам и когато си искам...ще ВИ замоля да не ми подреждате мебелите.
С този пост комуникацията ми с ВАС приключи.

# 725

Нужно ли е толкова грубо отношение? Значи някой тук ще отсява постовете на другите, така ли? нима трябва да си броим постовете и като достигнат определен брой да спираме? Щом искаш информацията за сериалите да е в скрит текст, защо тогава влизаш да четеш? Аз пък да те информирам, че не мога да си крия текстовете, така че за по нататък ако те интересува ще се наложи да ги четеш открити. Не съществува правило да крием текстове за предстоящи епизоди.

# 726
То повече оспамване едва ли може да има. А комуникация да разбирам, щом не съм съгласна с Вас, марш в ъгъла и млък. Да не ви плащат на брой безсмислени постове.
Аз съм от читателите, не от писателите. Смятам, че щом няма какво интересно да напиша, по-добре да не пиша. Съжалявам за спама момичета. Всички сте страхотни, и темата ми беше безкрайно интересна.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 14:47 от Silvipl

# 727
bubulina-212, според мен твоят отговор на публикацията  беше доста по-груб от нея самата. Все пак, доколкото разбрах, момичето пише за първи път, с такова посрещане да не стане последен... Не мисля, че някой от нас има интерес да има дрязги. И без това темата така и така свършва, нека не ѝ помагаме по тоя начин.  Laughing
Аз вчера си казах мнението също, но беше прието като заяждане.
В интерес на истината, Зиз е права, че няма ограничения за броя на постовете. Пиша в една тема за натурална козметика и там авторката си е казала, че толерира постове само и единствено по същество, а не емотикони, възклицания и пр. Това наистина е товар и за модераторите. Но след като в тази тема няма такива "вътрешни правила", да ги наречем, то е очевидно, че всеки действа според своите разбирания за коректност.

# 728

Нужно ли е толкова грубо отношение? Значи някой тук ще отсява постовете на другите, така ли? нима трябва да си броим постовете и като достигнат определен брой да спираме? Щом искаш информацията за сериалите да е в скрит текст, защо тогава влизаш да четеш? Аз пък да те информирам, че не мога да си крия текстовете, така че за по нататък ако те интересува ще се наложи да ги четеш открити. Не съществува правило да крием текстове за предстоящи епизоди.
Ми то излиза, че и по темата да пишеш, пак те обвиняват в спам ooooh! ooooh! ooooh!
Трябва да се чувствам зле, че гледам само един от 3-те сериала. Как пък не съм обърнала внимание на Цветовете... Crazy Crazy Crazy
Не виждам нито един пост който съм написала тук да е спам.  Naughty
Задава ми се въпрос по сериала предмет на тази тема и аз отговарям...задавам въпрос по сериала...отговаря ми се...къде е спама, че не се сещам? Rolling Eyes

И на мене не ми се чете за Цветовете, ама не съм обвинила никого в спам. Темата е за това всеки да си пише за сериала който го вълнува. Peace

Емотиконите не затрудняват модераторите..те самите са ги поставили.
Затруднения и товарене става със снимки и гифове...но, и за тях няма забрана.
Вътрешни правила не съществуват като опция...всеки може да си пише и поства каквото иска...стига да не нарушава правилата на форума. Peace

# 729
Имах предвид, че реплики от по една дума, емотикона, възклицания и т.н. създава ненужна работа.
Иначе да - вътрешни правила не съществуват, не случайно съм сложила израза в кавички.

# 730
То и аз съм се дразнила понякога на някои неща, ама си премълчавам- всеки си е в правото.
Дайте да не се заяждаме.
Доколкото знам за скрития текст е както се разбере групичката. Не помня за кой сериал беше яко набиване на канчетата ако не напишеш нещото в бял текст- тогава май нямаше още скрит и се пишеше в бяло. Mr. Green

# 731
Имах предвид, че реплики от по една дума, емотикона, възклицания и т.н. създава ненужна работа.
Иначе да - вътрешни правила не съществуват, не случайно съм сложила израза в кавички.
На кого се създава ненужна работа мило? Rolling Eyes
Емотиконата е за изразяване на емоция...тя даже не товари личното ти ПС, но изображенията товарят.
Аз примерно много бих се радвала някой да ми пусне изображение на Садна и Ранвир ли е...да ги видя поне как изглеждат, но защо не се пускат изображения...не знам. Сигурно някой е направил интересни гифове с тях...знае ли човек...може пък като се видят така от негледащите този сериал като мен, да им стане интересно и да го загледат.  Peace

# 732
Рокси пускаше много снимки, но една дама й направи забележка и тя спря. След това и Бандитка докладваха за латиницата... Thinking
Оспамихме яко. Давайте новата тема.

# 733
Добре де, посочете ми къде написах нещо за емотиконите и картинките. И снимките пускани в темата ми харесват, Рокси мисля че намираше най-актуалните, и песните съм пускала и външната информация съм чела. Спирам със спама, ако имам нещо за филмите ще пиша. Приятно гледане на всички.

# 734
Права е Дари, ако някак си се разберем помежду си, ще е ОК, аз това и имах предвид, но както и да е. Спирам да се обяснявам, че ей така се прави  spam2 Както гласи една римска поговорка - "Господ ни е дал две уши и една уста, за да слушаме повече и по-малко да говорим."

Общи условия

Активация на акаунт