"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 372
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Разбира се, че трябва да има тема за тях. Много ще се радвам.
И аз съм за да има тема за Ангад, Сара, Парул и Киншук.

# 181
  • Истанбул
То и тук в ТР е горе=долу така с обръщенията.Дълго време се чудех,защо на пазара по=възрастен от мен продавач ме нарича *како*.

Мен ми се струва ,че индийските свекърви се мъчат да сторят на снахите си това,което те са преживели на младини със своите свекърви.Традициите са здраво нещо ooooh! И досега се носят легенди за арнаутските свекърви,май не само в Индия работят на почина=Ей,на младини колко много теглих от свекърва си,сега е време чуждото момиче малко да тегли пък аз да си избия комплексите Sick Mr. Green

Не можах да гледам сериите на Цветовете.Уикендът бях в моя любим град=Рим.Преди около 7 години сякаш нямаш толкова емигранти.Индийците и бангладешците -особено вторите буквално са навсякъде=продавачи по сергии,работници по хигиената на улиците,камериери,пазачи в музеите.
Има разбира се и много туристи.Горките =сутринта в хотела останаха гладни.На шведската маса имаше разнообразие оит салами,сирене и омлети.Ама те не са свикнали на континентална закуска,мноиго от тях са вегетарианци.На втората сутрин отсипваха от един пакет нещо като снакс и го разреждаха с вода=става като яхния.Май беше дал=леща.

Бандитке,защо мъжете кичат всичките си пръсти с пръстени.Има ли някакво символично значение?

# 182
  • Бургас
Здравейте,
Чета ви редовно, но не съм писала досега. Аз гледам Цветовете и Булката, но не и Кармата. Въпреки това ми е интересно да чета и за трите сериала, а и за следващите, които ще пуснат.
Мисля, че темата само ще загуби, ако се направи отделна за определени герои. Много по-лесно и интересно е да се следи само една тема, а не да се прескача м/у различни страници. На който не му харесват определени постове - просто да ги прескочи и да не се правят драми от това кой кого харесва и кой сериал гледа.
По същата логика като започне нов сериал ще се наложи да се отдели нова тема за героите от Булката, защото ще има нови хора, които не са го гледали и не искат да четата за него, и така докато се разроят десетина нови теми, в които няма да има повече от десетина поста.

# 183
Здравейте група! Simple Smile
Чета ви с голямо любопитство от от самото начало, но чак сега се престраших да се регистрирам и да пиша. : )
Гледам 2 от сериалите, които се коментират тук, макар че към единия, след смъртта на Садна загубих интерес.. но както и да е.
Традициите и обичаите са много различни от нашите и пораждат интерес у всички, които сме се събрали тук, за да ги обсъждаме и коментираме. Вероятно някъде е станало на въпрос, но може и да съм го пропуснала  Thinking за това мисля да попитам нещо, което видях в Малката булка и в Цветовете на любовта и ми направи силно впечатление. Възможно е да греша, за което ще ме извините и поправите  Blush . Приемам всякаква критика. : )
Въпросът ми е следния: Защо Калиани се кара и не дава на жените в семейството да пеят, танцуват.. да се забавляват, докато в Цветовете много често се разиграваха сценки с песни и танци, че дори така минаваха цели епизоди? И преди като съм гледала индийски филми е имало песни и танци.. но не разбирам поведението на Калиани..  newsm78 .. но като се замисля - тя всичко забранява и не дава ;D

# 184
  • Бургас
Може ли някой да ми разкаже какво се е случило с Ранвир, защо е напуснал семейството си? А този за който е омъжена Рагини какъв е? Благодаря, ако някой си направи труда за разясни
Ранвир не е напуснал семейството си а е загинал при злополука, спасявайки живота на този за който е омъжена сега Рагини. Ранвир е пожелал тя да се омъжи за него и да заеме мястото му в семейството.
И аз да се включа към новопишещите,макар да чета редовно,но и аз не разбрах защо пропуснаха какво се случи с Ранвир, а изведнъж дават тоя новия?

# 185
Ще го дадат като спомен тези дни. Много тъжно ми става при спомените на Рагини с Ранвир. А вие какво мислите за Анмол? На мен лично ми е като натрапник. Не мога да го приема.

# 186
  • Бургас
Ще го дадат като спомен тези дни. Много тъжно ми става при спомените на Рагини с Ранвир. А вие какво мислите за Анмол? На мен лично ми е като натрапник. Не мога да го приема.
Аз все още събирам впечатления,но Васу има съмнения.

# 187
Може ли някой да ми разкаже какво се е случило с Ранвир, защо е напуснал семейството си? А този за който е омъжена Рагини какъв е? Благодаря, ако някой си направи труда за разясни
Ранвир не е напуснал семейството си а е загинал при злополука, спасявайки живота на този за който е омъжена сега Рагини. Ранвир е пожелал тя да се омъжи за него и да заеме мястото му в семейството.
И аз да се включа към новопишещите,макар да чета редовно,но и аз не разбрах защо пропуснаха какво се случи с Ранвир, а изведнъж дават тоя новия?

Добре дошъл/а!  Hug Hug Hug

Пропуснаха защото дадоха направо 7 години по-късно! Тези дни в епизодите ще покажат чрез разкази и спомени как точно е умрял Ранвир. Какво точно е казал на Рагини и Анмол и т.н. В момента всичко е много объркано. С право на човек му е трудно да разбере ...   Peace

И на мен ми стана много гадно! Тези сценаристи са луди - убедих се, че точно те са си написали смъртта на Садна и Ранвир! Актьорите нямат нищо общо - целта е явно да видим как съдбата на сирачето Садна се повтаря с дъщеря й. То и съдбата на Алек се повтори и той пак полудя. А Садна цял живот се е жертвала за другите - сега са искали да покажат как Рагини ще се пожертва и ще успее ли да се справи сама с отглеждането на двете момичета. Особено след загубата и на Ранвир - ужасно глупаво решение на сценаристите. Иде ми да ги хвана и хубаво да ги набия. Определено без Садна и Ранвир нищо не е същото. Разбира се това си е моето мнение ... no no no

И Алек отново полудя от мъка по Садна - за него тя е жива. Той живее в свой собствен свят. Забавлява се с децата, но нарича дъщеря си приятелко. Непрекъснато пита за Садна и говори за нея - сега дори тръгна да й пише писмо и заедно с децата се качи на покрива/ терасата да й го прати с хвърчило. Горкия ...  cry cry cry

Честно да си призная - стане ли дума за Садна или Ранвир ми става много тъжно и често се разплаквам ...  Cry

# 188

И на мен ми е много тъжно! Особено, че всички крият истината от Тамана по молба на Ранвир. Детето дори не знае кой е истинския му баща. Днес цял ден търсеше баща си и хоп появи се Анмол. Излезе, че с Рагини са женени вече 6 години. Значи и Ранвир е умрял малко след смъртта на Садна. Ужас просто ...  no no no

Колкото до Анмол - още ми е странен. Появи се така изведнъж. Изглежда ми добър човек - опитва се да угажда на децата, да помага на другите. Но определено няма как да замени Ранвир и няма как да се мери с него  ...
Peace

# 189
И аз съм за да има тема за Ангад, Сара, Парул и Киншук.

Много се радвам!  Hug Hug Hug

Здравейте,
Чета ви редовно, но не съм писала досега. Аз гледам Цветовете и Булката, но не и Кармата. Въпреки това ми е интересно да чета и за трите сериала, а и за следващите, които ще пуснат.
Мисля, че темата само ще загуби, ако се направи отделна за определени герои. Много по-лесно и интересно е да се следи само една тема, а не да се прескача м/у различни страници. На който не му харесват определени постове - просто да ги прескочи и да не се правят драми от това кой кого харесва и кой сериал гледа.
По същата логика като започне нов сериал ще се наложи да се отдели нова тема за героите от Булката, защото ще има нови хора, които не са го гледали и не искат да четата за него, и така докато се разроят десетина нови теми, в които няма да има повече от десетина поста.

Здравей и Добре дошла!  Hug Hug Hug

Така е, логиката ти е правилна, но в случая Цветовете на любовта се превърна в истински хит и феновете обожават четиримата главни актьори. Така, че би им било интересно да се пускат неща около тях. В другите индийски сериали не виждам такава запаленост около някой конкретен актьор или актриса - затова и не би имало нужда от отделни теми. Така си мисля аз ...  newsm10

И според мен е хубаво тук да си пускаме всичко, но всеки човек мисли различно - на едни това не им харесва. Затова предложих този компромисен вариант. Особено след края на Цветовете - вероятно ще е още по-неприятно на някои да гледат и четат съобщения и снимки на хората от този сериал.  newsm78

Вярвам, че една тема за Ангад, Сара, Киншук и Парул ще има посещаемост - пък тук ще си се коментират сериалите на воля както до сега. Макар, че и тук може да пускам по някоя снимка, стига да не прекалявам ...    Mr. Green

Затова е хубаво, че всеки си казва мнението по въпроса. Така ще се стигне до решение ... Wink

Здравейте група! Simple Smile
Чета ви с голямо любопитство от от самото начало, но чак сега се престраших да се регистрирам и да пиша. : )
Гледам 2 от сериалите, които се коментират тук, макар че към единия, след смъртта на Садна загубих интерес.. но както и да е.

Добре дошла!  Hug Hug Hug

И аз съм така - за мен Цветовете вече не са това, което бяха. Без Садна и Ранвир няма да е същото. Вече не го очаквам със същото нетърпение. Сериала изгуби блясъка си. Двете прекрасни двойки вече ги няма - много ми е тъжно ...  no no no

Все пак ще го изгледам до край - макар, че нещата които предстоят са ми супер странни и неприемливи.  Naughty

За мен финала е с ражданията, когато всички бяха заедно и щастливи. Тези моменти ще запомня и тези моменти бих гледала отново ...
smile3525

# 190
Именно, защото го сравнявам с Ранвир, така го усещам. Иначе си личи, че е добър човек. А за Васу естествено не е лесно да го приеме в дома си. Тя много обичаше сина си. Разбирам я.
Някой беше написал за лечение на Алек. Първият път се оправи най-вече заради Садна, а сега като я няма не може да е същият.

Според мен Пракаш не трябваше да постъпи така с него - да го обвини за смъртта ѝ и да му се нахвърли да бие. Вмени му чувство за вина. Може би нямаше да се влоши така, ако не беше това. Не знам права ли съм, ама аз така го усещам.

Обаче синът на Малти голяма скица и той постоянно казва Кълна се, че не лъжа  Grinning

# 191

И на мен ми е много тъжно! Особено, че всички крият истината от Тамана по молба на Ранвир. Детето дори не знае кой е истинския му баща. Днес цял ден търсеше баща си и хоп появи се Анмол. Излезе, че с Рагини са женени вече 6 години. Значи и Ранвир е умрял малко след смъртта на Садна. Ужас просто ...  no no no

Колкото до Анмол - още ми е странен. Появи се така изведнъж. Изглежда ми добър човек - опитва се да угажда на децата, да помага на другите. Но определено няма как да замени Ранвир и няма как да се мери с него  ...
Peace
Това, че крият кой е истинския баща на Тамана за мен е просто непростимо. Аз понеже гледам малко по-напред сериите днес ми стана много мъчно за Васу. Тя не може дори да почита паметта на сина си, не може да постави негова снимка, за да не я види Тамана. Според мен това е много жестоко. Детето има право да знае кой е баща му и да почита неговата памет, както Куши почита Садна. Това не пречи да обича и да уважава и Анмол. Не знам, за мен това е нечовешко.

# 192
А Рагини държи негова снимка в гардероба си. Предполагам Ранвир е поискал това, но не разбирам защо. Сигурно е искал детето да има баща, но едното не пречи на другото.

# 193
Именно, защото го сравнявам с Ранвир, така го усещам. Иначе си личи, че е добър човек. А за Васу естествено не е лесно да го приеме в дома си. Тя много обичаше сина си. Разбирам я.
Някой беше написал за лечение на Алек. Първият път се оправи най-вече заради Садна, а сега като я няма не може да е същият.

Според мен Пракаш не трябваше да постъпи така с него - да го обвини за смъртта ѝ и да му се нахвърли да бие. Вмени му чувство за вина. Може би нямаше да се влоши така, ако не беше това. Не знам права ли съм, ама аз така го усещам.

Обаче синът на Малти голяма скица и той постоянно казва Кълна се, че не лъжа  Grinning

Пракаш определено не постъпи правилно обвинявайки Алек за станалото със Садна, но не мисля, че това е причината той да се влоши така и да полудее отново. Още когато Пракаш влезе в стаята и не знаеше, че това са Садна и Алек - докато му говореше, когато го успокояваше и Алек вдигна глава си гледаше така в една точка! Той вече се беше влошил . Това се е случило с него още в мига , когато е разбрал, че Садна е мъртва. Алек толкова я обича, че от мъка по нея е полудял - той просто не може да живее без нея и затова сега си е създал свой свят с вярата, че тя е жива и ще се върне скоро. Пише й писма, говори за нея - горкия. Така поне си мисля аз ...  no newsm76 newsm10

Васу няма как да приеме Анмол като свой син! Особено след като така внезапно го е загубила и изведнъж Рагини се е омъжила за друг. Вероятно по-натам ще омекне, но за момента й е трудно...  newsm78

И аз като теб сравнявам Анмол с Ранвир - да той е добър човек, но няма как да замени Ранвир ...  Peace

Сина на Малти е същия като нея - скица и половина! Стана ми забавно, когато Винит каза - да бе знам и двамата никога не лъжете ...  Mr. Green

Това, че крият кой е истинския баща на Тамана за мен е просто непростимо. Аз понеже гледам малко по-напред сериите днес ми стана много мъчно за Васу. Тя не може дори да почита паметта на сина си, не може да постави негова снимка, за да не я види Тамана. Според мен това е много жестоко. Детето има право да знае кой е баща му и да почита неговата памет, както Куши почита Садна. Това не пречи да обича и да уважава и Анмол. Не знам, за мен това е нечовешко.

Напълно съм съгласна с теб! Няма как да го кажа по-точно. Това е непростимо. Вярно Ранвир ги е помолил, но това е прекалено жестоко спрямо детето. То има право да знае кой е истинския му баща. Анмол ще го гледа - но то трябва да почита и Ранвир. А това, че Васу и другите не могат да почетат паметта му също е непростимо ...  Naughty

# 194
А Рагини държи негова снимка в гардероба си. Предполагам Ранвир е поискал това, но не разбирам защо. Сигурно е искал детето да има баща, но едното не пречи на другото.

Да Ранвир е поискал това! Тези дни ще покажат какво точно е казал и как точно е умрял. Искал е Рагини да е щастлива и да я остави в добри ръце - затова я е помолил да се омъжи за Анмол. Него е помолил същото. Казал е никога да не казват на Тамана, че той й е баща. Искал е тя да смята винаги Анмол за свой баща и него да нарича татко. С тая цел са скрили всички снимки. Само Рагини си държи една в гардероба, но я крие. Много глупаво от страна на сценаристите - наистина едното не пречи на другото. Това е толкова гадно, глупаво и жестоко ... #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт