Аз пък имам чувството, че са подменили сценаристите с техни клонинги и те са писали измишльотина след измишльотина като се почне от смъртта на Садна натам ...

И аз сега го гледам отгоре отгоре - вече нищо не е същото ...

До колкото знам не са имали проблеми! Първо се говореше, че уж Сара и Киншук решили да напускат понеже щели да участват в друг проект, което така и не се потвърди. Явно си е просто слух. После се заговориха и други версии - ние само може да гадаем какво е станало, но според мен това със смъртта на двамата герои си е баш решение на сценаристите. Поне за Садна съм почти 100 % сигурна. Там доста епизоди го развиваха подробно - ако тя е искала да си ходи можеха да уморят героинята й далеч по бързо в рамките на един епизод, а не да ги разкатават с прокълнати гривни, сънища за смърт, терористи, бомби, после и самата сцена със смъртта на Садна, както и когато всички научиха, че дори погребението. Всичко са измислили - целта явно е да повторят историята с децата. Садна и Рагини сега Куши и Тамана - едната с по-бяла кожа, другата с по-черна, едното сираче другото не. Две братовчедки отгледани заедно - баш туй е замисъла. За Ранвир обаче как им е хрумнало подобно нещо хич не знам ...

Според мен тук не са питали актьорите - сценаристите така са си решили. Вероятно са мислили, че сериала ще продължи да се гледа - ама не са познали. Без Сара и Киншук с право не е продължил дълго. Аз очаквам финала да дойде по-скоро, защото това, което гледаме в момента не е нашия любим сериал ...

Бандитке, благодаря от сърце за подробната информация относно саритата и другите неща. Страхотна си ...