На мен също не ми стана особено ясен този епизод. Това с къщата и земята много не го разбрах, не разбрах и защо точно го пребиха, май заради земята беше, ама много не ми стана ясно. Тя и Багото е един инат, все си търси белята. Те тези побоища дали са истина всъщност? Възможно ли е така да се бият и в реалния живот и никой да не обръща внимание? Аз не задавам толкова въпроси, тъй като не знам в по старите постове какво се е обсъждало тук, та да не карам хората отново да повтарят едно и също, но на бандитката ако и се занимава някой път на кратко може да каже нещо по въпроса. Имам предвид, че във филма някак много строго са изразени тези неща, както и преди в селото на Казан имаше едно момиче Чампа, което искаха да убият за дето беше бременна. Щяха да я убият без изобщо да им мигне окото, това не мога да си представя, че може да е реалност. Иначе на мен малката булка ми хоресва точно заради традициите, а доколкото разбирам нататък ще е по интересен. Някъде четох, че това било по истински случай, ама това вече не ми се вярва като се има предвид, че Джагдиш ще се жени повторно, Пък и Ананди също. Не помня къде го четох това, но може да е било някакъв слух.