"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 118
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
1001 нощ го спряха заради това, че бяха стигнали сериите които не бяха излъчени в Турция...просто изчакаха да приключат последните 10 серии и го почнаха пак. Peace

Аз още не мога да се начудя за цветовете, защо при толкова епизоди съкратиха толкова раждането на децата и смъртта на Садна и Равмир. Защо трябваше да дават как Анмол си спомня за запознанството им, като можеше да си го излъчат реално, има достатъчно епизоди вместо да протакат по толкова време една случка. Ей това протакане много ме е дразнило винаги, в малката булка даже всичките тези драми и разправии съм сигурна, че могат да се излъчат и в само 100 епизода примерно. Хем събитията ще се развиват бързо и ще е много по интересно, хем по бързо ще свърши филма и ще излъчат друг, ама те като почнат прекаляват. Поне да не бяха женили Алек за друга, да го бяха оставили да си живее с мисълта за Садна щеше да е по добре. Като цяло много ми харесваше този филм. Дори да приемем, че не всичко в живота се случва както искаме и поради тази причина сценаристите са измислили такъв сценарий, просто можеше да ги няма тия глупости с изгарянето на снимките на Равмир, полудяването на Алек и повторението на историята с децата. Можеше просто да им обяснят кои са истинските им майка и баща, даже много по добре щеше да стане ако поне Алек и Рагини се бяха събрали за щастието на децата и така да има някакъв по добър финал. Не казвам, че е трябвало да се влюбят, но мисля, че щеше да е по реално като се има предвид и индийските традиции, поне Равмир да беше поискал тя да се омъжи за Алек, хем той да не страда, а то от къде на къде някакъв чужд човек ще стане син на Раджванш, пълна простотия, нямам думи, та чак и фамилията му е раджванш.
Казала си го много точно. Напълно съм съгласна с теб. Не виждам смисъл във всички тия глупости, които сътвориха сценаристите. Особено пък с появата на тази Сачи. Как такова нагло същество ще се грижи за Алек и Куши, как ще ги дари с любов, както би направила Садна. Та тя мисли само за себе си и за своята изгода. А що се отнася до Ранвир, той може би избра Анмол да влезе в семейството, за да помага на баща му в бизнеса, тъй като Алек отново се влоши и не може да го прави. Поне Анмол все пак е добър човек и прави всичко за доброто на семейството докато тая Сачи е отвратителна и въобще няма място до Алек и особено до Куши. Аз си оставам на мнението, че беше много по-добре и Алек да загине заедно със Садна и Куши да бъде отгледана от леля си, отколкото да ни натрапват това нахално същество – Сачи. Друг  е въпроса, че можеха да ни спестят всички тия измишльотини със смъртта на Садна и Ранвир де. Определено се отказвам да гледам сериите до края и само ще чета вашите коментари.

Roxis, нямам търпение да прочета или видя нещо, което си открила за моите любимци -  Ангад и Сара, че малко да ми се оправи настроението, то иначе тия глупости дето ги сътвориха сценаристите само ми трошат нервите. 

Bandit Queen, благодаря ти за интересната информация, която ни  предоставяш. newsm51

Да, дори този вариант и Алек да загине щеше да е по добър, поне щеше и той да отиде при Садна, вместо да страда. Не е било нужно Алек да полудява, просто можеше да си остане нормален, та като са решили и Равмир да умира, поне да оженят Рагини за него. Естествено, че щеше да е най добре да си останат и двамата живи, но имам предвид тъпия вариант, който са измислили, че все пак доста по правилно щеше да е, пък и май в индийските традиции е позволено ако почине съпруга ти да те омъжат за брат му, поне така съм чувала.

# 466
Цитат
който само гледа филма по ТВ-то не влиза във форум.

Мен малко ме засегнаха тези думи. Аз си гледах филма по ТВ и реших да потърся дали има тема във форума, защото исках да коментирам с някого Цветовете, също и да чета коментари. После се загледах и по Кармата, загледах различни клипове, снимки, информация и т.н.

Нямам нищо против постовете на никого  Hug Hug

Като споменахте индийски филми - аз много ги обичам. Имам само 1 на видеокасета и сега се замислих дали може да се намери в интернет пространството. Ако сте го срещали, казва се Сълзи и огън.  Иначе Слонът.. ми е любимият филм, гледала съм го няколко пъти, но не знаех, че има такава сцена. На ДВД също имам и от време на време си пускам по някой.

Да, има такава сцена и за съжаление там филма е доста по тъжен. Не знам защо така са го орязали, даже някой фрази и въобще като цяло доста е променен. Това с боя беше точно там, където майката си помисли, че слонът е бутнал детето в басейна. Тя настрои раджу срещу него, той го върза и го преби, слонът така ревеше, абе наистина много истинска и тъжна беше тая сцена, много ми се иска от някъде да си го намеря тозивариант, даже ако я имах видео касетата щях да я занеса някъде да ми я направят на диск поне да знам, че си имам истинската версия.

# 467
И на мен ми е мъчно за Тамана- какво като кожата й е по-тъмна, не бива никой да се държи така. Детето си е хубаво. Трябва да му вдъхват самочувствие, а не да говорят такива глупости ...  Naughty
Съгласна съм,че никой не трябва да бъде обиждан заради цвета на кожата му (изобщо,заради външността му) ... Принципно,да се съди за хората по външността им (говоря за външността,дадена им от Бог,не за собствените им намеси в нея!  Wink ),според мен,е пълна тъпотия! ... Обаче,какво правят в семейството,с двете момиченца (главно Шарма,сякаш,не толкова Раджванш)?! ... Отнасят се към Тамана,все едно,че тъмната й кожа е някаква болест или недъг-все гледат да се преструват,че не го забелязват...да го отричат...и така,само създават и затвърждават комплекса й за малоценност...вместо да я приемат такава,каквато е и да я научат сама да се приеме и обикне,ТАКАВА,КАКВАТО Е! (ДА! кожата ти е тъмна,но ти си една тъмнокожа красавица!...красива по уникален начин,като черна перла!...синьото не ти стои толкова добре,колкото червеното...но в червена рокля си прекрасна!)...От друга страна,карат Куши да се чувства вечно виновна,затова,че е с по-светла кожа (какво като светлата кожа очарова голямата част от обществото,когато в семейството,светът на детето,го гледат накриво,заради нея?!) ... Фактически,и Рагини,и Кушалия...в крайна сметка и всички в семейството,повтарят грешките,довели до проблемите на Садна и Рагини ...
От една страна,донякъде,това е полезно,понеже се вижда,как се е стигнало до положението със Садна и Рагини (в първите серии те бяха вече госпожици,детството им бе пропуснато) ... от друга страна ... дразни ме това затваряне на цикъла и започването отново...Старите герои ме дразнят с повторенията на старите истории и старите грешки (всичко е било напразно...нищо не са научили!) ... Новите герои пък ме дразнят с превземките си ... с безпомощните си напъни да създадат интрига ... и особено пък,с опитите си,да имитират! ... Горкият артист в ролята на Анмол!  Wink Не е виновен,ама ме дразни ужасно!!! с опитите да имитира Ранвир-погледа му ... усмивката му...маниерите му...

Аз гледам само цветовете,но това че историята започва да се повтаря с малките не ми харесва,май само ще ви чета.......ще се замисля дали да продължа да гледам сериала.

Така е! И аз се ядосвам на отношението спрямо цвета на кожата при децата. Едното го подтискат понеже кожата му е по-черна, а другото понеже е бяла. Пълно повторение на историята на Садна и Рагини. Тях може да не са ни ги давали подробно като деца, но затова пък като големи видяхме как проблемите около цвета на кожата им продължават. Защо беше нужно сега да ни показват отново същото - този път при децата. А на семейство Шарма начело с Кушалия, вече не й ли дойде акъла, че такива приказки само пречат на децата.  newsm78

Въобще съм против тези повторения на събития. Против съм и хилядите други глупости, които сътвориха сценаристите като се започне от смъртта на Садна, после тази на Ранвир и т.н.  #2gunfire

Вече все едно гледаме друг сериал - въпреки, че ще го догледам формално за мен не е същото! Затова ще си припомням предишните хубави епизоди с четиримата сладури и ще си мисля, че историята им е завършила щастливо ...
newsm10

# 468
Аз още не мога да се начудя за цветовете, защо при толкова епизоди съкратиха толкова раждането на децата и смъртта на Садна и Равмир. Защо трябваше да дават как Анмол си спомня за запознанството им, като можеше да си го излъчат реално, има достатъчно епизоди вместо да протакат по толкова време една случка. Ей това протакане много ме е дразнило винаги, в малката булка даже всичките тези драми и разправии съм сигурна, че могат да се излъчат и в само 100 епизода примерно. Хем събитията ще се развиват бързо и ще е много по интересно, хем по бързо ще свърши филма и ще излъчат друг, ама те като почнат прекаляват. Поне да не бяха женили Алек за друга, да го бяха оставили да си живее с мисълта за Садна щеше да е по добре. Като цяло много ми харесваше този филм. Дори да приемем, че не всичко в живота се случва както искаме и поради тази причина сценаристите са измислили такъв сценарий, просто можеше да ги няма тия глупости с изгарянето на снимките на Равмир, полудяването на Алек и повторението на историята с децата. Можеше просто да им обяснят кои са истинските им майка и баща, даже много по добре щеше да стане ако поне Алек и Рагини се бяха събрали за щастието на децата и така да има някакъв по добър финал. Не казвам, че е трябвало да се влюбят, но мисля, че щеше да е по реално като се има предвид и индийските традиции, поне Равмир да беше поискал тя да се омъжи за Алек, хем той да не страда, а то от къде на къде някакъв чужд човек ще стане син на Раджванш, пълна простотия, нямам думи, та чак и фамилията му е раджванш.
Казала си го много точно. Напълно съм съгласна с теб. Не виждам смисъл във всички тия глупости, които сътвориха сценаристите. Особено пък с появата на тази Сачи. Как такова нагло същество ще се грижи за Алек и Куши, как ще ги дари с любов, както би направила Садна. Та тя мисли само за себе си и за своята изгода. А що се отнася до Ранвир, той може би избра Анмол да влезе в семейството, за да помага на баща му в бизнеса, тъй като Алек отново се влоши и не може да го прави. Поне Анмол все пак е добър човек и прави всичко за доброто на семейството докато тая Сачи е отвратителна и въобще няма място до Алек и особено до Куши. Аз си оставам на мнението, че беше много по-добре и Алек да загине заедно със Садна и Куши да бъде отгледана от леля си, отколкото да ни натрапват това нахално същество – Сачи. Друг  е въпроса, че можеха да ни спестят всички тия измишльотини със смъртта на Садна и Ранвир де. Определено се отказвам да гледам сериите до края и само ще чета вашите коментари.

Да, дори този вариант и Алек да загине щеше да е по добър, поне щеше и той да отиде при Садна, вместо да страда. Не е било нужно Алек да полудява, просто можеше да си остане нормален, та като са решили и Равмир да умира, поне да оженят Рагини за него. Естествено, че щеше да е най добре да си останат и двамата живи, но имам предвид тъпия вариант, който са измислили, че все пак доста по правилно щеше да е, пък и май в индийските традиции е позволено ако почине съпруга ти да те омъжат за брат му, поне така съм чувала.

Съгласна съм с вас! Сериала вече не е същия. А най-дразнещото същество за мен е Сакши. От къде им хрумна да я довлекат. Не мисля, че би било добре Алек да се събере с Рагини! Не и като съпрузи - все пак те най-добре знаят колко силна беше любовта им съответно със Садна и Ранвир. Затова не би се получило, но можеше двамата тя като майка на Тамана, а той като баща на Куши да обединят усилията си и да отгледат децата заедно. Това ще е хиляди пъти по-добре отколкото да ги гледаме с други. Това в момента е пародия. Доста глупости сътвориха сценаристите. Коя от коя по-голяма - хайде Анмол е добър човек, ама Сакши от такава лисица после да направят мила жена - е не няма как да го приема.  Naughty

Той Алек така или иначе няма да я обича, но защо е нужно подобно нещо. Можеше Алек да живее със спомена за Садна и да гледа дъщеря си. Но разбира се - това е Индия - там ако не ги оженят или омъжат повторно няма да мирясат. Глупости на търкалета.  Crossing Arms Но пак казвам женен или не - Алек винаги ще обича само Садна. Той дори го каза в очите на Сакши. Каза й че никога няма да я обича като Садна.  Hug

Нека вярваме, че съдбата на Алек и Садна е винаги да бъдат заедно и че някой ден отново ще се съберат на друго място - в друг живот и ще се обичат без да им пречат. Нека мислим така. И без това в Индия хората вярват, че когато двама души се обичат истински и любовта им е споделена те са свързани за 7 живота напред. И Алек и Садна не веднъж са си го казвали един на друг - например на втория им годеж, когато четоха онези бележки. Садна каза на Алек, че и 7 живота да има би искала да ги прекара като негова съпруга, заедно с него. После когато повторно се събраха - след историята на Сита и Рам - пак казаха, че щом са преминали през толкова изпитания и са се преборили да бъдат заедно, те ще са свързани за 7 живота. Аз ще мисля така и ще се успокоявам ...  newsm10 Two Hearts txtloves

Останалите серии ще ги догледам просто формално. Не ми остава друго. Дано после пуснат втория сериал на Ангад и Сара ...
 Praynig

# 469
Roxis, нямам търпение да прочета или видя нещо, което си открила за моите любимци -  Ангад и Сара, че малко да ми се оправи настроението, то иначе тия глупости дето ги сътвориха сценаристите само ми трошат нервите. 

Съжалявам, че се бавя с темата! Тези дни нямам много време. Затова междувременно ще ти пусна една невероятна снимка на Сара и Ангад, която намерих. Тук са със свой приятел - как сладко са се прегърнали. Страхотни са  ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 470
Казала си го много точно. Напълно съм съгласна с теб. Не виждам смисъл във всички тия глупости, които сътвориха сценаристите. Особено пък с появата на тази Сачи. Как такова нагло същество ще се грижи за Алек и Куши, как ще ги дари с любов, както би направила Садна. Та тя мисли само за себе си и за своята изгода. А що се отнася до Ранвир, той може би избра Анмол да влезе в семейството, за да помага на баща му в бизнеса, тъй като Алек отново се влоши и не може да го прави. Поне Анмол все пак е добър човек и прави всичко за доброто на семейството докато тая Сачи е отвратителна и въобще няма място до Алек и особено до Куши. Аз си оставам на мнението, че беше много по-добре и Алек да загине заедно със Садна и Куши да бъде отгледана от леля си, отколкото да ни натрапват това нахално същество – Сачи. Друг  е въпроса, че можеха да ни спестят всички тия измишльотини със смъртта на Садна и Ранвир де. Определено се отказвам да гледам сериите до края и само ще чета вашите коментари.

Съгласна съм с вас! Сериала вече не е същия. А най-дразнещото същество за мен е Сакши. От къде им хрумна да я довлекат. Не мисля, че би било добре Алек да се събере с Рагини! Не и като съпрузи - все пак те най-добре знаят колко силна беше любовта им съответно със Садна и Ранвир. Затова не би се получило, но можеше двамата тя като майка на Тамана, а той като баща на Куши да обединят усилията си и да отгледат децата заедно. Това ще е хиляди пъти по-добре отколкото да ги гледаме с други. Това в момента е пародия. Доста глупости сътвориха сценаристите. Коя от коя по-голяма - хайде Анмол е добър човек, ама Сакши от такава лисица после да направят мила жена - е не няма как да го приема.  Naughty

Той Алек така или иначе няма да я обича, но защо е нужно подобно нещо. Можеше Алек да живее със спомена за Садна и да гледа дъщеря си. Но разбира се - това е Индия - там ако не ги оженят или омъжат повторно няма да мирясат. Глупости на търкалета.  Crossing Arms Но пак казвам женен или не - Алек винаги ще обича само Садна. Той дори го каза в очите на Сакши. Каза й че никога няма да я обича като Садна.  Hug

Нека вярваме, че съдбата на Алек и Садна е винаги да бъдат заедно и че някой ден отново ще се съберат на друго място - в друг живот и ще се обичат без да им пречат. Нека мислим така. И без това в Индия хората вярват, че когато двама души се обичат истински и любовта им е споделена те са свързани за 7 живота напред. И Алек и Садна не веднъж са си го казвали един на друг - например на втория им годеж, когато четоха онези бележки. Садна каза на Алек, че и 7 живота да има би искала да ги прекара като негова съпруга, заедно с него. После когато повторно се събраха - след историята на Сита и Рам - пак казаха, че щом са преминали през толкова изпитания и са се преборили да бъдат заедно, те ще са свързани за 7 живота. Аз ще мисля така и ще се успокоявам ...  newsm10 Two Hearts txtloves

Останалите серии ще ги догледам просто формално. Не ми остава друго. Дано после пуснат втория сериал на Ангад и Сара ...
 Praynig

Аз нямам предвид Рагини и Алек да се заобичат като съпрузи, а това, че ако въобще е трябвало да го женят за някоя дето не обича и при това такава, каквато я описвате, щеше да е по добре да ги съберат с Рагини, поне е от семейството и щеше много по добре да се грижи за Алек и за децата. Даже и като полудял тя много по добре го познава и много по добре знае как да го предразположи, отколкото както сега Васу иска пак да му намери жена, понеже така щял да се чувства добре и вероятно да се излекува, както се излекува когато се ожени за Садна. Тя Рагини и припомни, че Садна се е омъжила за него по пренуда и че после някак с времето го е обикнала, но това не дава гаранция, че другата ще го обикне по същия начин и че така може само да се съсипе. Тя сега Рагини и Анмол не обича, даже не спят заедно. По добре ли ще е да обикне него? Поне Алек си го обича като зет, въобще като човек, много от по отдавна го познава, преживявала е всичките му страдания когато преди беше луд и му е помагала. Той винаги искаше съвет от нея за каквото и да било. Иначе много ме изкефи Анмол, не знам дали по БТВ е стигнал до там сериала, когато Тамана му каза, че не иска да е като майка си с черна кожа. Попита го защо например не е взела неговата кожа, а той и отговори, че е помолил боговете да се роди дъщеря му с черна кожа като майка си, понеже така повече му харесва. Детето много се зарадва и някак се успокои, че въпреки тъмната си кожа пак е красива.

# 471
Цитат
Затова не би се получило, но можеше двамата тя като майка на Тамана, а той като баща на Куши да обединят усилията си и да отгледат децата заедно. Т

Аз пък мисля ,че е добре сценаристите да бяха направили така че и двамата да продължат живота си с други партньори защото са твърде млади да останат сами.
Но не по начина избран от сценаристите.Можеше Рагини да е с Амвол но не като изпълнителка на заръката на Рамвир.Можеше сценаристите да направят така ,че Амвол да  започне да я ухажва и постепенно да я спечели

Алек можеше и да не откача отново.Да изживее мъката си,да минат години и да срещне нова любов

Цитат
Нека вярваме, че съдбата на Алек и Садна е винаги да бъдат заедно и че някой ден отново ще се съберат на друго място - в друг живот и ще се обичат без да им пречат. Нека мислим така.

Е не мога да мисля така ,защото това е само филм ,измислица.А ние сме зрели хора.Алек и Садна са измислени герой

# 472
Цитат
Нека вярваме, че съдбата на Алек и Садна е винаги да бъдат заедно и че някой ден отново ще се съберат на друго място - в друг живот и ще се обичат без да им пречат. Нека мислим така.

Е не мога да мисля така ,защото това е само филм ,измислица.А ние сме зрели хора.Алек и Садна са измислени герой

Тук не става въпрос за филм и измислени герои! Много хора и в реалния живот вярват в подобни неща - независимо дали са в Индия или на друго място. Но разбира се - всеки има право да вярва в каквото иска. Аз просто изразих моето мнение ...  smile3525

Аз нямам предвид Рагини и Алек да се заобичат като съпрузи, а това, че ако въобще е трябвало да го женят за някоя дето не обича и при това такава, каквато я описвате, щеше да е по добре да ги съберат с Рагини, поне е от семейството и щеше много по добре да се грижи за Алек и за децата. Даже и като полудял тя много по добре го познава и много по добре знае как да го предразположи, отколкото както сега Васу иска пак да му намери жена, понеже така щял да се чувства добре и вероятно да се излекува, както се излекува когато се ожени за Садна. Тя Рагини и припомни, че Садна се е омъжила за него по пренуда и че после някак с времето го е обикнала, но това не дава гаранция, че другата ще го обикне по същия начин и че така може само да се съсипе. Тя сега Рагини и Анмол не обича, даже не спят заедно. По добре ли ще е да обикне него? Поне Алек си го обича като зет, въобще като човек, много от по отдавна го познава, преживявала е всичките му страдания когато преди беше луд и му е помагала. Той винаги искаше съвет от нея за каквото и да било. Иначе много ме изкефи Анмол, не знам дали по БТВ е стигнал до там сериала, когато Тамана му каза, че не иска да е като майка си с черна кожа. Попита го защо например не е взела неговата кожа, а той и отговори, че е помолил боговете да се роди дъщеря му с черна кожа като майка си, понеже така повече му харесва. Детето много се зарадва и някак се успокои, че въпреки тъмната си кожа пак е красива.

Да, вече те разбрах! В този смисъл съм съгласна с теб ...  newsm10

Анмол е казал прекрасни и много смислени думи на детето! Личи си, че е добър и разумен човек, който се старае да помага на всички. Просто няма как да замени Ранвир ...   Wink

В момента Рагини не обича Анмол, но в бъдеще до колкото знам това ще се промени ...
   newsm12

# 473
  • Истанбул
И на мен ми е мъчно за Тамана- какво като кожата й е по-тъмна, не бива никой да се държи така. Детето си е хубаво. Трябва да му вдъхват самочувствие, а не да говорят такива глупости ...  Naughty
Съгласна съм,че никой не трябва да бъде обиждан заради цвета на кожата му (изобщо,заради външността му) ... Принципно,да се съди за хората по външността им (говоря за външността,дадена им от Бог,не за собствените им намеси в нея!  Wink ),според мен,е пълна тъпотия! ...

Че то в Индия поради тази причина козметичната им индустрия и реклама са насочени в този аспект-всички продукти обещават хубава млада и най-вече БЯЛА кожа. Crazy
Наобикалят те тумба  индийци,които те гледат в захлас и възторг и лек срам,че ще поискат от теб да се снимаш с тях.

А за научаване на език от сериали=напълно е възможно,и моята дъщеря научи хинду от сериали,до степен да превежда в някакъв форум за боливудски фанатици. Embarassed

# 474
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

А за научаване на език от сериали=напълно е възможно,и моята дъщеря научи хинду от сериали,до степен да превежда в някакъв форум за боливудски фанатици. Embarassed
Да, и при мен е така...нищо, че съм мноооого далече от превода в ефир, както съм с турския, обаче ако има субове става много по-бързо. Laughing Нямам късмет за съжаление

# 475
Roxis, много ти благодаря за прекрасната снимка.  newsm51

Да, добре нека да приемем, че е нормално Алек и Рагини да продължат живота си с други партньори, но би трябвало те да бъдат поне също толкова добри и любящи като Садна и Ранвир. Докато Анмол притежава такива качества, то Сакши съвсем не е такава. И докато Тамана е обгрижвана с любов и от майка си и от Анмол, то Куши отново е обречена да има трудната съдба на Садна - от една страна баща й  отново е луд, а от друга тая жена, която едва ли ще я обича искрено и всеотдайно. И да си кажа честно не съм убедена, че нещата трябва да се повтарят и с децата. Мисля, че сценаристите са тръгнали в абсолютно грешна посока и нищо чудно, че рейтинга на сериала се е сринал тотално. Жалко.

# 476
Roxis, много ти благодаря за прекрасната снимка.  newsm51

Да, добре нека да приемем, че е нормално Алек и Рагини да продължат живота си с други партньори, но би трябвало те да бъдат поне също толкова добри и любящи като Садна и Ранвир. Докато Анмол притежава такива качества, то Сакши съвсем не е такава. И докато Тамана е обгрижвана с любов и от майка си и от Анмол, то Куши отново е обречена да има трудната съдба на Садна - от една страна баща й  отново е луд, а от друга тая жена, която едва ли ще я обича искрено и всеотдайно. И да си кажа честно не съм убедена, че нещата трябва да се повтарят и с децата. Мисля, че сценаристите са тръгнали в абсолютно грешна посока и нищо чудно, че рейтинга на сериала се е сринал тотално. Жалко.

Аз точно затова мисля за по приемлив вариант женитба между Алек и Рагини, тъй като никой по-добре от нея не би се грижил за Куши, а която и да е друга не би я обикнала толкова. Тамана Анмол колкото и да не я убикне, все пак майка и я обича, а за детето според мен майката си е майка. Не, че бащата не го обича по същия начин естествено,но едно малко дете си има нужда от майка си, пък и като се има предвид какви бяха отношенията между Кошалия и Садна, вуйчото я обича, прави всичко за нея, но тя през почти целия си живот не усети майчина ласка. Аз така преди време гледах един индийски филм невинното дете, някой може да го знаят. На никой друг филм през живота си не съм плакала толкова. Той поне за разлика от цветовете имаше щастлив финал, но като цяло беше и много по близо до реалността. Много ми се иска някога да го излъчат по някоя телевизия дублиран. Аз го имам със субтитри, но не е същото.

# 477
  • София
Мен ме  е яд,че от интересен сериал сценаристите са превърнали филма в детско филмче. Даже не за тийнеджъри, а именно в детско и няма как да задържат вниманието с подобни фантасмагории.

# 478
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тук не си ли казвате ''Добър ден" Crazy

Темата беше в блатото, та реших да подигна. Не мога да се изказвам по темата по която дебатирате, че не гледам този сериал, но поне да ви поздравя

Здравейте Hug Hug Hug

# 479
Мен ме  е яд,че от интересен сериал сценаристите са превърнали филма в детско филмче. Даже не за тийнеджъри, а именно в детско и няма как да задържат вниманието с подобни фантасмагории.

Така е! Съгласна съм с теб. newsm10

Тук не си ли казвате ''Добър ден" Crazy

Темата беше в блатото, та реших да подигна. Не мога да се изказвам по темата по която дебатирате, че не гледам този сериал, но поне да ви поздравя

Здравейте Hug Hug Hug

Здравей! Hug  Hug Hug

Хубав и спокоен ден на всички ...
  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт