Аз още не мога да се начудя за цветовете, защо при толкова епизоди съкратиха толкова раждането на децата и смъртта на Садна и Равмир. Защо трябваше да дават как Анмол си спомня за запознанството им, като можеше да си го излъчат реално, има достатъчно епизоди вместо да протакат по толкова време една случка. Ей това протакане много ме е дразнило винаги, в малката булка даже всичките тези драми и разправии съм сигурна, че могат да се излъчат и в само 100 епизода примерно. Хем събитията ще се развиват бързо и ще е много по интересно, хем по бързо ще свърши филма и ще излъчат друг, ама те като почнат прекаляват. Поне да не бяха женили Алек за друга, да го бяха оставили да си живее с мисълта за Садна щеше да е по добре. Като цяло много ми харесваше този филм. Дори да приемем, че не всичко в живота се случва както искаме и поради тази причина сценаристите са измислили такъв сценарий, просто можеше да ги няма тия глупости с изгарянето на снимките на Равмир, полудяването на Алек и повторението на историята с децата. Можеше просто да им обяснят кои са истинските им майка и баща, даже много по добре щеше да стане ако поне Алек и Рагини се бяха събрали за щастието на децата и така да има някакъв по добър финал. Не казвам, че е трябвало да се влюбят, но мисля, че щеше да е по реално като се има предвид и индийските традиции, поне Равмир да беше поискал тя да се омъжи за Алек, хем той да не страда, а то от къде на къде някакъв чужд човек ще стане син на Раджванш, пълна простотия, нямам думи, та чак и фамилията му е раджванш.
Roxis, нямам търпение да прочета или видя нещо, което си открила за моите любимци - Ангад и Сара, че малко да ми се оправи настроението, то иначе тия глупости дето ги сътвориха сценаристите само ми трошат нервите.
Bandit Queen, благодаря ти за интересната информация, която ни предоставяш.

Да, дори този вариант и Алек да загине щеше да е по добър, поне щеше и той да отиде при Садна, вместо да страда. Не е било нужно Алек да полудява, просто можеше да си остане нормален, та като са решили и Равмир да умира, поне да оженят Рагини за него. Естествено, че щеше да е най добре да си останат и двамата живи, но имам предвид тъпия вариант, който са измислили, че все пак доста по правилно щеше да е, пък и май в индийските традиции е позволено ако почине съпруга ти да те омъжат за брат му, поне така съм чувала.