"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 113
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Roxis, много ти благодаря за прекрасната снимка.  newsm51

Да, добре нека да приемем, че е нормално Алек и Рагини да продължат живота си с други партньори, но би трябвало те да бъдат поне също толкова добри и любящи като Садна и Ранвир. Докато Анмол притежава такива качества, то Сакши съвсем не е такава. И докато Тамана е обгрижвана с любов и от майка си и от Анмол, то Куши отново е обречена да има трудната съдба на Садна - от една страна баща й  отново е луд, а от друга тая жена, която едва ли ще я обича искрено и всеотдайно. И да си кажа честно не съм убедена, че нещата трябва да се повтарят и с децата. Мисля, че сценаристите са тръгнали в абсолютно грешна посока и нищо чудно, че рейтинга на сериала се е сринал тотално. Жалко.

Няма за какво! Радвам се, че снимката ти е харесала ...  Hug Hug Hug

И аз мисля като теб! За съжаление обаче никой не ни пита. Сценаристите си правят каквото искат. Просто за минимално кратко време сътвориха толкова глупости, че няма на къде. Нормално е рейтинга на сериала да падне при липсата на Сара и Киншук - особено и с тези небивалици в сюжета. Затова и епизодите без тях не са много и са го приключили бързо. Не може 640 епизода да ни показват такава голяма любов и после да съсипят и двете двойки, като убият главните герои. Феновете с право са се вдигнали на протест ...
  Peace

# 481
  • София
И сега този Амнол лош ли ще се окаже?!

# 482
Уф ,много тъпи.Хубаво изпълняват  последното желание на Рамвир.Ама нужно ли е Рагини да нарича Амвол "бащата на Тами " и то пред Васу.Това си е  направо човъркане в раната и то надълбоко.Ако детето беше там добре да речем ,но те си бяха двете сам.Толкова ли не може да каже просто Амвол.
Пълни глупости и измислици

И сега наистина ми е интересно каква игра играе Амвол.И Рагини толкова ли е проста че се подписва без да четеИ как Алекс в това състояние има право да подписва документи и то фирмени

# 483

Силно се надявам, че не. Но не намирам причина да си присвои тези акции. Както помните навремето и Ранвир направи същото, но тогава го имаше Навин, а сега..?

Мен ме  е яд,че от интересен сериал сценаристите са превърнали филма в детско филмче. Даже не за тийнеджъри, а именно в детско и няма как да задържат вниманието с подобни фантасмагории.

Честно казана предпочитам да гледам Тами и Куши отколкото лигавите истории на Тапася  Laughing

# 484

Силно се надявам, че не. Но не намирам причина да си присвои тези акции. Както помните навремето и Ранвир направи същото, но тогава го имаше Навин, а сега..?

До колкото знам Анмол не е лош! Май това с документите е начин да спаси фирмата или нещо подобно. Целта му не е да открадне парите - макар, че точно така изглежда. Поне така мисля. Утре вероятно ще стане ясно ...  Peace

Уф ,много тъпи.Хубаво изпълняват  последното желание на Рамвир.Ама нужно ли е Рагини да нарича Амвол "бащата на Тами " и то пред Васу.Това си е  направо човъркане в раната и то надълбоко.Ако детето беше там добре да речем ,но те си бяха двете сам.Толкова ли не може да каже просто Амвол.
Пълни глупости и измислици

И сега наистина ми е интересно каква игра играе Амвол.И Рагини толкова ли е проста че се подписва без да четеИ как Алекс в това състояние има право да подписва документи и то фирмени

Да съгласна съм! Това с бащата на Тами е много странно! Рагини как го изтърси пред Васу - защо не каза просто Анмол. Нали са сами?  newsm78 Наистина волята на Ранвир е да не се споменава името му пред децата, но тук тях ги нямаше. Явно и Рагини е свикнала с това и си го казва непрекъснато. Шантава работа ... Naughty

# 485
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тая па Ишки ли е...Мишки ли е...ше цуне годеника на Тапася... Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 486
Тая па Баго ше вика на тоя неудачник мъжа й "съпруже' Crazy Crazy Crazy Crazy
Тоя неудачник, освен да го лупнеш с гьостерицата за друго не става. Naughty

Калиани даде на късо...Сумитра напрайла Джаго безделник...майкооооууууу... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ауууууууу, ся па Ананди виновна... #Crazy #Crazy #Crazy Че ако не беше тя, оня немаше да излезе от второ отделение... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Смотаняк...даже не можеше да чете на баба златото #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Браво на Сумитра, накрая се опълчи на тоя сурикат Калиани... Mr. Green Party Party Party Party

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 17:52 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

# 487
Тая па Баго ше вика на тоя неудачник мъжа й "съпруже' Crazy Crazy Crazy Crazy
Тоя неудачник, освен да го лупнеш с гьостерицата за друго не става. Naughty

Калиани даде на късо...Сумитра напрайла Джаго безделник...майкооооууууу... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Калиани е готова да избоде очите на снахите си с вилица само и само да е на нейното
И мен бащата на Ананди много ме дрезни.Готов е всеки момент да се разциври и гледа като преял.Там май Багу е  по мъж от него

Ама те всички викат на мъжете си " съпруже" а не по име.Дали не е традиция ,нещо като знак на уважение .Бандитка да каже
Джагдищко пак отнесе боя
И Сумитра изригна- време беше

# 488
Тоя аз лично бих го нарекла "Мухъле мой" Mr. Green
Аз доколкото разбрах, жените нямат право да се обръщат по име към мъжете си...ама тва на село и кога мъжа е мъж. Grinning Grinning Grinning

# 489
Здравейте!
Анмол не е лош. С това генерално пълномощно, което вади на свое име той спасява Индражит. Именно той го е помолил да го направи, тъй като дяловете, които е купил и прехвърлил на Алек и на Рагини се оказват незаконни и е съставена комисия, която да разследва случая.

# 490
Защо бащата на Ананди е с превръзка на главата?

# 491
Здравейте!
Анмол не е лош. С това генерално пълномощно, което вади на свое име той спасява Индражит. Именно той го е помолил да го направи, тъй като дяловете, които е купил и прехвърлил на Алек и на Рагини се оказват незаконни и е съставена комисия, която да разследва случая.

А Рагини нарича Анмол бащата на Тами именно защото няма право да му произнесе името, ама аз точно това се чудя, защо някъде ги произнасят, а някъде не, даже го бях задала тоя въпрос. Например Рагини на Равмир му викаше Равмир, а Садна Алек също го наричаше по име. Кушалия винаги е като е говорила за Пракаш е казвала бащата на Рагини, а Васу нарича Индраджит по име. В малката булка Калиани забрани на Ананди да нарича Джагдиш по име, та те се разбраха когато я няма пак да си му вика по име. От там разбрах, че имат такава традиция, но не разбрах защо едни се наричат така, а други не. Явно навсякъде е различно, но пък в цветовете някой също го правят.

# 492
Защо бащата на Ананди е с превръзка на главата?
Щото му напукаха лейката, че обработва чужда земя. Laughing

# 493
Здравейте!

А Рагини нарича Анмол бащата на Тами именно защото няма право да му произнесе името, ама аз точно това се чудя, защо някъде ги произнасят, а някъде не, даже го бях задала тоя въпрос. Например Рагини на Равмир му викаше Равмир, а Садна Алек също го наричаше по име. Кушалия винаги е като е говорила за Пракаш е казвала бащата на Рагини, а Васу нарича Индраджит по име. В малката булка Калиани забрани на Ананди да нарича Джагдиш по име, та те се разбраха когато я няма пак да си му вика по име. От там разбрах, че имат такава традиция, но не разбрах защо едни се наричат така, а други не. Явно навсякъде е различно, но пък в цветовете някой също го правят.
Еми по селата е така. Ананди като се премести със Шив в града, пък май и преди това му говореше по име. Той едвам я научи...преди това му казваше "Колектор саб" Joy hahaha
И с дрехите е така, в града се носят семпли дрехи и бижута, не са забулени.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 18:55 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

# 494
Здравейте!

Да Анмол прави всичко това с подкрепата на Индраджит!Не е лош човек. Целта му е да спаси семейството и фирмата  ...  newsm10

Колкото до произнасянето на имената - вероятно в различните райони е различно. По селата може и да не трябва да ги произнасят, но тук не е така ...  Peace

В Цветовете на любовта Садна винаги се обръщаше към Алек по име, Рагини по същия начин към Ранвир. Малти също си се обръща по име към Вину. Затова не мисля, че в случая това е причината. Кушалия и Пракаш са от друго поколение, но тя например го нарича "Съпруже".  newsm76

Мисля, че в по-развитите градове си е важно жената да се обръща към съпруга си по име - това май е един вид показателно, че го приема и обича. Така поне съм чувала - имаше и един такъв момент в новият сериал със Сара и Ангад. Там казваха, че е хубаво щом се обичат да го покажат и да се обръщат един към друг по име. Затова мисля, че това с имената не важи само за селата ...  newsm12

Може в случая понеже Рагини още не приема Анмол като свой съпруг в пълния смисъл - да не иска да му произнася името. Но вероятно по-натам това ще се промени. Въпроса е защо не намери друг начин да го нарече пред Васу. Все пак бяха на саме - бащата на Тами все пак е Ранвир ...  Thinking

Днес отново на дневен ред бяха проблемите със светлата и тъмната кожа - историята се повтаря отново, както при Садна и Рагини. Някои си правят същите грешки - дори стигнаха до там да носят крем на детето, да се маже, за да стане кожата му по-бяла - ужас! От къде изобщо на Кушалия й хрумна подобно нещо. Рагини с право й се скара, че прави същото като в миналото и че вместо кремове, трябва да вдъхват самоувереност на детето, че е красиво такова каквото е - браво на Анмол - хубави думи каза на Тамана и я успокой. Хареса ми като й каза, че се е молил на боговете да е с черна кожа също като майка си, защото и двете били невероятно красиви и така ги обичал. Сега Тамана се прие каквато е - дано винаги е така  ...  smile3525

Куши попита Алек да й разкаже повече за майка й - той я погледна и каза, а за Садна ли - ами моята Садна е невероятно красива, ти приличаш на нея, моята Садна има най-хубавата усмивка - и ти имаш такава, Моята Садна много обича сладолед също като теб - чакай сега ще ти донеса ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Милата Куши - иска и нейния баща да я прегръща, да й помага, да й говори - също като бащата на Куши. Гуни й каза, че баща й е нейн приятел, но Куши каза, че имала много приятели, но й трябвал баща. Алек чу - после отиде при Рагини - тя му каза, че просто Куши иска да е повече време с него. Затова го е казала - така Алек започна да я учи да рисува и я сложи на скута си. Сцената беше много хубава ...
Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт