Да, добре нека да приемем, че е нормално Алек и Рагини да продължат живота си с други партньори, но би трябвало те да бъдат поне също толкова добри и любящи като Садна и Ранвир. Докато Анмол притежава такива качества, то Сакши съвсем не е такава. И докато Тамана е обгрижвана с любов и от майка си и от Анмол, то Куши отново е обречена да има трудната съдба на Садна - от една страна баща й отново е луд, а от друга тая жена, която едва ли ще я обича искрено и всеотдайно. И да си кажа честно не съм убедена, че нещата трябва да се повтарят и с децата. Мисля, че сценаристите са тръгнали в абсолютно грешна посока и нищо чудно, че рейтинга на сериала се е сринал тотално. Жалко.
Няма за какво! Радвам се, че снимката ти е харесала ...

И аз мисля като теб! За съжаление обаче никой не ни пита. Сценаристите си правят каквото искат. Просто за минимално кратко време сътвориха толкова глупости, че няма на къде. Нормално е рейтинга на сериала да падне при липсата на Сара и Киншук - особено и с тези небивалици в сюжета. Затова и епизодите без тях не са много и са го приключили бързо. Не може 640 епизода да ни показват такава голяма любов и после да съсипят и двете двойки, като убият главните герои. Феновете с право са се вдигнали на протест ...