Не виждам никакъв смисъл да чета всички теми за да си отговоря на някакъв въпрос, който я е обсъждан, я не...

Всеки има право да влезе и да попита нещо, пък дали някой ще отговори е друг въпрос.
И аз благодаря за подробното инфо

Вчера го казах, днес пак ще го направя...много странни хора сте се събрали. Няма комуникация.
Примерно мен ме интересува Булката, а чета само за Садна...

Не, че имам против, защото скролвам тези постове, ама бъдете по любезни към новите. Темата в един форум се отваря за това да намериш инфо или да попиташ за такова, да обсъдиш епизод или предстоящ такъв.
Ако сте забелязали, от 3 дни се мотая тук и когато някой попита за нещо което знам го казвам, а не хокам, че някой не е чел всички теми за да си отговори на въпроса.
Голямо добро направи дамата с инфото...преди да го подаде ни нахока, после подробно обясни...странна работа...

Напълно си права, да не говорим, че на мен пък ми е още по трудно да търся в стари постове, но това е друг въпрос. Аз затова когато попитам нещо винаги казвам, че ако се е обсъждало не е задължително да ми отговори някой, но това все пак не означава, че никой няма право да задава въпроси, защото не всеки има толкова време и възможност, пък и наистина не си струва да се четат няколко теми назад само за да се види дали нещо се е обсъждало. Представете си, че примерно станат 20 теми. Как може човек да ги прочете всичките? Може примерно да се прави така, който попита нещо, което вече е обсъждало, които вече го знаят ако имат желание ще обяснят на кратко, а ако не, няма да обясняват. На мен лично не ми е никакъв проблем да го правя и когато знам нещо ще отговарям, но също съм от скоро тук, затова не знам почти нищо