"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 4

• 68 058
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бандитке Hug леля е тая на Шив. до колкото разбрах нещо май я бяха загубили и я намериха в болницата. Сестра е на Даду...дойде и някак си Ананди и влезна в окото и сега е страшно с нея. Много лош човек, ама на Даду сестрьонка и я търпят. Надявам се дас е светнат какви ги върши и да я наритат. И как едвам влезнала и взе да ги забулва сичкото женки там... Crazy Crazy Crazy Crazy
А, тя самата си ходи разбулена.
И Ананди ага се светне, че тоя прасат дет зима всяка сутрин е с весели вещества.

# 556
Да ви кажа едно експертно мнение...това, че темата е преглеждана толкова пъти не е за хвалба. Важни са списващите, а не прегледите.
За това ми е странно, че сте достатъчно за дискусия , а си траете.
Вървящата тема е бързо списваната, а не преглежданата. Нали се сещате, че аз примерно днес ако рефрешна страницата 10 пъти, това се отчита за преглед, а ако не рефрешна, не знам какво е писано след мен.
Казвам го като човека който прави най-вървежната тема тук. Цели 364 теми със архив още 180 на отдавна свършил сериал...без промяна на активността, преди и след. Laughing

Да обобщя, като висите в мазето, обсъждайте и пишете...така темата може да мръдне или скоро ще я пратите в небитието на архива. Peace

Нищо лично...просто съвет.

# 557
Рокси, къде си чувала това обръщение Сачи? Rolling Eyes

Привет   Hug
Roxis, Сачи е дума за потвърждение. Например ако някой пита "Направил  ли си това/ Свършил ли си тази работа", отговаряш с "Haan, sach mai" (Да, направих го/Свърших я)

Благодаря за отговора, но не мисля, че в този случай означава това! Може аз да не съм я написала правилно.  smile3525

Според мен е някакво обръщение.   newsm78

Чувала съм тази дума в новия сериал със Сара и Ангад - героинята й доста често го нарича така. Но не го прави за да потвърждава нещо, а винаги като го вика или ходи при него и въобще като е с него и си говорят - така се обръща. Може да е техен си начин за общуване  ...
  newsm10

Рокси, "Сачи"е много популярно женско име тук. Производно на "сач"- в превод  "истина". Прилагателното е "сачи" (но с ударение на И )- "истинска". Както е обяснила и Френдина, понякога служи за потжърждение на нещо - "сач ме" -"наистина, действително".

Много ти благодаря за отговора! А възможно ли е да се използва и като мъжко име. Понеже в този сериал Мона се обръща така към Адития - Сачи! Непрекъснато го нарича така - е после и по име, но в началото и през по-голямата част от времето го нарича Сачи. Затова ми стана интересно ... newsm76  Kissing Heart Two Hearts

# 558
Сега да се включа относно темата!  Peace

Аз ви чета, но се включвам само, когато се пише за Цветовете на любовта или за нещо, което гледам и ме интересува. Няма как да се включвам по теми за сериали, които не гледам ...  newsm10

Не мисля, че най-много се обсъжда Садна, но и така да е - няма лошо. Всеки обсъжда това, което го вълнува и което следи ...  Hug

Темата е много приятна и с радост чета коментарите ви за останалите сериали - нищо, че не ги гледам ... Wink

Също така задавате много хубави въпроси! Чрез отговорите научаваме повече за Индия - благодаря на Бандитката за което ...  Heart Eyes

# 559
Привет и от мен!

Да се включа и аз с мнение относно писането.
Да, аз много често просто чета, а не изказвам мнение. Не мисля, че си струва да пиша врели-некипели, само да се увеличат постовете.
Тук съм предимно заради постовете на Куини, което най-често не изисква кой знае колко повече от "благодаря". За мен това по-скоро би било спам.
От друга страна, аз не гледам Цветовете, а мисля, че има и доста други като мен, които не гледат и трите сериала и се включват по същество.
Да не говорим, че толкова ме дразнят вече Ичха и обграждащите я, толкова тегоба напоследък и в Кармата, и в Булката, че се чудя защо въобще ги гледам - уж романтични сериали, а те повече от трагични. Разбирам, че може би това е реалността в Индия, но много наситено мъчно напоследък се получи, все пак тези сериали са за разтоварване, а не натоварване.  newsm78
Сериозно обмислям варианта да "гледам" сериалите тук, при вас.  Hug Тук поне има и хумор покрай случващото се. Simple Smile

Приятна вечер на всички!  newsm24

# 560
  • Варна
Я, кажи ти тая кукумявка леля ли е, каква е на Шив точно?? Ей, ама как обичат така да се довличат, без да питат- тръш на диванчето и с ехидна усмивчица те цапардосват - " бахууу( снахо), аз мисля да поостана за няколко седмици" ( разбирай месеци, че и година откарват) ..ррррррррр...Имам една дружка, свекър и е починал и сестра му идва при тях на периодичен "контрол". Като е тук лелята, приятелката ми прилича на зомби
 Sad((( не смея да я закачам за нищо...
За кой ли път,се убеждавам,че в Индия,най-готино е да си дърт!  Twisted Evil Явно,имат младостта за някакъв непростим порок,който трябва да се наказва и изтезава,по най-най-садистичен начин,постоянно...докато не бъде премахнат!  #2gunfire

Да ви кажа едно експертно мнение...това, че темата е преглеждана толкова пъти не е за хвалба. Важни са списващите, а не прегледите.
...
Вървящата тема е бързо списваната, а не преглежданата. Нали се сещате, че аз примерно днес ако рефрешна страницата 10 пъти, това се отчита за преглед, а ако не рефрешна, не знам какво е писано след мен.
Казвам го като човека който прави най-вървежната тема тук. Цели 364 теми със архив още 180 на отдавна свършил сериал...без промяна на активността, преди и след. Laughing
Е,сега!  Grinning Нямам намерение да си мерим темите де!  Mr. Green  Hug  Това,за броя гледания,го споменах,като показателно,все пак,че интерес има...не е като да няма!  Wink  И ми е странно,че при наличен интерес (явно! ... и в другите теми рефрешват ) ,активността е малка  Thinking

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 19:07 от Lora-Di

# 561
Цитат
Ама Рагинито,какви влажни погледи взе да мята,на тоя Анмол! Sneaky  Е,не! ... Няма да й го простя!   Crossing Arms .. Как изобщо може да погледне друг,след Ранвир?!   smile3544

Да си призная ,но на мен Анмол страшно ми харесва като мъж.
Много е хубав.Повече ми харесва от Рамвир та дори и от Алек.Да не ме биете сега newsm43 newsm43

Напротив! ... Това ме радва! ... Искам само аз да харесвам Ранвир! ... Никоя друга!  hahaha  Joy

Хахаха, Всеки си има мнение - никой никого няма да бие ...  Mr. Green

Анмол не е лош, но не може да се сравнява с Ранвир. На мен Ранвир и Алек ми харесват много повече. Въпрос на вкус ...  newsm76  Kissing Heart Two Hearts

Рагини вярно започна да се заглежда по Анмол ...  newsm78 Днес сериите бяха повече за тях - Алек го дадоха в първата серия за минутка-две и в третата пак за толкова. Двете деца се молеха заедно и детето на Садна се молеше сестра й Тами да е щастлива. Все едно гледах отново Садна и Рагини - Садна винаги първо мислеше за сестра си.  Peace Рагини дори си спомни Садна и как двете се молят. Поне я видяхме ...
newsm10

# 562
Аз пък си харесвам Алек с къса коса  newsm76

Аз харесвам Алек всякак - много е готин!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 563
Бандитке Hug леля е тая на Шив. до колкото разбрах нещо май я бяха загубили и я намериха в болницата. Сестра е на Даду...дойде и някак си Ананди и влезна в окото и сега е страшно с нея. Много лош човек, ама на Даду сестрьонка и я търпят. Надявам се дас е светнат какви ги върши и да я наритат. И как едвам влезнала и взе да ги забулва сичкото женки там... Crazy Crazy Crazy Crazy
И Ананди ага се светне, че тоя прасат дет зима всяка сутрин е с весели вещества.

Като спомена прасат, какво представлява това? От какво се приготвя? Много пъти съм чувала като казват, че ще носят и при боговете май, та все съм се чудила. Разбра ли се нещо понататък за Ананди и наркотиците?

# 564
Цитат
По твоя въпрос е писано във втора тема стр.34-35, където Бандитка е обяснила за намасте и намаскар, а ти се включи точно тогава за първи път.

Вярно, наистина няколко поста след това съм се включила. Ама страшна памет имаш Laughing Аз нито помня, че се е коментирало това, нито кога съм се включила.

Просто сега ми хрумна да попитам, не че не можеше да потърся в гъгул. Както и да е.

Благодаря и на Бандитка за отговора  Hug

Аз пък си харесвам Алек с къса коса  newsm76

Хе-хе, не съм чак такъв вундеркин, но помня много, достатъчно за да открия за минута-две къде и  кога сме го коментирали.  Wink

Привет и от мен!

Да се включа и аз с мнение относно писането.
Да, аз много често просто чета, а не изказвам мнение. Не мисля, че си струва да пиша врели-некипели, само да се увеличат постовете.
Тук съм предимно заради постовете на Куини, което най-често не изисква кой знае колко повече от "благодаря". За мен това по-скоро би било спам.
От друга страна, аз не гледам Цветовете, а мисля, че има и доста други като мен, които не гледат и трите сериала и се включват по същество.
Да не говорим, че толкова ме дразнят вече Ичха и обграждащите я, толкова тегоба напоследък и в Кармата, и в Булката, че се чудя защо въобще ги гледам - уж романтични сериали, а те повече от трагични. Разбирам, че може би това е реалността в Индия, но много наситено мъчно напоследък се получи, все пак тези сериали са за разтоварване, а не натоварване.  newsm78
Сериозно обмислям варианта да "гледам" сериалите тук, при вас.  Hug Тук поне има и хумор покрай случващото се. Simple Smile

Приятна вечер на всички!  newsm24

Споделям мнението на Sahasrara.  Peace И аз вече повече ви чета, отколкото да пиша, тъй като спрях да гледам Цветовете, а другите сериали не ги следя. Влизам заради постовете на Бандитка най-вече.  Wink

# 565

Като спомена прасат, какво представлява това? От какво се приготвя? Много пъти съм чувала като казват, че ще носят и при боговете май, та все съм се чудила. Разбра ли се нещо понататък за Ананди и наркотиците?
1. Да отговоря на въпроса за прасата...не знам какво е, но знам, че се слага пред боговете или се носи в храма. После всички взимат от него. Виждала съм прасат под формата на семена, друг път са някави сладки...сигурно така се нарича осветената от боговете храна.

2. Лора, не си меря темата с никой защото няма смисъл Mr. Green Просто ми липсва конкуренция...това кат едно, друго...в тези теми се оформят и приятелства и прекрасни дружби. Дори и да има спам, важното е, да ти е интересно и с кеф да си стоиш в свободното си време. Публика никога не ни липсва. Снощи имаше 33 човека...ама това е друга тема.
Не ви уча как да си поддържате темата, просто изяснявам нещата.
Не е нужно да взимате мнението ми под внимание, най-малкото защото аз сега съм тук, утре ме няма...дреме ми. Филма който следя не ми е нужно да се разяснява, намерила съм си начин да го разбирам, следя си новите серии и както се казва съм се спасила по единично.
Ако си забелязала, съм задала 2 въпроса, а съмм отговорила на 10 (хипотетично). Нито искам някой да ми превежда, нито примирам за инфо около традициите. Колкото ми е било необходимо съм си ги разбрала сама за себе си.
Както каза дамата с обстойното инфо...като ме интересува нещо...питам чичи...той знае всичко. Е, има проблем с хиндито, ама не е болка за умиране.

Да обобщя...влязох на раздумка с хора които споделят моите интереси...не да чета, че няма какво и не примирам. Със сигурно довечера щях да заспя и без да знам истинското значение на ''намасте'', особено когато ме хокат, че не чета обсъждани неща.  Mr. Green
Като преценя, че няма с какво да се впечатля, ще се самоизритам като снощи.
Не е трагедия...нито за вас, нито за мен. Свиквала съм да отговарям на въпроси, защото знам какво е да чакаш за отговор...та за това още се мотая тук.
Надявам се да бъда разбрана правилно, пък вие може да си правите каквото си искате и да си мислите каквото си искате. Peace

Отново да благодаря на момичетата който отговориха на въпроса ми.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 566
  • Варна
Да си призная ,но на мен Анмол страшно ми харесва като мъж.
Много е хубав.Повече ми харесва от Рамвир та дори и от Алек.Да не ме биете сега newsm43 newsm43
И аз така. Много повече харесвам Анмол като мъж. Но при мен може да е от ЕГН-то.
Жалко за Ранвир и Рагини наистина го оплаква доста, но и тя е жив човек. Живее всеки ден с един мъж, на който се води съпруга. Нормално е в някакъв момент да забележи, че го има.

От Булката Васант ми харесва. Особено днес като си говореха с Гена за бебето и като почна да говори на корема и. Добре че не го видя Калиани. Щеше да го вкара в пътя. Като я гледа сега човек Калиани и като я види към 1000-дната серия не може да се каже, че е същият човек. На ръце носи Ананди и е една такава съвременна и либерална, колкото е гадна и закостеняла в момента.

# 567

1. Да отговоря на въпроса за прасата...не знам какво е, но знам, че се слага пред боговете или се носи в храма. После всички взимат от него. Виждала съм прасат под формата на семена, друг път са някави сладки...сигурно така се нарича осветената от боговете храна.

2. Лора, не си меря темата с никой защото няма смисъл Mr. Green Просто ми липсва конкуренция...това кат едно, друго...в тези теми се оформят и приятелства и прекрасни дружби. Дори и да има спам, важното е, да ти е интересно и с кеф да си стоиш в свободното си време. Публика никога не ни липсва. Снощи имаше 33 човека...ама това е друга тема.
Не ви уча как да си поддържате темата, просто изяснявам нещата.
Не е нужно да взимате мнението ми под внимание, най-малкото защото аз сега съм тук, утре ме няма...дреме ми. Филма който следя не ми е нужно да се разяснява, намерила съм си начин да го разбирам, следя си новите серии и както се казва съм се спасила по единично.
Ако си забелязала, съм задала 2 въпроса, а съмм отговорила на 10 (хипотетично). Нито искам някой да ми превежда, нито примирам за инфо около традициите. Колкото ми е било необходимо съм си ги разбрала сама за себе си.
Както каза дамата с обстойното инфо...като ме интересува нещо...питам чичи...той знае всичко. Е, има проблем с хиндито, ама не е болка за умиране.

Да обобщя...влязох на раздумка с хора които споделят моите интереси...не да чета, че няма какво и не примирам. Със сигурно довечера щях да заспя и без да знам истинското значение на ''намасте'', особено когато ме хокат, че не чета обсъждани неща.  Mr. Green
Като преценя, че няма с какво да се впечатля, ще се самоизритам като снощи.
Не е трагедия...нито за вас, нито за мен. Свиквала съм да отговарям на въпроси, защото знам какво е да чакаш за отговор...та за това още се мотая тук.
Надявам се да бъда разбрана правилно, пък вие може да си правите каквото си искате и да си мислите каквото си искате. Peace

Отново да благодаря на момичетата който отговориха на въпроса ми.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Аз пък мислех, че прасат е някакъв вид храна, която се приготвя по някаква рецепта и даже ми беше любопитно каква е рецептата

# 568
Абе като им гледам манджите как изглеждат, грам не преритвам за рецепти. Laughing
За сега най ме впечатли халвата дето е нашия грис ама с ядки.
Е, може да не е точно това, но като гледам как се приготвя, си извадих това заключение.

А, малко статистика от 1-ва страница от преди минути

1. Гордата Аси - 16 923 прегледа
2. Дързост и красота 15 161
3. 101 нощи - 17 297
4 Кара пара ашк-  19 427 и тн...

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 21:03 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

# 569
Поглеждам и какво да видя 77 непрочетени мнения  #Shocked #Shocked #Shocked
Спрях да пиша защото не ми допадаше тона, които се използваше по адрес на  Roxis и нейните публикации. А и темата за това да се разделя ли темата или не?!?! Peace

Аз вече и трите сериала ги гледам само като фон. А "Булка-та" го  пропускам почти целия  между  newsm30 newsm64 Misc Baby Bottle newsm22 wash newsm28 newsm71 hang

Затова пък си се наслаждавам на старите серии на "Цветовете" по БТВ Лейди.

Хайде лека вечер от мен и  cheers

Общи условия

Активация на акаунт