и само вечер ревях. И на мен ми минаха хиляди подобни мисли - защо ми трябваше да настоявам, сега ще се върнат децата и ще се чувстват ужасно с това ревящо бебе всяка вечер, и те ще имат нужда от внимание и обич, а аз на ръце с едно пищящо бебе, защо причиних на ММ това и пр. но нито за миг не си помислих, че не го искам. Просто искам го, но защо обърках живота на всички други, не можеше ли иначе? А то пищи в ръцете ми, не мога да му помогна, веднъж и аз извиках "спри вече!", до днес не мога да си го простя, нали не е виновно милото, че го боли...
не знам защо ми се струваше, че при нас е най-зле, а всички други бебета кротки и спят по цял ден
Благодаря!
.
Надявам се да влезете в ритъм ......аз освен да ти предложа да излизаме на разходки заедно и да си се оплакваме
че знам че сме съседки......ако решиш че имап желание от компания пиши на лични да се разберем по кое време излизате.....
това не го знаех..
Бъди сигурна, че всички сме на същият хал, както се казва
Не е лесно, всяко бебче с характера си..Само да ти кажа понеже и аз дохранвам, че е хубаво да се дава добавка след всяко кърмене, пък бебо ако иска ще си дояде, това ми го казаха три педиатърки.Аз не давах редовно, само когато почваше да пищи от глад.И преди кърмене трябвало да се прави шишето и веднага след като приключиш да му го даваш да си дояде, да не се правят паузи между едното и другото, защото това също създавало колики..
ако има нещо пиши..Чакаме с нетърпение бебочка.. 
И ние сме със зверските колики. Тя не реве,а направо пищи и я обхваща паниката,та чак и нас паниката ни хваща. Започват със сутрешното хранене към 7-8 и завършват грандиозно към 11 вечерта. и на нас ни се реве с нея. Цял ден е на ръцете ми,всичко ме боли,а а капак тази вечер съм я кърмила на повивалника,не питайте как
Научих се да пускам стерилизатор с една ръка,гладя с една ръка,правя си сандвич и ...голяма мъка И аз на два пъти си изтурвах нервите и смятах,че на моменти е нарочно, за което дълбоко съжаЛявам и се чувствам ужасно
Нас като ни боли нещо много никой не ни крещи,че ни боли
... ММ се опитва за малко да ме отмени,но не успява,че аз по цял ден с опитите си съм и свикнала повече. Храненето ни е по час и половина до 2 и половина- ...излизането сме го поизоставили.Тук поне сешоара действа леко и като ревне навън - така ни гледат лошо отстрани,че все едно нещо и правим. На вс отгоре каналите ми редовно се запушват ,а нямам как да се изцедя като я гушкам цял ден. Сега съм поръчала Лефакс и мн му се надявам.
Нз колко ще издържа така 
Препоръчани теми