Не ми остава време да седна на лаптопа да драсна два реда, пиша във фейсбук основно ,че ми е по-лесно през телефона!
Ние станахме на месец преди 5 дни и кантара отчета 1200 наддаване само с кърма! Пу пу,много съм щастлива, че успях да кърмя този път и се надявам все така да е, затова искам да благодаря много на ЛЛЛ за съветите- безценни сте!
Иначе бебчо си поплаква периодично от коликите, понякога реве и защото му е скучно сам, обича да ми е в ръцете, а аз не искам да го свиквам така.
Все още се кърмим много често нощем, но вече взех да свиквам с безсънието.Надявам се като поотрасне още малко да поразредим през нощта да е поне на 3 часа, сега се кърмим на 2 часа...
Честито на всички мами с първолаци, нашата кака е предучилищна и днес я изпратихме в училището с бебчо, много хубаво беше!
Честито на всички мами с бебета, които съм пропуснала да поздравя!
педито ми изписа някакво лекарство,което е спряно от внос от два месеца та имах преживявания и с намирането му, отделно трябваше да ходя и да ми забъркат някакви капки в друга аптека и така.ММ е командировка и всичко ми е олеле..
В сряда трябва да ходиме да ни поставят хепатитната ваксина и каза, че не били проблем тези кокита, ама ми е притеснено, нали трябва да са здрави бебетата ..
Тя майка й като не прави нищо по въпроса
)
Сега да ви светна на още една промоция
: Събирате 5 опаковки и ви изпращат една безплатна! 

най- се изнервям когато заспи единия и другия се размърка