Да ни е честита новатз тема, да са ни честити и новите бебчета 
Да се отчета как сме с бебе Андрей
- накратко, стиковахме се чудесно, с батко на 2 години е истинска лудница (по-скоро въртележка - цял ден редуваме хранене, смяна на памперси, сън и разходки и при двамата и е двойно усилие), но две седмици си имах мама на помощ, а сега сме само с таткото и пак се справяме добре. Най-интересно е като ревнат и двамата в един глас, но за щастие това е рядко
Иначе бебе Андрей се държи безупречно - папка (много е лаком, постоянно яде) и спинка, няма колики (е, отвреме навреме свива краченца и видимо го боли коремчето, но същински колики с постоянен рев няма категорично, съответно не давам и нищо против колики - така беше и с големия ми син), изобщо бебе-мечта
На смесено хранене е, опитвам се да го храня максимално с кърма, но давам и добавка когато преценя, че има нужда - бяхме на Хумана 1, сега минахме на Бейбилав Био (от DM) - и двете млека са хубави и нямам никакви притеснения за тях, бебо ги приема добре. Имаме 2 нощни хранения и нямам никакви намерения да му променям режима - с времето той сам ще намали броя на храненията, явно в момента това са му потребностите
И за да не е толкова розова картинката, ще се оплача на финала - Андрей се е подсякъл ужасно и не знам от какво
Не знам дали не е от памперсите - бяхме на зелените Памперс 1, сменихме ги днес с белите като уж по-хубави, ще видим дали има ефект. Иначе е наистина ужасно подсечен, никога не ми се е случвало с баткото - кожата му около слабините е буквално свалена, отдолу има вече нова кожичка, но е кофти гледка. Какво ли не пробвах - кремове Здраве, на Мустела, Судокрем, без особено подобрение. Сега започнах да го измивам с ултра нежния сапун с невен на Клоран и сякаш има подобрение - дано заздравее скоро, че ми е мъчно да го гледам така. Добре поне, че видимо не го боли...Какво друго - ами да споделя за себе си освен
Накратко, второто секцио ми беше много по-трудно като протичане (мнооого трудно се раздвижих в болницата), но пъ възстановяването ми е страшно експресно - отдавна забравих, че съм раждала и се чувствам прекрасно, направо съм навита на трето Ами това е - и без това изписах света. До скоро

Ама си го имам от първото бебе, ползвах си го няколко пъти. Сега мисля да й затоплям шезлонгчето с него (още спим там, че е по-уютничко и не се буди така често като помаха с някой крак и той падне от "високо" на матрака
), че ме усеща на втората секунда, като я оставя да спи там. На нас ни бяха изписали Биогайя, не ни подействаха и после взех Коликинд - нищо, та сега с Лефакс положението е поносимо. Мъжът ми смята, че положението трябав да е идеално, да не чува детски плач въобще, но... той дори не различава че плачът при колики, при уплах, при глад и нетърпение е различен - все му е шум и го травмира