Лошото е, че това предполага, че скоро няма да имам никакъв нормален режим на хранене така и направо не знам дали ще ми стигнат силите, че и без това още се боря с последиците от раждането. Благодаря предварително за помощта. 
Грапаво е.
.Вчера минахме едно контролно мереве при педиатърката.Накара ме да я накърмя и след това я измерихме, оказа се че е изсукала около 65мл за двадесет мин.Каза да пробвам само на кърма тази седм и пак да отида за мерене.От два дни не дохранвам с АМ Дано така се задържи..
А иначе от изписването е наддала с 300 гр.за седем дни, но беше на комбинирано хранене, ще видим дали ще успеем.Радвам се, че попаднах и на педиатър, който е ЗА Кърменето без добавки.

. Аз през цялото се чудех да я събуждам ли , че стана дълга пауза ,накрая успях да я накърмя , както си спи. После в 3ч пак я кърмих без да се събуди и вече към 4 започна да мрънка , та няколко пъти слагах на гърда, слагах и възглавничката , пак сме спали и вече в 6ч аз се събудих, тя промрънква , но не иска да хапва, смених памперса и от 6,30 вече си поплака , но не и се сърдя
Досега като започнеще рев - от 22ч дооооо 24, че и до 02ч понякога 

Препоръчани теми