Пампите на дребен са винаги пълни, много пишка и от началото до сега я има 5 памперса да са били само напикани я няма. Винаги са осрани - малко, но от съце
. Та като сменям почти на всяко хранене имаме по 10-тина наакани на ден. Ама аз много ги сменям, защото той наистина пишка здраво. Всичките са на пълни на бомбичка. И от цялата работа миризмата на ако така ми е влязла в носа, че постоянно я усещам. Иначе той не се напъва кой знае колко, но се изаква доста шумно и го хващам веднага ако не съм в другата стая. Освен това вече му знам графика - човека си върши голямата работа по време на събуждане /по това го разбирам, че е буден
/ или след/по време на хранене. И последно по темата - неговото ако беше златно, но от доста време вече е зеленикаво, аз обачче не съм се впрегнала.За очите - тези при които има шанс да са светли как са в момента? Дребен доста време изкара със затворени очи и от скоро си ги отваря изцяло. Цветът съввсем изсветля и са много ясно светло сини. За каката много се надявах да останат сини /така и стана/, но за него не го бях мислила изобщо, някак бях решила, че просто ще са кафяви. Та сега съм леко обнадеждена, въпреки че съм наясно, че е рано да се каже.

Изкарва си нервите на него.
исках да кажа че правя масаж на корема, но за сега без ефект. Много ми е трудно да пиша от телефон
явно някакъв редактор действа и преправя не книжовни думи и става какафония