Моят мъж за 8 дни е качил 500гр. Това нормално ли е ?? Аз мисля че е доста за 8 дни, педи също мисли че са доста. Той яде на всеки 3 часа. Като часовник е 

и желание не липсва. Въпроса е да си отпусната повечко игра преди това мъжа да е мнооого нежен и готово
На навършени 2мес. каза- Синфлорикса и 4-валентната.
, ми то си е точно цял месец и грамчетата по- малко
Защо изобщо ги сравнява?
- поне да са от един баща

Направо бях фурор в болницата...всички лекари ми се радваха и ме разпитваха как така съм се се сетила и съм намерила как и въобще защо съм решила. Получих много похвали и се събраха един куп лекари да гледат как се взема пробата, че им беше интересно (нали като се дарява лекарите в болницата трябва да си я вземат- няма екип). Като дойде жената от Александровска да я прибере- мен още ме шиеха и почнаха и нея да разпитват и да и казват, че трябва повече инфо и те да почнат да казват на пациентките си да го правят. Дано се отприщи работата, че да се обогати банката, за да има шанс за всички ни ако се наложи (дано не). Много е неуредено, но все пак не ми костваше нищо особено
Наистина се почувствах много добре особено като ме начеткаха докторите .....имаше респект към мен...оше повече като видеха и че съм университетски преподавател

Бяхме ги преборили с Колийф, който струва 28 лв и стигна за една седмица точно
Еми няма как да си го позволим постоянно. Този лефакс от къде го купувате и колко струва?

Препоръчани теми