"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 100-тна юбилейна тема :)

• 23 287
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug

# 406
# 407
При толкова много гастрольорки,направо ще си захаресвам Халето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy

Серенай с Йондер Терияки.  Whistling

с Бойгар и приятели  Laughing

# 408
 wavey wavey wavey wavey wavey

Kaк сте всички?  Hug Hug Hug Hug Hug

Може би Чачо пак е бил сватбар, но не Хаканчо, а на единия дето го предивзика да се залее. Някакъв певец.  Peace Ако не е заминал за Сеул, може да се оявят нови сватбарски снимки.  Mr. Green Mr. Green

При толкова много гастрольорки,направо ще си захаресвам Халето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ами така де, поне си е наша.  Joy Joy Joy Joy

# 409
Пишат, че това момиче щяло да играе в Medcezir, като братовчедката на Мира, казва се Serenay Aktaş, тази година участваше в Сървайвър. Щяла да влезе в сериала в края на 42.Епизод и в 43. Епизод всичко щяло да се обърка.

ВЕрно, че и сървайвърката ще влиза  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Като ви казах преди, че ще сме новия ВВ   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ама със затворени очи ли ги избират, бееее  ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

аз пък тази я харесвам  Party Party Party и аби я харесвааааааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes нали имаше снимки с нея.  Party Party Може за него да я докарат.  Mr. Green Щом ще е братовчедка на Мира, не ми се вярва Яманчи да има вземане-даване с нея.  Naughty Naughty Naughty Двете Серенайки - братчедки.  Joy Joy Joy Joy

# 410
  • Яко в Матрицата...
wavey wavey wavey wavey wavey

Kaк сте всички?  Hug Hug Hug Hug Hug

Може би Чачо пак е бил сватбар, но не Хаканчо, а на единия дето го предивзика да се залее. Някакъв певец.  Peace Ако не е заминал за Сеул, може да се оявят нови сватбарски снимки.  Mr. Green Mr. Green

При толкова много гастрольорки,направо ще си захаресвам Халето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ами така де, поне си е наша.  Joy Joy Joy Joy

Анииии Hug Hug Hug Hug

# 411
Скрит текст:
Пишат, че това момиче щяло да играе в Medcezir, като братовчедката на Мира, казва се Serenay Aktaş, тази година участваше в Сървайвър.

Става интересно на сета  Thinking Thinking Thinking
Поне за 4 светофара материал   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Лека нощ,Ани  Hug Hug Hug

Щяла да влезе в сериала в края на 42.Епизод и в 43. Епизод всичко щяло да се обърка.

newsm78 newsm78 ама това кой го казва?  newsm78 Щото те много се навъдиха с инфо.  Mr. Green Чичкото знае какво става на сета, сега пък някой чел сценария едва ли не.  newsm78

Ренка  Hug Hug Hug Hug Hug

# 412
Здравейте всички  Hug Hug Hug Hug Hug Как сте? намерих време да ви изчета и сега съм тук  Grinning Grinning Какво става с превода някой може ли да каже  Thinking Thinking

Здрасти  Hug Hug Hug
Доколкото разбрах от Синан,очакваме към 7-ми септември преведен 39 епизод  Heart Eyes  Wink Wink

Какво си разбрала от мен?  newsm78 newsm78 newsm78 Имаш грешка.  Wink Wink Wink
Шегувам се,разбира се,сори  Praynig Praynig Praynig  
Наистина,сериозно,ще се радвам,ако в петъците можеш да се включваш в online гледането с нас  Peace Peace Peace

Joy Joy Joy Joy Ох, бе Ники  Joy Joy Joy Joy ще вземат да го подгонят Синан да му търсят преведени серии.  Joy Joy Joy

Сериите ще се появят, но се иска търпение.  Peace за да е по-точен превода, а не да има някакви безсмислици, дето да се чуди човек какво искат да кажат.  Peace Превежда се от руски и понякога техния превод е направо свободни съчинения.  Peace

# 413

Иве, на него ми прилича, а и нали на снимката с девойката с автографа, в колата до Ча беше Брадатко Peace Hug

И защо ти е криво, само понеделник е Hug spoko spoko spoko

Вярно той ще е.  Peace

НИ знам  Mr. Green  Mr. Green  рИве ми се сабах-сабах....  ooooh! ooooh! ooooh!

Ще се успокоявам с това  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

гледай ти какви красиви успокоителни имало тук.  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 414

МНоог е хубаво това. Мноооого.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 415
Привет,прекрасни! Grinning
Хубав ден и успешна нова седмица на всички! Hug
Изчетох ви набързо,нищо ново не видях,само повторения на вчерашните слухове...  Rolling Eyes
 Naughty Ще ги видим тези нови балеринки и сървайварки откъде се излюпиха! Joy Joy Joy Ама защо само девойки натъпкаха в сериала  Joy,а младежи йок?!За Яман бройката на  кандидатките расте всеки ден,а за Мира-никой,не е справедливо така. Crossing Arms И тя има право на целувки с други момчета. Wink Whistling tooth
Има ли новини от Сеул вече или още чакаме?  newsm53

И аз така мисля. Трябва и малко за Мира нови трепети да има.  Peace Щом за Яман ще има няколко.  Joy Joy Снощи Ники пусна един красавец тук, но май ще да са фенски мераци само.  newsm78 То и за никоя друга освен за балерината не е потвърдено, че ще участват де.  Joy Joy

# 416
Мурат рокер  Party Party Party

Батухан готвач

Яяя, моя Батуханчо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 417
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Пишат, че това момиче щяло да играе в Medcezir, като братовчедката на Мира, казва се Serenay Aktaş, тази година участваше в Сървайвър.

Щяла да влезе в сериала в края на 42.Епизод и в 43. Епизод всичко щяло да се обърка.

newsm78 newsm78 ама това кой го казва?  newsm78 Щото те много се навъдиха с инфо.  Mr. Green Чичкото знае какво става на сета, сега пък някой чел сценария едва ли не.  newsm78

Днес инфото е по всички сайтове - Ча и Серка не си говорели извън сета.

# 418
Скрит текст:

Peace да, той чичо ни Абдул го писа един път в личния си блог, после и в блога в Милиет  Joy Joy Joy Joy

# 419
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

Peace да, той чичо ни Абдул го писа един път в личния си блог, после и в блога в Милиет  Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy  Joy Абе те си знаят, ако искат да си говорят.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт