НОЕМВРИйче смело се изправя - иска то света да опознава

• 34 558
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Давай на детето да цока когато си иска и хич да не ти пука Simple Smile

# 451
Честит Рожден Ден на Красимир. Да е жив и здрав и да радва мама и тате.   bouquet

Виктор яде постна супа, каша в бурканче, бисквити с кисело мляко или нещо подобно около 20 часа. Ляга си в 22 без да яде нищо. Към 00:00,00:30 се буди и почва рев докато не получи бутилката с АМ. До сега само една вечер не е ял в полунощ, през вругото време си иска и аз му давам. Не съм си и помисляла да му го спирам.
Не ги слушай  какво ти говорят, че трябвало това или онова. Нищо не трябва освен децата да са спокойни и щастливи.

# 452
  • София
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Красимир на мама titka-pitka! Много да е  здрав, щастлив и усмихнат! А мама и тати да се радват на всички негови пакости Simple Smile  newsm38  ura

# 453
И аз кърмя по много пъти вечер, Ниа заспива в 21:00, след това кърмя към 1:00,  в 4:00 и после към 7:00. Интересно, че през деня не се кърмим толкова често, но през ноща да  newsm78 .

# 454
  • София
Честит Рожден Ден на бебе Красимир Simple Smile Най-добри пожелания!
Ясен яде последно около 21 часа след къпането - кърма + 100мл АМ. След това заспива. Преди около месец и половина сам спря да се буди нощем за кърмене, пък и млякото много намаля. Ако суче нощем после нямаше за сутринта и му давах попара за закуска. Според мен бебето само ще се откаже от нощното хранене. Нашата педиатърка от втория месец ми повтаряше, че нощното хранене трябва да се махне.

# 455
Честит Рожден Ден на малката Венелина със закъснение.   newsm38
Честит Рожден Ден на Красимир.  newsm38
Желая и на двамата много здраве и щастие  newsm67

Най-накрая Боби си е вкъщи вече и съм мнооооого щастлива. Две седмици не го бях виждала. Страшно дълги ми се сториха. Малко се е разсополивил и се надявам да не прерасне в нежто по-сериозно от хрема положението. Слагам му Низита спрейче за сега дано да е достатъчно Praynig

# 456
Честит рожден ден на Красимир. Да е жив и здрав и много да слуша мама и тати  newsm59

Аз на Боби му поръчвам детска кухня. Основното го давам за обяд около 12, около 16 е десерта, а супата я давам за вечеря около 19:30. След това заспива към 21 с 21о мл вода и 7 мерителни лъжици АМ. Спи до 8 сутринта, когато му е пак АМ.

Ние днес правихме прощъпулник - пълна лудница. Бяхме с бабите и дядовците и 2 приятелски дечица с техните мама и тати. Беше генерална репетиция за РД-то  Laughing  Бобо първо си хареса фотоапарата, остави го заради топката, после си взе ключа за колата и най-накрая си хареса окончателно топката  #Crazy Ще видим след 20 години какво ще стане  photo или   football

# 457
Джан също се буди за АМ между 24,00-01,00ч. От както се е родил миличкият ми не е пропускал и вечер без да се събуди ,но поне си оправдава яденето,миналия месец беше 13,200кг сега в петък ще видим колко в станал. Дано вече да не наддава толкова много,че всеки път имаме сериозни конфликти със сестрата  Embarassed Засега все още не може да върви много добре,прави по няколко крачки и хоп по дупе,надявам се до рожденния си ден да проходи напълно,че вече много ми тежи да го нося.
Стефи,аз също водя Джан на плей групите понеделник,вторник,сряда и петък от 9,30-11,30ч. Много добре му се отразяват и е много доволен. Когато тръгнем да се прибираме по пътя вече е заспал и спи до 14,30ч,уморява се доста.
Джан вече от около месец спи по един път на ден,което мене не ме устройва  Laughing но няма какво да се направи растат си децата. Вашите бебоци по колко пъти спят на ден. Има ли и други като нас.

# 458
Габриела и моето бебе спи по веднъж на ден и то от доста време .

# 459
  • Sofia
Моето дете спи по 2-3 пъти на ден, в зависимост от продължителността. Напоследък сутрин може да откара по 2,5 ч. и следобед примерно по 1-1,5 ч. Ако спи по 1 час средно, тогава три пъти на ден са му нужни. Единствено вчера не разбрах какво стана. Преди обяд спа 1 ч, в ранния следобед много му се доспа, но пак само 1 ч. Будува от 3 ч. до 20.,30 ч., което му е рекордът.
Напоследък много често свикна с гърнето и вършенето на голяма работа, та като се изпусне в памперса ми е твърде неприятно Mr. Green
Също така не му се стои вече много в количката, иска да става, да пълзи по градинките и често го пускам. Обича на четири крака да се придвижва и не мисля, че скоро ще проходи. Вечер заспива с 240 АМ, сутрин е на 240 кърма, през деня по малко кърма. През нощта е доста неспокоен и едвам издържа сутрин от глад.

# 460
Честит рожден ден на Георги! Много здраве и късмет в живота!
Дени от доста време спи по 1 път. Изключение правят дните, когато е станал в 6 часа и на сутрешната разходка си дремва по 20-30 мин. Докато си бяхме вкъщи си знаех, че следобед имам 2 и 30 часа свободни. Тук обаче спи по 1 и 30 и се чудя как издържа, като цял ден не се спира това човече...

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 10:09 от Biskvitka87

# 461
Мама vanesska; бебе Георги- празнува днес да е жив и здрав  newsm59
ivelinagt ще стане спортен-фотограф -мисля,че щом е хванал първо фотоапарата това ще професията ,то ясно ,че могат да вземат по веднъж всеки предмет ,но първият е решението  Laughing
Никол понякога дремва сутрин ,ако е станала рано в 6-7ч заспива пак към 9.30-10ч за кратко, и после следобяда около 1.30ч спи ,но вечер си ляга рано .

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 10:21 от stefi 1304

# 462
  • София
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ!  МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО! Мама  vanesska,  много весело да си изкарате днес и много да ви радва малкия голям човек!  newsm38     ura

# 463
Благодаря за пожеланията! Нека всичките ни дечица да са живи и здрави!!! Heart Eyes

# 464
Честит Рожден Ден на всички празнуващи днес и вече празнували бебчета!  bdbaloni

Аз се замислям все повече за рождения ден и за подаръка за малката. Споменах, че вероятно ще й подарим самото празненство и дрешки. Попаднах на една статия за правене на туту пола. Много ми хареса идеята аз да й направя нещо и реших да споделя с вас, за да съм в помощ на майките на малки принцеси  Hug Така ще мога да запазя нещо от нас, което да й е за спомен от първия й рожден ден, защото не съм фен на бижута, монети и други подобни подаръци. Мислех и за себе си да направя, но реших да не прекалявам  hahaha
http://1001idei.com/modni-idei/155-kak-da-si-napravim-pola-tutu-ot-tyul

Иначе малката спи 2 пъти, с изключение на дните, когато стане по-рано и има нужда от трети кратък сън.
Не се храни през нощта, откакто беше на 2-3 месеца.
Не съм въвела вечеря май  newsm78 Яде каша към 18:00...

Общи условия

Активация на акаунт