НОЕМВРИйче смело се изправя - иска то света да опознава

• 34 558
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
MN все по палави стават ,дано и мине  бързо ,пък и дано е разбрала ,че не трябва да се пипа .Както казват хората докато се не опариш няма как да разбереш ,така се трупа опит .Преди години и сина ми се парил на ютия ,после и изключена я заобикаляше като и на фурната беше пипнал стъклото с ръка .Аз като бременна пък се изгорих с олио пръстите ми бяха зле ама се оправиха и няма следа .
Тук поне това е добре топло е и може би още около 2 месеца ще сме без печки -декември,януари и февруари са по хладни и само тогава се пуска отопление тук е 26 градуса днес .

# 436
Виктор сега само като види каната се обръща и почва да бяга или се гушка в мен. Мисля, че доста в време ще му държи. Ама ръчичката му е с няколко мехура които вече се пукат, червена от изгореното и една голяма рана с паднала кожа там. Гледката е ужасна. Казаха ми да му слагам на една марля дефламол, после лепенка и отгоре се омотава малко с бинт защото той иначе ще го свали. Да не се морки мястото и да се сменя превръзката на два дни.

Да не оправят всички болни и неразположени бебоци пък и каки и батковци.

Не съм от тези с две деца, но като ходя някъде с две или повече деца винаги взимам подарък и на другото/те деца. Нещо по малко отколкото на рожденикът, но да се радват и те.

# 437
  • София
Бързо оздравяване на всички болни и контузени дечица.
По темата  за подаръците, нямам никаква идея.
Относно тортата, няма да е нещо фрапантно. Крем-пита със свещичка. Толкоз.
Аз май не съм ходила на гости с две или повече деца. Първо си помислих, че не е възпитателно да се купуват подаръци за всички, но така като чета, май съм на грешен път. Сигурно е трудно да обясниш на малко дете, че неговият подарък ще дойде след три месеца.
desive78, как е могло изобщо изобщо да мине през ума на учителката подобно нещо!? Вафла. За закуска? Аз на друго дете, ако искам да дам нещо за ядене първо питам.

# 438
Аз пък съм на протиположното мнение за подараците. Повечето от приятелките ми имат по 2 деца, аз ако купувам на всички подараци, те винаги децата ще очакват. Изказвам лично мнение .

# 439
Честит рожден ден на Венелина на мама Pufies!Много усмивки и куп подаръци ,весел празник на семейството ! newsm59

# 440
  • София
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕНЕЛИНА! Много да е здрава, щастлива и обичана! Pufies, радвайте се и се веселете днес!  newsm38  ura

# 441
Pufies честита рожденничка. Да е жива е здрава малката Венелина и да ви носи само радост и усмивки. smile3525 newsm59 newsm38

# 442
Честит първи рожден ден на малката принцеса  Praynig   bouquet  Hug

# 443
Честит рожден ден на първата малка дама в групата! Много здраве, игри и усмивки! Поздрави и целувки от Дени

# 444
Честит рожден ден на малката принцеса!!!   ura  Gift newsm38 newsm59 newsm67

# 445
  • На десетия....
Добро утро, момичета   bouquet
Честит Рожден Ден на бебе Красимир на мама titka-pitka Да е жив и здрав малкия сладур  Hug

Болните и пострадали сладури бързо да се оправят, аз имам питане, вече трябва ли да се дава вечеря, защото аз не давам и какъв е горе долу режима като се дава и вечеря, после кърма или АМ кога.
И още един въпрос,  хапват ли бебоците през нощта.....Димана  става към полунощ и яде и после сутрин в 6, вече няколко  момичета ми казват да спра това хранене в  полунощ, но като е гладна как да процедирам.
Хубав ден днес, времето е слънчево и е само за разходки

# 446
Мама titka-pitka; бебе Красимир; -Честит рожден ден ,жив и здрав малкият сладур  newsm38
KuKumqlka и аз все още не давам вечеря ,води се от бебето ако смяташ ,че млякото не и е достатъчно пробвай и давай вечеря -обикновено я дават около 20ч супа зеленчукова със сухар или нещо постно картофено пюре или зеленчуково и около 22ч дават АМ*кърма .Часовете са примерни някой и по рано дават вечерята ,а млякото към 20.30 ако бебето си ляга рано.
Никол от няколко дни се буди и хапва нощем мисля ,че е моментно скок в растежа или зъби ,но и давам ,аз съм на принципа щом е гладна да хапва и нощем.
И тя ми е сополива нещо и температура имаше тази нощ,но днес си играе и се надявам до утре да е добре .Пръскам морска вода в нослето и тази нощ дадох и Панадол .

# 447
Честит рожден ден на бебе Красимир! Много здраве и щастливо и безгрижно детство!
Аз и преди съм писала, че давам от известно време вечеря.Той сам си ми показа, че иска. Старият режим не му беше удобен и не беше гладен и само плюеше. Реших да го оставя сам да ми покаже кога е гладен, та сам си направи режима.
Сутрин около 6 и 30 - АМ. После огладнява чак към 12. След това 16. Вечерята му е около 19 и 30. Доспива му се около 21 и тогава пие АМ. Интересното е, че въпреки че е ял скоро вечеря, си иска същото количество АМ преди лягане.
За вечеря аз обикновено му давам от готовите каши в бурканче. Много ги харесва и яде без драми.
Кукумялка, може би наистина е по-добре да си й даваш мляко през нощта щом иска. Щом огладвява още около полунощ, как ще стои гладна чак до сутринта?! При нас поне това значи цяла нощ да не спим. Как се стои гладен толкова време.
Може би ако наистина започнеш да даваш вечеря (независимо какво решиш да даваш) ще се засища по-добре и сама ще се откаже от нощното хранене.
Мисля си, че е нормално да ядат повече - вече са по-големи, а и не се спират и за секунда и имат нужда от енергия.

# 448
  • София
Кукумялка, моето момиче яде т.е цока и през нощта, цока към 20, после 22, после към 00 после към 3-4, към 6 пак и така, но тя е основно на кърма като цяло, водя се от нея и цока когато поиска. Нямам
намерения да махам цокане.

# 449
  • На десетия....
Магнетче , при нас нощното си е точно кърмене . Вечер след баня обаче понякога не иска и аз не знам защо, просто хваща и пуска гърдата няколко пъти и после рев, а в други дни си цока спокойно и заспива. И за това не ми се иска да спирам това ядене, защото кърмата съвсем ще намалее. То си е чудо , че още не е. Почти през ден започна да отказва да се кърмим.
Бисквитка и при нас , ако не и дам да яде значи да не спим и за това не я спирам.

Общи условия

Активация на акаунт