НОЕМВРИйче смело се изправя - иска то света да опознава

• 34 557
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
Честит празник на цялата банда рожденници! Да са здрави и много усмихнати!
Ние също правихме професионална фотосесия през септември. Снимките са страхотни и съм много доволна. Определено си заслужава. Нашата също беше навън, но траеше около 30 мин. Нямаше декори - снимахме се в морската градина и на плажа.

# 601
Biskvitka, при наличието на страхотната морска градина в Бургас и плажа, няма нужда от декори  Simple Smile При нас само снимките вътре са с декори и различна тематика, а навън са в един парк. Нямам търпение вече да станат готови, но ще се наложи да изчакаме 2-3 седмици, докато обработят кадрите.

# 602
Честит рижден ден на всички дечица, много здраве и щастие  newsm59  Gift newsm38

# 603
Честит рожден ден на празнуващите днес слънца   bouquet   На Джан не му се отрази по никакъв начин смяната на времето,заспива си в същите часове,но и аз се водя по него когато му се доспи той си показва,започва да си подпира главата където свари и казва нещо от рода на аааааааааа ,това е сигнал че му се спи. И като го сложа да си легне е заспал за няма и 5мин,никога не съм го насилвала примерно да го слагам всяка вечер в 8,30ч да спи за да си изгради режим,той си ляга когато му се доспи.  Но едвам успява да изтърпи до 21,00ч,което е нормално според мен.

# 604
  ura newsm59  party023  cook  Честит първи рожден ден на всички малки слънчица!  newsm59 Tada  ura  Party Time Tada 
Много рожденици има днес!
 Да са живи и здрави и много, много послушни! Да радват мама и тати и да им подаряват ежедневно милион усмивки!
Весел празник!  Two Hearts newsm18 bdbaloni baloni hbday happy bd baloni

# 605
  • София
 newsm59 newsm38 ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на всички дичица!   Tada   happy bd bdbaloni   bigdance2
Много здрави,  весели и безгрижни да растат, опознавайки шарения свят - само най-прекрасното от него да ги радва!  Hug

# 606
Мама Zviara ;  бебе Константин тегло 1880 гр. височина 42 см и бебе Елена- тегло 2100 гр., височина 42 см ; -Честито и на близнаците в групата  newsm38 Tada
Мама zarry;  бебе Лора;   Party Time Gift nbirthday
Мама iveto__;  бебе Христо;  newsm38 newsm59
Весел празник на семействата които празнуват днес !
Мама  Julia Mladenova така е в ФБ и нейната принцеса Жанна също празнуват днес  bdbaloni- честита първа годинка !

Последна редакция: ср, 29 окт 2014, 13:13 от stefi 1304

# 607
  Честит Рожден Ден  на всички малки пораснали бебета.  newsm59  Gift newsm38 Tada

Ние пътуваме днес следобяд, размятала съм дрехи, куфари и пак не ми стига мястото . Да се нямаме да успея на време , че да имам време поне да влезна в банята.  А ММ е на работа и ще се прибере чак за тръгване. Като оставим това съм в тих ужас от предстоящия полет. Не знам как ще го държа това дете два часа и половина мирен в ММ и мен.  ooooh! Той крещи, пищи и се огъва. Иска да ходи навсякъде и само сочи с пръст и тръгва. Като беше по малак беше много по лесно. Снощи наблъсках таблета с детски песнички и филмчета от baby tv и ако трябва близките ни седалки ще се радват на озвучаване.  Ако стигнем ще пиша.  afwitch smile3532

# 608
  • На десетия....
Честит рожден ден на всички сладурчета  nbirthday   Да са живи и здрави, и много палави  Heart Eyes
Джудже стискам палци малкият човек да издържи полета. Димана трудно издържа 50 минути в кола, но все се намира начин.
Смяната на времето не ни се отрази, но Димана е без точен режим.....всъщност днес се събуди много рано в 6,30 и не е заспивала, сега има някакви опити, но ще видим до къде ще стигнат Simple Smile  понякога заспива много бързо, но понякога  просто не заспива. 
Хубав ден момичета    bouquet

# 609
  • Истанбул
Честит рожден ден на празнуващтите деца и родители! Да са здрави и да имат най - щастливото детство.
Джудже лек полет и дано всичко мине добре. Ние като летим аз Боряна я приспивам. Преди това я държа будна и като се качим на самолета - кют я приспивам и ми е много добре, но ние летим 50 минути. Дано и ти да успееш! Иначе съм сигурна че и с филмчета пак ще мине полета!

# 610
Честит рожден ден на днешните рожденици, да са живи и здрави и да носят само радост на мама и тати newsm59

Джудже, лек полет, всичко ще е наред Simple Smile

# 611
  • София
Днес празнуват Мама zarry, Мама iveto__ и  Мама Zviara newsm38
Честит рожден ден на Лора, Христо и  близнаците Константин и Елена Simple Smile
Джудже, дано полетът мине спокойно.

# 612
  • София
Мама zviara и бебчовците Елена и Константин  newsm59
мама Zarry и бебе Лора  newsm59
мама iveto_ и бебе Христо  newsm59
Много здрави и весели дечица да растат!
Ех Джудже,  хубаво да си изкарате  cheers lalalala  малко време и за себе си откраднете Simple Smile

# 613
  • Varna
Много ви благодарим за пожеланията! И вие бъдете живи, здрави и усмихнати! Джудже, приятно и спокойно пътуване! Simple Smile

# 614
30.10
Мама ZoKa91;  бебе Даяна;  newsm38
Мама ИлиянА ПетровА ;  бебе Кристиян;  baloni
Мама iiiveto___ ; бебе Паруш; -жив и здрав да е малкият юнак   bdbaloni hbday

Общи условия

Активация на акаунт