НОЕМВРИйче смело се изправя - иска то света да опознава

• 34 556
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Честит празник на destiny_ff и бебе Калина, на cvete05 и бебе Габриела, на tsvetencet и  бебе Белослава! Да са живи  и здрави малките принцеси  newsm67  Дано получат много хубави подаръци Simple Smile

# 631
Честит Рожден Ден на всички прекрасни дечица!  newsm38 newsm59 Пожелавам им най-вече да са здрави, безгрижни и да радват мама и тати!

Сега да ви се оплача Sad Александра от снощи е с хрема, от време на време и кашля. Днес бяхме на лекар и й изписа капки Макситрол (за очи са, но много ги ползват за нос), спрей Rhinomer и сироп Калциев глюконат. Отделно ми каза да продължа да й давам Имунокинд и Дентокинд, както и да увелича Вигантола на 4 капки дневно. Знам, че някои от вас са минали през далеч по-сериозни неща, но ми е толкова мъчно за нея Sad Не може да диша и да спи спокойно, постоянно й тече носа, а като ме види със спрея, капките или абсорбатора, плаче толкова жално  Cry Иначе е жизнена, храни се нормално. Силно се надявам да е зъб и да не стане по-лошо. Ако някой има съвет, приемам всякакви! Simple Smile Даже прочетох да се сложи съд с вода и нарязана глава лук да ври на котлона в стаята, където е детето...ами и това направих  Crazy Съжалявам, че ви натоварвам с проблемите си, ама ми е много кофти...

# 632
  • София
 newsm59 newsm38 ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на днешните ни рожденици бебе Калина,  бебе Габриела и бебе Белослава!  newsm67 и много да са здрави, палави, но и послушни, когато трябва! Весел празник на семействата!    ura baloni
Мелани, бързо оздравяване на бебка! Аз  повдигах матрака на бебешкото креватче с едно сгънато  одеало  от страната на главичката.  Така бебето спи леко повдигнато и нослето се запушва по-малко и секретите изтичат малко. В педиатрията, когато лежахме с бронхеолит ми казаха да и сложа възглавница,  за да не е хоризонтално, но Калина понеже нещо не можеше с възглавницата пробвах с повдигане на матрака. Имаше ефект. А и въздуха трябва да не е сух, това с водата и лука звучи добре.  Hug
И аз да се оплача - хич не мога да преценя какви обувки и дали размера е ОК. Как се избира номер  newsm78 вчера купих едни боти буйки с топло вътре, но вкъщи като я пуснах с тях...ми те са и големи, преплита си крачетата. Предходния номер са малки, пръстчето май опира... ще търся друга марка. Ужас-много ми е сложно това с обувките. Крачето и май ще е като моя - тесничко и дълго

# 633
Да ,повдигнатото матраче върши чудеса.Мен Европа ме посъветва същото нещо и при Виктор имаше ефект  и то голям. Peace

# 634
Момичета, много ви благодаря за прекрасните пожелания! Много сте мили!  Hug

Ние изкарахме страхотен рожден ден! Беше чудесно! Бяхме в детски кът с 10 други деца, всички горе-долу на нашата възраст. Беше много забавно, рожденика много се забавлява,както и малките ни гости Simple Smile
Толкова е емоционален този момент,че мен още ме държи.  newsm44
Целият ден си припомнях мигове от същия ден миналата година и направо не мога да повярвам колко бързо се изниза това време.
Да са ни живи и здрави милите дечица! Simple Smile

Честит рожден ден на всички празнуващи дребчовци на 31-ви! 
Бъдете много здрави и много, много щастливи!  newsm59 bdbaloni baloni

По темата за хремата и аз да се включа. Ние до преди дни бяхме така и педиатърката ни каза,че е от зъби. Много е неприятно! Милото не може да спинка спокойно, кашля от секретите, текат сополи, ужас...
На нас много ни помогнаха едни приготвени капки в аптеката.
А за овлажняване на въздуха съм варила и лайка в стаята на детето.

# 635
Мама Gabriela Belberova ; бебе Jan;  bdbaloni
Мама Kalalily ;  бебе Андрей;
Мама Лимонче;  бебе Ралица;  hbday
Мама someday;  бебе Вяра;
Честит първи рожден ден на нашите малки будители   bouquet!Нека за живи и здрави и много усмихнати Simple Smile!
Честит ден на народните будители

# 636
Честит рожден ден на днешните празнуващи   bouquet
Честит празник на Народните будители. Пожелавам си децата ни, след като са празнували Хелуин, да отбележат и този истински български празник.

# 637
Честит Рожден Ден на прекрасните ни деца.  newsm59  Gift newsm38

# 638
Честит рожден ден на всички рожденници и днес   bouquet  bouquet  bouquet

# 639
  • София
 newsm59 newsm38 ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на бебетата  Ралица, Вяра, Jan и Андрей! Много здрави, усмихнати и свободни деца да растат! Щастлив ден на семействата им!  newsm67  ura
Честит ден на народните будители! Важно е, където и по света да сме, да запазим националния си дух, да помним делото на българските просветители, революционери и книжовници. Да запазим стремежа си към образование и култура и да ги предадем на децата си! Дано растат в една по-просветена и обърната към културните ценности страна!

# 640
Честит първи рожден ден на малките сладурчета,  които празнуват днес!  Да са здрави и много щастливи!  baloni newsm38
Честит ден на народните будители! 

Благодаря за съветите!  Hug Още вчера й вдигнах матрака и сякаш спа малко по-спокойно  Peace

# 641

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малките Ралица, Вяра, Jan и Андрей!      newsm59 newsm67   

# 642
Честит рожден ден на мъниците  newsm38 Да растат щастливи и да радват мама и тати Simple Smile

Честит ден на народните будители!   bg

# 643
Momicheta,edin kazus v strani ot tendjerite i bebeshkite nevoli:)
Kogato se pribrahme ot Kanada fevruari mesec kupih za Adrian mnogo krasivo leglo s durvorezba s luna i malki zvezdichki..legloto e bqlo na kolelca suotverno ydobno za prenasqne.Matrakut beshe neshto s kokos,no naistina nqmam spomen za tochnite harakteristiki. Legloto i matraka sa polzvani to4no 8 noshti tui kato zaminahme za Norvegia dosta incidentno...t.e vsichko e novo.
Ta vuprosa mi e...poznavate li nqkoq bremenna maika,koqto e naistina v nujda? Iskam da podarq legalceto no nqkogo, koito naistina se nujdae ot pomo6t...ne prosto na priqtelka,koqto realno moje da si go pozvoli.Otivam si ytre v BG i sum gotova da platq i razhodite po dostavkata. Prosto iskam tova legalce da donese lubov i yiut v nujdaesht se dom...
Otnovo izvineniq za latinicata

# 644
Това е много благородно от твоя страна.  Hug  Аз не мога да се включа с приятелка която има наистина нужда, ама найстина. Сигурна съм обаче, че има такава жена която чака това легълце, пък било то и от форума.

Общи условия

Активация на акаунт