Кои потребители са ви приятни?

• 37 553
  • 986
  •   1
Отговори
# 120
Тези, които харесвам са забелязващи се, запомнящи се, всяка една от тях ми е симпатична по различни причини. За да са ми приятни по доста от темите мненията ни са съвпадали, даже няма нужда да пиша навсякъде, някой е облякъл мислите ми с думи, трябва ли да изброя тези случаи Wink С някои поддържам комуникация и извън форума, други просто обичам да чета. Мисля, че имам право на симпатии и антипатии, или не:)

# 121
Всъщност хората, които си се харесват взаимно си го показват, видно е, дори и само в Клюкарник си личи, даже тук особено. Същото е и с хората, които не се харесват особено.
Тези неща, разбира се, не са напълно обективни, но така или иначе повечето сме обречени да живеем тук заедно, а не извън форума и не си даваме шанс. Бас ловя, че ако се наложи обаче да се помага и привидно най-големите темерурти ще откликнат. Което всъщност е най-важно за обществото. И затова форуми и групи са полезни, повече от колкото не. Повече се помага, независимо, че се обръща повече внимание на интересната свада.
Тези теми обаче са абонирани за Клюкарника, мине не мине и се появяват. Малко като изборите. Хората се определят, преливат в разни партии и всичко си е едно и също.  Simple Smile

На мен тези теми винаги са ми забавни. Хем са предсказуеми. Но по-забавно ми е ако някой си мисли, че не го харесвам, а да се окаже, че не е баш така.

# 122
Не виждам никаква драма в това, в една тема да се "сръфам" с някого, а в друга да го подкрепя. Има много потребителки, които харесвам и чета с удоволствие и интерес, въпреки че по някои теми сме били на коренно противоположни мнения.

Ще дам пример, за който моля да не се хващате - просто онагледявам. Adelle - симпатична ми е, имам само хубави впечатления. В темите за татуировките обаче сме на двата полюса. И когато аз казвам, че за мен хората с татуировки са неуравновесени и с проблемна личностна идентификация, това по никакъв начин не означава "Адел, не ме кефиш, щои имаш татуировка". И когато тя казва, че противниците на татуировките са ... (нещо си), аз не го приемам като "BirdsFlu, ти си ... (нещо си)". Интелигентните хора спорят на принципна, а не на личностна основа.
Надявам се, разбрахте какво имам предвид.

# 123
  • в рока
Така не е интересно. Трябва да кажете защо. Лесно се изброяват едни и същи имена.
Пурко излезе голяма хитруша. Сега, като домакиня, всички се чувстват задължени да я харесат. Laughing

Нали  Mr. Green Колко съм вЕрно хитра...

Жаки  Hug

Десет цента ми е една от първите любимки

# 124
Всъщност хората, които си се харесват взаимно си го показват, видно е, дори и само в Клюкарник си личи, даже тук особено. Същото е и с хората, които не се харесват особено.
Тези неща, разбира се, не са напълно обективни, но така или иначе повечето сме обречени да живеем тук заедно, а не извън форума и не си даваме шанс. Бас ловя, че ако се наложи обаче да се помага и привидно най-големите темерурти ще откликнат. Което всъщност е най-важно за обществото. И затова форуми и групи са полезни, повече от колкото не. Повече се помага, независимо, че се обръща повече внимание на интересната свада.
Тези теми обаче са абонирани за Клюкарника, мине не мине и се появяват. Малко като изборите. Хората се определят, преливат в разни партии и всичко си е едно и също.  Simple Smile

На мен тези теми винаги са ми забавни. Хем са предсказуеми. Но по-забавно ми е ако някой си мисли, че не го харесвам, а да се окаже, че не е баш така.
Точно така е, особено болднатото - и това   ми е връщало надеждите за хубаво (и извън форуми някакви)

# 125
Разбира се, че си ясна, BirdsFlu. По същия начин ме взриви Сия. Много ми е хорошая, но в една тема ме взриви.
Не съм забравила, защото беше една.

Аз тия дни наистина съм много ларж. Харесвам и Аржан /но може да е защото съм в овулация/, кискискис.

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 21:37 от NinoTino

# 126
Абе, аз ли съм единствената кукундрела, която харесва хора, които много често я дразнят, и обратно, дразнят я хора, които по принцип много харесва?

# 127
Абе, аз ли съм единствената кукундрела, която харесва хора, които много често я дразнят, и обратно, дразнят я хора, които по принцип много харесва?

Е, не си, бе! Всьо нормално. /ох, започнах да говоря на руски, който разбира само Алисочка, която много, много харесвам  Heart Eyes и ми липсва./

# 128
  • в рока
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Нино, задавих се.

Харесвам потребителите , които съм изброила- едни заради чувството за хумор, което притежават, други за стила на изразяване и умение да изразят позицията си , трети - защото ми се струват много добри хора, четвърти, които са ми по- близки, и съм ги опознала, с тях имаме общи интереси и занимания.

Сийке, не си единствената.

Нино, заради Аржан , започвай на френски

# 129
Не знам как да си изразЪ френското "р" писмено, да го е.а  Confused

# 130
  • в рока
 bombs

# 131
Не знам как да си изразЪ френското "р" писмено, да го е.а  Confused

Така ррр.

# 132
Не виждам никаква драма в това, в една тема да се "сръфам" с някого, а в друга да го подкрепя. Има много потребителки, които харесвам и чета с удоволствие и интерес, въпреки че по някои теми сме били на коренно противоположни мнения.

Ще дам пример, за който моля да не се хващате - просто онагледявам. Adelle - симпатична ми е, имам само хубави впечатления. В темите за татуировките обаче сме на двата полюса. И когато аз казвам, че за мен хората с татуировки са неуравновесени и с проблемна личностна идентификация, това по никакъв начин не означава "Адел, не ме кефиш, щои имаш татуировка". И когато тя казва, че противниците на татуировките са ... (нещо си), аз не го приемам като "BirdsFlu, ти си ... (нещо си)". Интелигентните хора спорят на принципна, а не на личностна основа.
Надявам се, разбрахте какво имам предвид.

Аз повечто от съфорумките, които харесвам бих ги размазала на тепиха  Simple Smile.
Добре представеното различно мнение е безценно -  Hug. Харесвам хората, които защитават позицията си.

# 133
  • София
От вчера се ослушвам, че ми е много дълъг списъкът, но няма мърдане.
Извинявам се предварително на тези, които ще пропусна и благодаря на тези, които са ме споменали и на които все още не съм писнала.  Grinning

Мис Джулка (щом се появи във форума ми привлече вниманието с дръзкия език и страхотното чувство за хумор), Каси (зор беше докато я харесам, идваше ми малко остра, а на моменти много, но сега няма връщане назад), Славчето (душичка), Джулка 21 (тя пък какво е слънце!),Шанти (най-позитивната и уникална кукувица, моя сродна руса душа); Like Smoke, Ирис, Пурко, Богинята, Светкавичка, малката лисичка, Чек, Бърди, меркантилница, инфантилна, Сийка, Трещи, Ла Сомбра, Лиляна, Дари, jp, Yulichka, елфичка, Лени, Камалия, Raffaell-чето, Хърмаяни, Бижу, Ео...
Всъщност обичайните заподозрени си знаят за симпатиите ми към тях.  Hug

От мъжете - Сребрьо. Утрепах се от упражненията по френски, които ми беше дал, но още не е намерил време да ме препита основно.  Crazy

Поздрави на момичетата от Компроматите.   bouquet

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 21:09 от tonkabonka

# 134
Уф, аз на час по лъжичка, но не съм си пила Гинко-то - Октоподът с рокля, но напоследък не съм я засичала. Харесвах и Флип. В общи линии  на всеки нов пост се сещам за още някой.

Общи условия

Активация на акаунт