Кои потребители са ви приятни?

• 37 560
  • 986
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Вярно, на Октоподката и аз съм и голям фен. Пише ли още, в Клюто сякаш не съм я засичала напоследък.

# 136
Обаче ми прави впечатление, че тези, които се харесваме помежду си, и харесванията ни са почти еднакви Grinning

И да не е спам аз пак получих проблясък: Сарания; Дорис - страхотен разказвач и ми се струва и прекрасен, светъл човек;  cordelia  е много духовита; VerdammtesMädchen. Аква, Жаклин Hugимате и моите искрени  симпатии.

# 137
  • София
Джулия, с малки изключения, май наистина доста се припокриват  Simple Smile

Ако Дорис е the Дорис, и аз я харесвам много.
Както и една потребителка, чийто ник съм забравила, но на аватара и една мацка държеше риба. Страхотен аватар и готин човек зад него.

# 138
  • вятър в маслините, вятър над хребета
една потребителка, чийто ник съм забравила, но на аватара и една мацка държеше риба
Crazy Chick Heart Eyes

# 139
Crazy Chick е мацката с рибата. Много ценен човек с изключително съдържателни мнения и фино чувство за хумор. Отдавна не е влизала , дано е добре  Peace

# 140
  • София
Да, тя е! Страхотно момиче, постовете и бяха като чаша сухо мартини  Heart Eyes

Джой, Бърдс,   bouquet

# 141
  • Tам през Атлантическия океан
Тичам да кажа че Laura_SG ме кефи  Grinning
може и моментно да е , но е факт  Laughing

# 142
Добре, но защо тичате, полека, бе младежи.

# 143
  • София
От хормоните е.

Десс, сега видях лентичката, честитооо  Simple Smile

# 144
  • Tам през Атлантическия океан
Е , за туй лентичка до сега не слагах  Mr. Green
А ма сте  Laughing Crossing Arms

# 145
  • Бургас
Много са приятните за мен лица тук.Като цяло четирима ме дразнят,с това че грубо и лично си позволяват да обиждат при спор.

Не само харесвам,а обичам приятелките си от темата Домакини. Heart Eyes

Изключително приятно ми е да общувам с момичетата от Звездни компромати.Почивам си с тях! Grinning
Не мога как да изброя всички,там са Джой,Тони,Десс,двете Джулки-те си знаят кои са,Бумър,Тес,луДната соната,Злавещица,Фани,ВаняМ,инфантилна,меркантилница,негативна и всички други там. Heart Eyes

От Клюто любимки са ми Касита,Хепи мама,Пурко,Туната,Дорис,Куркума,belindaНики,Поли,Таис,ла Сомбра и много други,няма как да изредя всичките.

За десерт приключвам с моята фаворитка-Геррри!

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 00:33 от slavka70

# 146
Харесвам Dess, Касита, Тонка, Андариел, AQUA, Black cat 13, adelinda и всички от кучешката тема.

# 147
Много пъти съм писала кой харесвам, но сега, освен обичайните заподозрени, които вече са споменати много пъти, ще добавя и нови - напоследък много ме кефи Елица, хем ме и дразни, но повече ме кефи.
Жаклин, много ми е сладка и мила, удоволствие е да я засека в някоя тема. И Jarrita. И инафантилна.
Обичам да срещам Таис, не знам дали точно ми харесва, но е от присъствията във форума, които искам да виждам. И тонкабонка.
И понеже трудно запомням никове, със сигурност има такива, които харесвам, но още не съм ги запомнила.
пп: забравих ирис.

# 148
В много теми съм харесвала мненията на slavka70.
Помня, че има земно мислене с много нормален изказ - без излишни емоции, опити и напъни за оригиналничене.

# 149
Славка и на мен ми е симпатична, Таис също, често имаме еднакви гледни точки, чета ги не по диагонал Wink

Общи условия

Активация на акаунт