Кои потребители са ви приятни?

• 37 569
  • 986
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Жаклин, и аз с удоволствие те чета, винаги си някак мила, добронамерена  Hug

Янечек, ту те харесвам, ту не те понасям. Пълно раздвоение, но без теб форумът ще е много по-безцветен и скучен  Simple Smile

# 151
Със сутрешното кафе се сетих за едни наистина чудесни момичета, които се надявам да срещам по-често: кехлибаровка, calopsita, Burmette.

# 152
Julia_21, Hug с теб сме от един калибър Wink. Не е само това причина да те харесвам. Simple Smile

# 153
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джаки, и аз те харесвам Hug

# 154

cordelia, на кила ли бе душко Joy Hug

# 155
Джаки, и аз те харесвам Hug
Джой, взаимно е знаеш, следя редовно филмовия ти Дневник, помагаш ми в избора на вечерен филм Heart Eyes

# 156
Лицемерки, лицемерки! Twisted Evil

# 157
Laura G е готино парче.

# 158

cordelia, на кила ли бе душко Joy Hug

На сантиметри, може и на кила. Laughing Hug

# 159
  • Ямбол
И на мен на такава ми прилича. Откривам нещо свое в нея.

# 160
Да, напълно пряма е и ми се струва хладнокръвно обективна, без излишно да натоварва със скрити смисли. А рибките кълват, същевременно. 

# 161
А за мен е скучна, вече ми е ясно всичко, което има да напише занапред, мога да я чета със затврени очи.

# 162
Да, напълно пряма е и ми се струва хладнокръвно обективна, без излишно да натоварва със скрити смисли. А рибките кълват, същевременно. 

Ох, това "пряма" ми е...Често се покрива с невъзпитана.  Може да кажеш нещо, без да си толкова "пряма" и да не обидиш де що има наоколо.

# 163
Ох, това "пряма" ми е...Често се покрива с невъзпитана.  Може да кажеш нещо, без да си толкова "пряма" и да не обидиш де що има наоколо.
Peace

# 164
Аз не забелязах да е обидила някого.

Общи условия

Активация на акаунт