Кои потребители са ви приятни?

• 37 584
  • 986
  •   1
Отговори
# 165
Извинявам се ако съм обидила някого. Не е било тенденциозно, в никакъв случай. Изказът ми е малко по-директен и съм наясно с това. Всъщност, излъгах. Сега се сетих, че нарекох един от мъжете в една друга тема "тъпо парче". Извинявам му се, ако чете. Обещавам повече да не правя така.

# 166
  • в рока
Извинявам се ако съм обидила някого. Не е било тенденциозно, в никакъв случай. Изказът ми е малко по-директен и съм наясно с това. Всъщност, излъгах. Сега се сетих, че нарекох един от мъжете в една друга тема "тъпо парче". Извинявам му се, ако чете. Обещавам повече да не правя така.

Тц, не върви, трябва да се закълнеш.

# 167
В детската градина ни караха, ако някой сгафи, да става и да казва: "Извинявай, мило другарче! Повече няма да правя така." Wink

# 168
  • Ямбол
А пък в училище ни караха да си стиснем ръцете.

# 169
...много точни коментари прави и herkules...

Сигурна съм, че го бъркаш с друг.
Скрит текст:
herkules сам се определя като женомразец, че мъжете превъзхождат жените във всяко отношение, затова само те има право да вземат решения, жената за нищо няма думата, и че трябва да бъде бита от детска възраст, както и след това.
Помня го от една тема за домашното насилие.
Силно се надявам да е просто бъзик, въпреки че по подобни сериозни въпроси никой нормален човек не би си правиш шеги, но ако не се шегува е човек с много сериозни проблеми.

# 170
  • Sofia
   Не, Човече, за жалост, не е бъзик – Херкулес почти всеки ден е активен във форума, разпространявайки сексистката си философия из няколко теми. Rolling Eyes

# 171
  • София
Доколкото съм запозната с възгледите на потребителката, не се бърка. Mr. Green

# 172
  • София

Точно това си помислих.

# 173
  • Tам през Атлантическия океан
Аз не забелязах да е обидила някого.

явно някои се припознават в постовете и ....
и така става  Laughing

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 20:07 от Desss

# 174

Ясно...

Не, Човече, за жалост, не е бъзик – Херкулес почти всеки ден е активен във форума, разпространявайки сексистката си философия из няколко теми. Rolling Eyes

Confused

# 175
  • София - Рим и обратно
А за мен е скучна, вече ми е ясно всичко, което има да напише занапред, мога да я чета със затврени очи.
Така е, за съжаление, абсолютна баналност - "Искаш ли да споделиш как стигна до това умозаключение?" във всеки стори пост....ми то писва. Имам чувството, че е бот. Хубаво е, че има сама себе си за "различна", но де да беше така..

# 176
А за мен е скучна, вече ми е ясно всичко, което има да напише занапред, мога да я чета със затврени очи.
Така е, за съжаление, абсолютна баналност - "Искаш ли да споделиш как стигна до това умозаключение?" във всеки стори пост....ми то писва. Имам чувството, че е бот. Хубаво е, че има сама себе си за "различна", но де да беше така..

Налага се да питам защото постоянно чета различни инсинуации за себе си. Интересното е, че досега не съм получила смислен отговор.

# 177
Използвам случая да попитам къде е Сиренце.
Отдавна не съм я срещала тук.

Peace

# 178
  • София
Е, дайте и шанс на Лаура, де.
Може да е интересна, съвсем наистина, но да попише малко без прожектори и без натиск.

Мен Таис много приятно ме изненадва, признавам си и веднага я зачислявам към любимци.

# 179
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сега се сетих, че много, много, много харесвам Негативна. Един от потребителите с най-ярка индивидуалност, които съм чела тук.

Общи условия

Активация на акаунт