Кои потребители са ви приятни?

• 37 615
  • 986
  •   1
Отговори
# 180
Много любима, как я пропуснах! Но не съм я засичала отдавна. За първи път за осем години едва миналата година се разписах в тези Ябълки на раздора Номинациите, именно заради нея, преди това дори не знаех за съществуването им (и по-добре).

Като чета успоредната тема, понякога се радвам че за толкова време се подвизавам само на места, които ми служат единствено за забавление и разтуха.

# 181
  • София
Azzy, взаимно е   bouquet

Аз искам да добавя и миленака, не знам защо съм я пропуснала. Ясни и стегнати мнения, добре обосновани. Когато поиска, може да закопае някого само с половин дума. Но никога не злоупотребява. Абе страшно ме кефи  Simple Smile

# 182
Хайде да кажа и аз моите любимци, които останаха тук.
Другите, от Родители, отглеждащи сами децата си, са в другия форум! Heart Eyes  bouquet

Пуркито го писах вече, другите са Сигмето, So Lucky* (къде се загуби това момиче), Хърмаяни, Славчето, Мис Джули или Юли както аз ѝ казвам, Check please, Iris 04, Кафе с мед, Мери Ан, Bliss, Ом, mari_eta, Andi (въпреки, че доста време я смятах за изнервяща с нейните обяснения за отглеждане и възпитание на децата Mr. Green), Like Smoke, Azzybouquet
Сигурно има и още. Wink

# 183
Лъки- то е в чужбина, Хепи. Hug

# 184
  • в рока
Хепи, отново Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 185
  • Другата България
 Grinning Все пак да се самоцитирам, да съм по темата:
Цитат
На първо място е Дидева-потребителката с най-остър ум и абсолютно изряден правопис. Чек ми е любимка - тя си знае, чета с интерес Гери, с която сме се дърляли доста, и е остра, но и доста умна, Нефертари, Янтра, Тонка е позитивна, Тарталета, Кафе с мед, Адел, и още момичета, които ако изброя, поста ще стане още по-дълъг.....
И понеже се усещам за явни пропуски, искам да добавя Ms.Gorgeous, която има невероятно чувство за хумор и винаги ме кефи да я чета, Ази, Жаклин , Трой ми беше любимка и определено присъствието и ми липсва, Мадам, Бижу, Тумба-Лумба, Андариел въпреки някои залитания Wink, и разбира се Хепи-то, с която сме от една .....порода. Heart Eyes. И Пурко естествено.
Със сигурност пропускам, но за радост позитивните хора във форума са в пъти повече и няма как да се сетиш за всички наведнъж. Hug
П.П. Имаше една потребителка - Сбъдваща мечти. Скоро не съм я засичала, но много обичах да я чета.
П.П.П. Кали Мей Heart Eyes. И Гея.

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 22:47 от Merri_An

# 186
  • София
Не съм изчела цялата тема, има много потребители, които харесвам, едва ли ще успея да изредя всички, но ще пробвам - после ще допълвам със сигурност:
Касита, Julia_21, joy_r, Таис,  'Кафе с мед' , Не се сърди, човече, Лиляна, Andariel, Labrador, Вълкът с дългия ник, Бижу,  Check please, cordelia, Black Cat 13, Янтра, Янечек, JACKLIN*, NinoTino, BirdsFlu, Как' Сийка, tonkabonka, Октопод с рокля, L' Agent, Еовин, Билян@, ...

# 187
  • SF
Ееее.... мене пак ме няма.

# 188
  • Sofia
   menyanthe, не си спомням къде сме се засичали, но се радвам, че някому съм допаднала с нещо.  bouquet

# 189
  • София
Black Cat 13, аз предимно чета, по-малко пиша. Но дори само ника ти ми допада много.
Esmee, теб не знам дали съм те чела. Никът ти ми звучи непознато.  newsm78

Със сигурност съм пропуснала доста, като се сетя, ще допълвам.

# 190
  • SF
 Simple Smile Шегувах се. Аз съм изключително непопулярна във форума и нямам приятели, с които да се познаваме и харесваме. Peace

# 191
  • Другата България
 Laughing Не е нужно да си популярен, за да си харесван или не.
Аз те помня от темата за абитуриентките.

# 192
  • Ямбол
Есмее, никът ти на героиня от Здрач ли е?

# 193
menyanthe, изненада ме. Благодаря. Hug Макар, че също не съм от популярните и не се сещам да сме "засичали".

# 194
  • SF
Есмее, никът ти на героиня от Здрач ли е?

Да.

Merri_An, никога не съм писала в тема за абитуриентки.

Общи условия

Активация на акаунт