Кои потребители са ви приятни?

• 37 619
  • 986
  •   1
Отговори
# 195
Есме- сладка си, на мен ми харесваш.
Добавям и милинка към харесваните.

# 196
  • Ямбол
Есмее, никът ти на героиня от Здрач ли е?

Да.
....
Е, Здрач-овете ги харесвах, значи имаме нещо общо, което харесваме.

# 197
  • в рока
Аз пък харесвам аватара на Есме Simple Smile

# 198
  • София
И аз. Много, много, много  Simple Smile

# 199
  • София
Имаше една потребителка, чийто ник, аватар и подпис бяха някак "въздушни", "ефирни", но не мога да се сетя за ника, май отдавна не съм я засичала...

П.П. Забравила съм да спомена Акаша...

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 00:18 от menyanthe

# 200
Разписах се за Добро утро, време е и за Лека нощ Simple Smile Добавям към форумните си симпатии имената на
Leaves, Awesome user name и Макарон, макар не винаги да съм съгласна с нея, интелигентен събеседник е.

Есмее, забелязана си и още как Simple Smile

# 201
  • В Космоса
Момичета, които сте ме споменали, чувствата ни са взаимни отвсякъде. Hug
Не ми се ще да представям списък, защото ще пропусна много хора, просто няма как да се сетя и изброя всички, които са ми приятни. Но все пак ще спомена, че много ми допадат мацките и момците от ужасната, вълците и там от още два-три сериални теми във филмовия раздел. wavey
И няколко ника от клюкарника, които съм срещала по-често тази година, понеже не ми остава много време за далдисване из форумните води, а не ми се ще да се позовавам на стари лаври, пък новите звезди са ми неясни още. Grinning

Елица, Янечек, Касита, Iris 04, Чек Плийз, БърдсФлу

# 202
menyanthe, Hug и аз те харесвам.

# 203
Как забравих да спомена Акаша. Hug Винаги ми е допадала. И Джой е симпатяга.
Рибозом е много готина и забавна. И ми се струва много добронамерена.
С голяма част от постовете на Есме съм съгласна. Освен това умее да се изразява добре. И аватарът й е хубав.
На purko88  харесвам подписа. Wink Честно казано, нямам кой знае какви впечатления от нея, тъй като не сме се засичали почти никъде. Но за момента ми се струва позитивна и с чувство за хумор.

# 204
  • Варна
Дидева , Андариел и Judy - и трите ги харесвам по различни причини ,но ги обединява едно нещо. Държат се точно като за форум.  Heart Eyes

# 205
  • София
cordelia, благодаря!   bouquet

# 206
Мери, menyanthe,  bouquet
Бърдс флу, дали я споменах, вчера така хубаво отговори на един" лондончанин", допада ми стилът и на писане, стегнат и обоснован.
Деска и Акаша, радвам се да ви видя:)
Есме, и аватара и ника са ти хубави, вероятно и ти си приятна, не сме се срещали, тепърва ще се четем и опознаваме:)

# 207
  • Galaxy 13197853088
Много са , но не искам
да изброявам за да не
пропусна ...

# 208
  • В Космоса
Цвети, Жаки,  Heart Eyes Hug

Да спомена и някой момък аз - Лабрадор, Куркума, Вълкът също ми допада, Аржан в началото ме дразнеше, после ми стана симпатичен... Grinning

# 209
И аз да се разпиша: Тонка, Мис Джулай, Касита, Рибозом, Дорис, Джой, Нино, НСЧ, Дари П., Вълкът, Куркума, Бонго, Как Сийка, Елфичка, Акаша, Лиляна, Бижу.

Общи условия

Активация на акаунт