Кои потребители са ви приятни?

• 37 621
  • 986
  •   1
Отговори
# 210
  • Другата България

Merri_An, никога не съм писала в тема за абитуриентки.

Embarassed Embarassed Значи някъде другаде сам те срещала.....
Казах си, че не чета редовно, за писане още повече. Peace

# 211
  • София
Много са, но класацията ми винаги започва с Касита.

# 212
Днес на два пъти Tatti  ми направи много приятно впечатление. Държа да отбележа  Flutter

# 213
  • София - Рим и обратно
menyanthe, благодаря ти   bouquet.
Тъкмо се бях успокоила, че никого не дразня и никой не ме харесва, та съм един вид форумен freelance Simple Smile. То си е готино така.

Радвам се да те видя, Акаша    bouquet

# 214
  • София
Днес на два пъти Tatti  ми направи много приятно впечатление. Държа да отбележа  Flutter

И на мен. Постът на мис Джулай ме задави направо, тъкмо пишех ферман за отговор, пък той заключил. Браво за ключа, даже трябваше по-рано.

# 215
  • Sofia
   'Кафе с мед', аз отскоро почнах да попадам на твои постове, но съм с много положително впечатление от теб, макар да не съм запозната в детайли с виртуалните ти изяви. Peace

# 216
  • София - Рим и обратно
  'Кафе с мед', аз отскоро почнах да попадам на твои постове, но съм с много положително впечатление от теб
И аз по същия начин. Благодаря!
Поне не си ме подразнила с нищо, значи те харесвам Laughing

# 217
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Как сега да призная, че и аз нямам ни една добра дума за гърците Crazy?

# 218
Пусни тема, пиле  smile3508

Понякога форумът ми е много приятен.

# 219
  • София
Стига де, не може да се обощава толкова грозно.

Със сигурност има точно толкова мързеливи гърци, колкото има и мързеливи българи. И както някои от тях гледат назад и въздишат по Перикъл, така и тук масово ни заливат с истерични лозунги за 1000 и незнамсиколко години България, и как Ние сме люлката на цивилизацията и бляблябля.

Имам добри приятели гърци, прекрасни хора. Ходим от години в страната, имам чудесни впечатления. Най-малкото поне полагат някакво усилие да си запазят природата, а не като нас, които си разпродадохме черноморието и го превърнахме в Люлин 11  Sick

# 220
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз не обобщавам, Таис. Изразявам мнение съгласно личния си опит с представителите на нацията. Със сигурност има и прекрасни хора сред тях, но аз не ги познавам. Явно и Юлка не е имала щастието, още повече, че говори за близки хора, с които е контактувала дълго.

# 221
  • София
Тя направи обощение на цялата нация. Както и на евреите, и на руснаците.
Лично за мен, абсолютно недопустим пост.

Както и да е, браво на Татти, че реагира.

# 222
Хвала на международния опит на Юлка.

Много приятно.

# 223
Какво изпуснах, да не дремне малко човек:)
Кратко резюме може ли?

# 224
  • Бургас
Аз не обобщавам, Таис. Изразявам мнение съгласно личния си опит с представителите на нацията. Със сигурност има и прекрасни хора сред тях, но аз не ги познавам. Явно и Юлка не е имала щастието, още повече, че говори за близки хора, с които е контактувала дълго.

Има готини хора от всички нации, но като цяло това ми е впечатлението, особено от гърците и евреите. Нали си говорим за впечатления, не за обобщаване коя нация каква е. Аз си написах впечатленията.

Таис, отговори ми тук  Peace
Българите няма какво въобще да ги коментирам. То е видимо.

Общи условия

Активация на акаунт