Кои потребители са ви приятни?

• 37 628
  • 986
  •   1
Отговори
# 225
Моля ви, темата е за приятни неща, не ме наскърбявайте.

# 226
  • София
Е, хубава работа, Кафенце Simple Smile

Аз харесвам доста хора и това мотивира присъствието ми тук.
Затруднявам се в изреждането, но искрено вярвам, че в течение на общуването тук не съм оставила съмнения в положителното си отношение и удоволствието, макар, че не съм се обяснила поименно, най-вече с риск да не пропусна някой.

Моля ви, темата е за приятни неща, не ме наскърбявайте.

Това не го разбрах, кой те е наскърбил?

# 227
Преигравам. Изи Аззи.

# 228
  • София
А, добре.
Въвеждаш ред с манипулация, с две думи Simple Smile

# 229
# 230
  • в рока
Ще спамите ли още в темата ми  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 231
  • София
Мис, изобщо не ми се води този спор. Едно, че темата не е за това, и второ, твоят пост в онази нелепа тема на Диего ме изненада с гнева си. "Руснаците са такива, гърците онакива'' за мен лично е обобщение.

Познавала съм и кофти руснаци, невъзпитани и нахални. Но съм познавала и страхотни хора, с голяма душа. Това важи и за българите, англичаните, евреите и прочие.

Просто има хора и хора  Peace

Нино, не знам дали се лигавиш, но видях, че след обсъждания пост и твоят коментар беше на неприятно изненадан човек.

пурко, извинявай, спираме.

# 232
  • Бургас
Таис, ставаше въпрос за ВПЕЧАТЛЕНИЯТА от хора от тези нации, с които съм имала контакт, не за обобщения коя нация каква е. Какво съм виновна, че са ми такива впечатленията  Crossing Arms
Гняв пък въобще не е имало в поста ми. Имам супер забавни случки с представители на изброените нации, но темата не е за това, за което се извинявам много.

# 233
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мацки, мир? Peace
Аз лично смятам, че за всяка нация могат да се направят обобщения с приблизителна точност, стига да си бил в контакт с много нейни представители за дълъг период от време. Въпросните постулати не са всевалидни, няма и как да са, но могат да бъдат показателни за дадени черти на народопсихологията.
Стига толкова спам, и аз се извинявам на Пурко   bouquet

# 234

Нино, не знам дали се лигавиш, но видях, че след обсъждания пост и твоят коментар беше на неприятно изненадан човек.

Така беше. Именно след нейния пост повиках модератор.
Лигавя се за друго.

Пурко, много си ми приятна  Flutter

# 235
  • София
Peace  Peace

Purko, не се сърди, знаеш, че те обичаме   bouquet

# 236
  • Другата България
 newsm78 Тати е имал работа днес май...не че разбирам за какво става дума, ама тук пренасяме друга тема, така ли? За неприятните и дразнещите?

# 237
  • n/a
Секунда преди да реша, че като никога
една положителна тема взела да набъб-
ва почти със скоростта на отрицателни-
те, що да видя? Да, вярно е, но то е за-
щото се е опряла на негативност някак-
ва. Не е добре така  Laughing

Да, разбирам, че е тема отговор на драз-
нещите. Логично. И се оказа, че в нея се
пише по-трудно. За лошавините някак е
по-достъпно да се сетиш. Обаче и да не
пропуснеш някого - си е предизвикател-
ство. Надявам се хората, към които из-
питвам искрена симпатия, вече да си го
знаят  Hug

# 238
не че разбирам за какво става дума, ама тук пренасяме друга тема, така ли? За неприятните и дразнещите?

Не, за дразнещия наций. Засега турците водят, следвани от арабите, но според други наблюдатели евреите и гърците убедително ги бият. Руснаците и в частност дебелите рускини плахо ги следват. За българите да не говорим.

# 239
 Joy Ох, бе, Чек.

Лоана, аз ужасно те
харесвам, но се опитах
да прочета поста ти в рима /подсъзнателно/
и се оплетох като пате в калчища.
Сега ще си го разстеля в един уърд,
че моят семпъл мозък отказва да вузприеме
инак Точка

Общи условия

Активация на акаунт