Кои потребители са ви приятни?

• 37 641
  • 986
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
   Четейки голяма част от темите, оставам с впечатлението, че аз съм единствената, която не харесва нито Надал, нито Григор Димитров – единствено като мъже, обаче. Peace

# 271
Надал е обидно грозноват. А Григор е красавец, но ту мач шугър за моя вкус.

Не спамете, девушки!

# 272
  • Бургас
   Четейки голяма част от темите, оставам с впечатлението, че аз съм единствената, която не харесва нито Надал, нито Григор Димитров – единствено като мъже, обаче. Peace

Споко. И аз не харесвам Надал. Прилича ми на хамстер. Виж сега Гришо е друга бира. Него не бих го върнала.

# 273
  • в рока
Надал е обидно грозноват. А Григор е красавец, но ту мач шугър за моя вкус.

Не спамете, девушки!

Все едно, че аз съм го писала Simple Smile

Лиле, видя ли какво направи

# 274
  • София
Григор Димитров ми прилича на оня смешник от Под прикритие - Ивайло Захариев.
Не ми харесват и тримата.

# 275
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нищо не разбирате вие от сочна хубост Laughing

# 276
Ни Надал харесвам, ни Григор.
Но се сетих за една друга любима потребителка, която не съм засичала отдавна - Анджелина. Дали пише още?
И как пропуснах да спомена Бижу. Много любима също.

Кафе,  Hug

# 277
Петя, Анджелина не пише вече, за съжаление. Поне не често.

# 278
Петя, Анджелина не пише вече, за съжаление. Поне не често.

Нинооо, върни си усмихнатата снимка, какво ме стресираш с тоз аватар:)

# 279
Това е съвършенство, Жаклин! Тъмните сили от Алегрия на Солей.

Страхувам един много симпатичен младеж в една тема, за "полетика". И то световна.
Спорим. И мисля, че е много умен. И приятен.
Да, нека да го спомена, хем ше се измъкна от спама - Refrenolog.

# 280
За цирковото представление ли говориш? Ако да, да кажа че обожавам цирк дьо Солей, гледала съм тяхно предствление на живо, ще го помня цял живот вероятно, блестящо!
Ти ме караш да спамя:)))

# 281
Явно buttinsky ми е приятна, днес искрено се зарадвах, като я засякох да пише тук отново.

И аз й се зарадвах!  Hug И на теб ти се радвам. Само дето вече не знам толкова категорично кой точно ми е приятен и кой не. Вече така съм свикнала с повечето от вас, че ви приемам всякак. Май нямам любимец, който поне веднъж да не ме е разочаровал през годините, ама кво от туй - живи хора сме.

# 282
  • София
Ха, всички сте се изредили, ама и аз да се включа. Всички ви харесвам, всички.!!  От всяка една от вас съм научила нещо, което в определен момент ми е добре дошло. Никой не ме дразни, `щото не ми е седнал на масата, надявам се и аз да не дразня, защото и аз не съм ви седнала на масата. А и за какво да се дразня....та аз не ви познавам лично, така че с какво право да правя забележки, ами не!  Да, имам си и определени дами, които малко повечко харесвам, но това е рядко.
Много сте готини! Такива си и останете!
За всички вас е!
Скрит текст:
[/spoiler]

# 283

Явно buttinsky ми е приятна, днес искрено се зарадвах, като я засякох да пише тук отново.

Много се радвам за нея. Но е малко ако кажа, че я харесвам  Heart Eyes

# 284
Лиляна, не четеш внимателно! Sunglasses

Аз харесвам Мери Ан! Heart Eyes

Хайде да кажа и аз моите любимци, които останаха тук.
Другите, от Родители, отглеждащи сами децата си, са в другия форум! Heart Eyes  bouquet

Пуркито го писах вече, другите са Сигмето, So Lucky* (къде се загуби това момиче), Хърмаяни, Славчето, Мис Джули или Юли както аз ѝ казвам, Check please, Iris 04, Кафе с мед, Мери Ан, Bliss, Ом, mari_eta, Andi (въпреки, че доста време я смятах за изнервяща с нейните обяснения за отглеждане и възпитание на децата Mr. Green), Like Smoke, Azzybouquet
Сигурно има и още. Wink

Общи условия

Активация на акаунт