Кои потребители са ви приятни?

• 37 642
  • 986
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас

Явно buttinsky ми е приятна, днес искрено се зарадвах, като я засякох да пише тук отново.

Много се радвам за нея. Но е малко ако кажа, че я харесвам  Heart Eyes

И на мен тя ми е много симпатична. Точно преди малко прочетох един неин пост и се зарадвах, че се е завърнала.

# 286
Много харесвам Касита, Julia_21, joy_r, Не се сърди, човече, Labrador,Black Cat 13, Янтра, JACKLIN*, NinoTino, BirdsFlu, Как' Сийка, tonkabonka, Обич синеока, Десс. Харесвах и  buttinsky, но не съм я срещала скоро.

# 287
Герри, и ниЙ те обичаме  Hug

А за македонките? Щото от страна на тате съм трънско-македонска смес  Flutter
За македонките само хубави неща мога да кажа.
Все пак се гледам в огледалото всеки ден... Whistling

# 288
  • София
Умни, убави, с щипка проклетия за по-пикантен вкус  Flutter

# 289
  • софия
Не се сърди, човече,miss july, judy, tonkabonka, Julia_21,zvanche.  bouquet

# 290
  • София
Към всички, които съм изброила, искам да добавя и Skin  Simple Smile
Много свежо чувство за хумор!

# 291
Ама ти верно ме изтипоса тука Crazy
Сега как може да се сръфаме качествено, кажи?

# 292
Чудесно е, че се завърна и тя. Впрочем, последните дни настъпи форумно оживление точно откъм интересни, ''стари'' потребители. Е, с малки изключения. Жалко, че заключиха другата тема, че и за нея имаше още хляб.

# 293
  • София
Скин, то едното не пречи на другото, даже е по-интересно  Hug

Джулия, и аз мисля, че малко подраниха с ключа, но последните страници малко на чат го бяхме ударили  Simple Smile

# 294
Да бе, не е честно. Удариха ключа и дразнителят се развихри Laughing То не бих го нарекла и дразнител....

# 295
Спокойно дами, след има няма някоя седмица и пак ще се появи такава тема. Хронично е.

# 296
Вече в три теми не ми се влиза...почна се.

# 297
  • София
Нино, къде ти изчезна миловидната физиономия? Този аватар ме стряска. Вчера гледах с малката първа част на Хобита и новият ти вид силно ми напомня на "ярките" (така казва детето на орките).

# 298
Много се радвам, че повечето стари муцуни са си още тук.
Само КатяАБВ (или Катя123 беше, ще излъжа, защото в мозъка ми двете неща са еднакви)
ми липсва и сякаш няма достоен заместител. Да де, тя си беше за заключената тема, но пък защо да не я изложа тук като дразнението, което предизвикваше, беше чак забавно.

# 299
На мен пък ми напомня  на клоуна от ''Saw''.  

Общи условия

Активация на акаунт