Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 283

• 41 403
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Двамата в две различни посоки ...

# 121
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=sXMn5t2fQLY

"Мръсни пари и любов", епизод 14 - трейлър 2 на български. Превод от турски bebo_sn, субтитри mariana51. Приятно гледане.

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/374843

И тук:

http://vbox7.com/play:35154c82d8

# 122

"Мръсни пари и любов", епизод 14 - трейлър 2 на български. Превод от турски bebo_sn, субтитри mariana51. Приятно гледане.

Благодаря Бебо и Марианка.  newsm51 newsm51

Трейлъри, трейлъри искахме. Сега имаме вече два за 14 епизод.
Въпреки двата трейлъра не съм много на ясно какво ще се случи. Joy Joy Joy
Така, че пак с нетърпение продължавам да чакам сряда. newsm51

# 123

https://www.youtube.com/watch?v=sXMn5t2fQLY

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/374843

И тук:

http://vbox7.com/play:35154c82d8

Благодаря, момичета!

# 124
  • София
Очаквахме трейлър за 14 епизод...ама такава бурна развръзка,чак НЕ! Много драматизъм май ни очаква...и много въпросителни...На кого провиснаха краката...или кой се обеси? Елиф дали е дала показания? Момичета Благодаря Ви за светкавичня превод   bouquet  bouquet  bouquet

# 125

Момичета, аз си посипвам клавиатурата с пепел, защото тя е "виновна" да напиша, че
за мен е абсурдно 31 годишната Елиф да е девствена. А сега излиза, че се е отдала за
първи път. newsm09 newsm09 newsm09 О, чудеса под небеса, каква я мислех, каква излезе.
Толкова активна беше, че за миг не помислих, че това е поведение на девственица.  newsm09
От къде да зная, че са толкова акуратни и пъргави, като държани на въже. Joy Joy Joy

Йомер пък  два пъти наранен по един и същи начин, но при Сибел блъска стената и оскуба
цветенцата на гроба и я "погреба". А сега на Елифче  подава ръчичка. Как да разбирам
 това ? По един и същи начин те нараняват, но по два различни реагираш. Значи си дава
сметка, че е едната го е правила с ясното съзнание какво прави и го е решила, а другата
 е била принудена да го направи. Sad Sad Sad   Да очакваме, че ще прояви разбиране и ще
бъде до нея. Hug
Интересна 14 серия ни очаква. Да идва сряда. Grinning Grinning Grinning

# 126

Момичета, аз си посипвам клавиатурата с пепел, защото тя е "виновна" да напиша, че
за мен е абсурдно 31 годишната Елиф да е девствена. А сега излиза, че се е отдала за
първи път. newsm09 newsm09 newsm09 О, чудеса под небеса, каква я мислех, каква излезе.
Толкова активна беше, че за миг не помислих, че това е поведение на девственица.  newsm09
От къде да зная, че са толкова акуратни и пъргави, като държани на въже
. Joy Joy Joy

Йомер пък  два пъти наранен по един и същи начин, но при Сибел блъска стената и оскуба
цветенцата на гроба и я "погреба". А сега на Елифче  подава ръчичка. Как да разбирам
 това ? По един и същи начин те нараняват, но по два различни реагираш. Значи си дава
сметка, че е едната го е правила с ясното съзнание какво прави и го е решила, а другата
 е била принудена да го направи. Sad Sad Sad   Да очакваме, че ще прояви разбиране и ще
бъде до нея. Hug

Не трябваше да и дават да го съблича.... Simple Smile
Явно после са им дърпали ушите... Simple Smile
Няма скоро да променят стериотипа си. Hug

Дали Таййар не "обесиха"Танер, защото са разбрали за разговора му с Йомер. newsm78

# 127
Скрит текст:

От къде да зная, че са толкова акуратни и пъргави, като държани на въже. Joy Joy Joy

бъде до нея. Hug

Ох, Кометче от сърце се смея на размислите ти относно девствената Елиф Simple Smile
Според мен е нормално да реагираш различно в две аналогични ситуации! Все пак Йомер натрупа опит Simple Smile

# 128
  • Пловдив

Комет, таман щях да коментирам девствеността.... Значи думите на Йомер от 13 епизод, над които разсъждавахме: "Елиф.  Достатъчно е да те има, за да съм твой. Всичко става хем много бързо, хем много бавно. Не те нараних, нали?" значеха това - той й е бил първият мъж. На мен пък ми стана приятно от това.

Танер ще даде някаква насока на Йомер - Таййар. Дали това няма да е причината за отнемане на значката, оръжието, ареста.... обесването.
...............
Хармония - мислим в една посока.
Допълвам се: Интересното е друго за мен. Не искаше да целуне Сибел - да не ги видят. А с Елиф, смело в леглото, като той предложи да отидат в хотела. Значи се е надявал....

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 19:14 от mariana51

# 129

Комет, таман щях да коментирам девствеността.... Значи думите на Йомер от 13 епизод, над които разсъждавахме: "Елиф.  Достатъчно е да те има, за да съм твой. Всичко става хем много бързо, хем много бавно. Не те нараних, нали?" значеха това - той й е бил първият мъж. На мен пък ми стана приятно от това.

Марианка, на мен също ми е приятно, но като се сетя как отстоявах
другия вариант, чак ми става неудобно.  Приятно ми е , че ще й подаде ръка и ще
бъде до  нея, защото аз винаги съм смятала, че при Елиф има смекчаващи вината
 обстоятелства и не съм я осъждала строго за постъпката.

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 19:07 от komet

# 130

По принцип не е смешно..., защото доста лоши неща ще се случват, но пак стилистите ме карат да се възмущавам. Simple Smile
Виждам ризи, костюми, яке, клин и др., само Йомер е с тениска/бялата и тъмна/.Дано вчерашната снимка с ризата да е на Йомер. Hug

Той не искаше да целуне Сибел, заради нея, така е в неговия семеен свят, според мен.
А Елиф е от "другия свят", а то какво се оказа! Simple Smile

# 131

Момичета  Two Hearts браво за "хванатите"  и преведени трейлъри към 14 серия !

Дори вече сте ги изкоментирали ...

Освен благодаря - друго какво да кажа ?  Hug

Да идва срядата по-бързо.

# 132
  • София
Една протегната ръка:

# 133
Скрит текст:

бъде до нея. Hug

Ох, Кометче от сърце се смея на размислите ти относно девствената Елиф Simple Smile
Според мен е нормално да реагираш различно в две аналогични ситуации! Все пак Йомер натрупа опит Simple Smile
Миранда, много се радвам, че съм те разсмяла. Grinning Grinning Grinning
Мисля, обаче, че не е въпрос на опит. Просто условията са различни.
Едно е да решиш да престъпиш закона, друго е да си принуден от форсмажорни
обстоятелства да го направиш. За мене при Сибел няма оправдание, докато при Елиф
има. Като не забравяме, че той спа с Елифче, тя му е много скъпа, пък и  направи
самопризнания. Затова и аз намирам реакцията му за напълно нормална. Hug

# 134
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте.Цели два мноооого интересни трейлъра!!!Много благодаря!
Радвам се,че Йомер ще последва сърцето си и ще намери Елиф,преди да е изтекъл денят!!!
Откакто излезе 2трей за сезона си мисля,че може би Йомер и Хюсеин не са братя,или поне са от различни бащи.Защо да не е възможно?!Може да са насилили мама Елван на младини или да са я излъгали....
Аурелия,в нашите очи Енгин е номер1,за това сме в темата. newsm10
Маричке,присъединявам се-Най-добрият артист!!! txtloves

Общи условия

Активация на акаунт