Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 283

• 41 468
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Стана интересно въпреки застудяването  УСОЙНИЦИТЕ  изпълзяха ,чудно вие по-компетентни ли  сте от вашия ИДОЛ. Допусна грешка ,като не се съобрази с мненито ви и подписа договора , не се усещате в злобата си ,че хвърляте кал и по него иначе всяка вечер пъшкате и охкате , върнете се назад и вижте какви ги редяхте за Фатмагюл. Написаното остава, сериала е супер и всички си играят добре ,а химията м/у Енгин и Туба е налице и в образа на ЧОБАНИНА няма да можете да го видите в този сериал.

# 601

От всичко казано разбрах края "Кorkma" -  "Не се страхувай !"

# 602
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=_JQw3jDPW6Q

"Мръсни пари и любов", епизод 15 - трейлър 1 на български. Превод от английски barisea, субтитри mariana51. Приятно гледане.

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/377487

И тук:

http://vbox7.com/play:bd8a01019f

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 19:01 от mariana51

# 603
Стана интересно въпреки застудяването  УСОЙНИЦИТЕ  изпълзяха ,чудно вие по-компетентни ли  сте от вашия ИДОЛ. Допусна грешка ,като не се съобрази с мненито ви и подписа договора , не се усещате в злобата си ,че хвърляте кал и по него иначе всяка вечер пъшкате и охкате , върнете се назад и вижте какви ги редяхте за Фатмагюл. Написаното остава, сериала е супер и всички си играят добре ,а химията м/у Енгин и Туба е налице и в образа на ЧОБАНИНА няма да можете да го видите в този сериал.
Душко... не мога да ти прочета ника, затова ти викам така. Ти пък откъде изпълзя? И не се ли научи, че тук коментраме Енгин и филмите му, а не тези, които коментират Енгин и филмите му? Хайде, обратно в дупката!

# 604
Цитат
От всичко казано разбрах края "Кorkma" -  "Не се страхувай !"
Да не се страхува.От какво?
Съвсем ме объркаха, нещо предприемат, но какво и защо Елиф е в ръцете на Метин/Фатих. newsm78
А, вече имало преведен трейлър, благодаря. newsm51

# 605
Скрит текст:
Стана интересно въпреки застудяването  УСОЙНИЦИТЕ  изпълзяха ,чудно вие по-компетентни ли  сте от вашия ИДОЛ. Допусна грешка ,като не се съобрази с мненито ви и подписа договора , не се усещате в злобата си ,че хвърляте кал и по него иначе всяка вечер пъшкате и охкате , върнете се назад и вижте какви ги редяхте за Фатмагюл. Написаното остава, сериала е супер и всички си играят добре ,а химията м/у Енгин и Туба е налице и в образа на ЧОБАНИНА няма да можете да го видите в този сериал.
[/quote]Душко... не мога да ти прочета ника, затова ти викам така. Ти пък откъде изпълзя? И не се ли научи, че тук коментраме Енгин и филмите му, а не тези, които коментират Енгин и филмите му? Хайде, обратно в дупката!
[/quote]
 newsm51
Ох, Барисея, много ме разсмя!Благодаря! txtloves txtloves txtloves
 smile3525
Паула, знам си аз, че не съм сама...!
txtloves txtloves txtloves
Съжалявам, че не ми остава време да влизам в темата...

Хармония! newsm51
Скрит текст:
Да, но зависи какви и кои са новите. Ако целта е Арабския полуостров – получило се е. Такива бради носят ислямисти, джихадисти и т.н.
“По брадите ще ни разпознаете.” Това  е мантрата на съвременните ислямисти или поне на техните духовни и военни лидери.
Абе брадите общо взето вървят с много пари…Ха-ха-ха!

# 606

https://www.youtube.com/watch?v=_JQw3jDPW6Q

"Мръсни пари и любов", епизод 15 - трейлър 1 на български. Превод от английски barisea, субтитри mariana51. Приятно гледане.

Днес направо ни глезите !  Two Hearts

# 607
  • София
Душко... не мога да ти прочета ника, затова ти викам така. Ти пък откъде изпълзя? И не се ли научи, че тук коментраме Енгин и филмите му, а не тези, които коментират Енгин и филмите му? Хайде, обратно в дупката!
Благодаря за отговора ,но не си спомням в коя детска градина бяхме заедно за обръщението Душко, но досега Енгин не играе никъде сам и трябва да имате  нужното уважение към всички, а най-вече към неговото или човек остава с впечатление ,че турските сериали започват с  неговото участие ако на партньорката му не се получава и той ще е в същото положение или играе с нощното шкафче според вас,а колкото до правилата Партийните организаций ги разпуснаха има клубове по интереси.  

# 608
  • Пловдив

Освен перфектната двойка, двамата могат, направо ще спечелят приза и за перфектните ръце.

# 609

Каква ли операция са замислили ... newsm12

# 610

Какво ли са намислили Йомер с Началника за "хиените" newsm78
Скрит текст:
Разбрах, че има проблем.Но аз нямам.Да му мислят старите фенове, а за новите...страшничко. Simple Smile

Марта_49, вече си реагирала. Hug

# 611
  • Пловдив

Какво ли са намислили Йомер с Началника за "хиените" newsm78
Скрит текст:
Разбрах, че има проблем.Но аз нямам.Да му мислят старите фенове, а за новите...страшничко. Simple Smile

Марта_49, вече си реагирала. Hug

Каквато и да е. Ще се получи обърквация - иначе къде ще е екшъна. Чакам Метин и Йомер в пряк юмручен двубой.

# 612

newsm51
Кое му е интересното, ако предварително знаем как ще постъпи героят на Енгин? Дано видим някаква вътрешна борба, а не просто да хленчи пред изповедника си Арда, че то и това омръзва...
Аз затова си гледам само Енгин...Независимо какво прави и какво говори, насладата си е на макс...

Прекрасен Керим...

И един "невъзможен" Булут...

Малкото "чудо" Текин...

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 20:00 от loveofmine

# 613
  • Пловдив

Че какво му е на брадата - по-малка е от 1 см. Супер си е. Понеже е черна, затова изглежда по-дълга. Супер си му е и ролята. Полицай. Обичам разнообразието на героите му.

Ето и тук може да се прецени дължината на брадата. Къде виждате дълга брада. Да не говоря колко актьори, колко велики мъже са с бради. А това е роля.

# 614
Ееее, Девойки - страхотен скендъл се разигра след моето включване!
Повярвайте ми не съм и предполагала, а и не съм такъв човек, нооооо...

Ноооо истината е наистина, че не мога по никакъв начин да приема Туба
 - първо като актриса, а най-малкото да я виждам до моя си любим артист - Енгин...

Много пъти съм го писала.... Peace Peace Peace

Разбирате ли?????... За мен тя е толкова посредствена и жалка, нооооо
няма да продължавам....То е и толкова видно от всеки кадър....Но очи различни....
Позволявам си да го споделя точно в тази тема, а не в десетките нейни,

И Берен не харесвам - освен в първи сезон на КВФ - и това съм го споделяла
не един и два пъти..... Даже и писах, че премятах през акъла си, коя актриса
би се вписала идеално в ролята на Фатмагюл и все още съм в питанката си newsm78 newsm78
Но за първи сезон....Евввала ..няма друга.-....

Но не мога и да се насилвам да кажа  ДА - за което си се възмущавам....

Извинявам се на Всички Ви за моето откровение, но това е моята гледна точка.
И няма повече да развалям рахътлъкът на темата....
Аз си мисля, че трябва да бъда честна - първо спрямо себе си, а и към всички
останали с които се опитвам да общувам...
За това е тази изповед....а дали ще ме наричат като змия....или нещо от рода
изобщо не ме вълнува - още повече от Ник, който не ми е познат

Hug Hug Hug
Хубава вечер на всички Ви 

Общи условия

Активация на акаунт