Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 283

• 41 467
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • София

Кое му е интересното, ако предварително знаем как ще постъпи героят на Енгин? Дано видим някаква вътрешна борба, а не просто да хленчи пред изповедника си Арда, че то и това омръзва...
Аз затова си гледам само Енгин...Независимо какво прави и какво говори, насладата си е на макс...

Не е лошо даже е много хубаво, но си взимай и хапчетата редовно, защото фантазийте ти надделяват над реалността.

# 616
Ееее, Девойки - страхотен скендъл се разигра след моето включване!
Повярвайте ми не съм и предполагала, а и не съм такъв човек, нооооо...

Ноооо истината е наистина, че не мога по никакъв начин да приема Туба
 - първо като актриса, а най-малкото да я виждам до моя си любим артист - Енгин...

Много пъти съм го писала.... Peace Peace Peace

Разбирате ли?????... За мен тя е толкова посредствена и жалка, нооооо
няма да продължавам....То е и толкова видно от всеки кадър....Но очи различни....
Позволявам си да го споделя точно в тази тема, а не в десетките нейни,

И Берен не харесвам - освен в първи сезон на КВФ - и това съм го споделяла
не един и два пъти..... Даже и писах, че премятах през акъла си, коя актриса
би се вписала идеално в ролята на Фатмагюл и все още съм в питанката си newsm78 newsm78
Но за първи сезон....Евввала ..няма друга.-....

Но не мога и да се насилвам да кажа  ДА - за което си се възмущавам....

Извинявам се на Всички Ви за моето откровение, но това е моята гледна точка.
И няма повече да развалям рахътлъкът на темата....
Аз си мисля, че трябва да бъда честна - първо спрямо себе си, а и към всички
останали с които се опитвам да общувам...
За това е тази изповед....а дали ще ме наричат като змия....или нещо от рода
изобщо не ме вълнува - още повече от Ник, който не ми е познат

Hug Hug Hug
Хубава вечер на всички Ви 
newsm51
Паула!
Ами, скандал…Я не си го слагай на сърцето…Като не могат да ни оборят с доводи, правят жалки опити да обидят нас, посмелите да изразят малко по-различно мнение от общото хорово пригласяне.
Туба Б. като личност не познавам, за да я обичам или мразя, в героинята й пък още по-малко се припознавам. Е, и?

Скрит текст:
ПП. Марияна, не говоря за брадата изобщо. Нито пък дали е къса или дълга. Аз харесвам мъже с бради и мустаци. Става дума за формата, която е специфична. Мислиш ли, че не знам, че много актьори и велики личности са с бради?

# 617
Любовче Hug

Толкова други неща имам закачени на сърцето си,
че това е най-малкото , което мога да прикача в повече!

Просто коментирам и споделям.... Peace Peace
А, който, както си иска да си го префасонира.... Peace Peace

Енгин е ......един на милион... Ей това ми е в сърцето за него....
Другото  е бош лаф

newsm10 newsm10 txtloves txtloves

# 618

Кое му е интересното, ако предварително знаем как ще постъпи героят на Енгин? Дано видим някаква вътрешна борба, а не просто да хленчи пред изповедника си Арда, че то и това омръзва...
Аз затова си гледам само Енгин...Независимо какво прави и какво говори, насладата си е на макс...

Не е лошо даже е много хубаво, но си взимай и хапчетата редовно, защото фантазийте ти надделяват над реалността.

Душко, не сме били в една детска градина, но те наричам така, за да си спестя другите обръщения, които ми идват на ум. Ти май не можеш да четеш? Престани да коментираш тези, които коментират! Анадънмъ? Ако е йок, ще повторя: ПРЕСТАНИ ДА КОМЕНТИРАШ ТЕЗИ, КОИТО КОМЕНТИРАТ! Особено пък да ги обиждаш! Ние не коментираме медицинските ти проблеми. Предупреждавам: Още веднъж нападни някого така просташки, и те докладвам директно. Sös!

# 619
  • София
Здравейте!  wavey
Благодаря много, много на Бебо  Hug за превода  txtloves
Все още не съм изгледала цялата серия, само разказа-превод на Бебо и от-тук от там от серията  ooooh!
Но все пак да си кажа мнението за това което видях и разбрах  Laughing
Отново страхотна Аслъ! Страшно ми е мъчно  за тази жена. Сега наистина ще я изкарат луда, чиче вече намекна за това. Изгуби нероденото си и така пазено и чакано дете, стана причина да загине майка й, убиха и Танер, когото си мисля че тя обичаше. Ако в по-късен етап Елиф и Йомер не й помогнат, със сигурност ще завърши живота си или със самоубийство или в лудница. Жалко, жалко...
Нилюфер продължава адски да ме дразни с поведението си /и играта на актрисата не ми харесва!/. Глупава, неблагодарна глезла!
Кой поръча убийството на Танер, какво ще стане с Пънар...  newsm78 newsm78 newsm78
Много ми хареса мъжът, с когото се съветваше Йомер за проблема на Елиф с прането на пари и с когото май ще осъществяват тайна операция. От него лъха решителност, стабилност, увереност, Така мисля че ще изглежда Йомер в по-късен период от живота си. Абе мъж на място!
А за Елиф и Йомер? Много им се събра, ама нали ни подсказаха, че ще има и хубави моменти някак не ми е много тревожно за тях!  Joy

# 620
Здравейте!  wavey
Благодаря много, много на Бебо  Hug за превода  txtloves
Все още не съм изгледала цялата серия, само разказа-превод на Бебо и от-тук от там от серията  ooooh!
Но все пак да си кажа мнението за това което видях и разбрах  Laughing
Отново страхотна Аслъ! Страшно ми е мъчно  за тази жена. Сега наистина ще я изкарат луда, чиче вече намекна за това. Изгуби нероденото си и така пазено и чакано дете, стана причина да загине майка й, убиха и Танер, когото си мисля че тя обичаше. Ако в по-късен етап Елиф и Йомер не й помогнат, със сигурност ще завърши живота си или със самоубийство или в лудница. Жалко, жалко...
Нилюфер продължава адски да ме дразни с поведението си /и играта на актрисата не ми харесва!/. Глупава, неблагодарна глезла!
Кой поръча убийството на Танер, какво ще стане с Пънар...  newsm78 newsm78 newsm78
Много ми хареса мъжът, с когото се съветваше Йомер за проблема на Елиф с прането на пари и с когото май ще осъществяват тайна операция. От него лъха решителност, стабилност, увереност, Така мисля че ще изглежда Йомер в по-късен период от живота си. Абе мъж на място!
А за Елиф и Йомер? Много им се събра, ама нали ни подсказаха, че ще има и хубави моменти някак не ми е много тревожно за тях!  Joy

Дилеми Hug  bouquet

Хареса ми поста ти Peace Peace особено в частта за Аслъ....
Тази актриса поне - за мен е страхотна..... Peace Peace Peace
Така добре предава състоянията на героинята си, че просто думите ми са малко Peace Peace

# 621
   Съгласна за Аслъ. Но да не забравяме И Сайгън / Метин. Сцената с чука беше направо кошмар! Просто ме изправи на нокти как изигра болката. Чак ми се  приходи до тоалетна. Почти без да си движи лицето, изобрази страшно страдание. Евалла! Каква омраза към Чиче, какъв гняв и мъст имаше в очите му след това! Настръхнах. Това момче далеч ще стигне, помнете ми думата.
Скрит текст:
   Впрочем, не е лошо Туба да взема уроци от него по изразяване на мъка.

# 622

Аз пак за Йомер.Защо да не споделя с приятелите си?А те живо се интересуват. Simple Smile
Много ще съм доволна обаче, ако не е споделил с тях за операцията с Началника.

Мустафа споделяше с приятелите си, особено с единия.А имаше още един, този който играе сега Арда.
Керим споделяше с кака си, а по-късно с Емре.

Доволна съм, че в тази серия чувах повече говорене от Йомер.Той няма къде и кога да остане сам със себе си.Непрекъснато е в действие и с малки изключения е заобиколен само с "хиени".
И ще става още по-зле.

# 623
  • Пловдив

Аз пак за Йомер.Защо да не споделя с приятелите си?А те живо се интересуват. Simple Smile
Много ще съм доволна обаче, ако не е споделил с тях за операцията с Началника.

Мустафа споделяше с приятелите си, особено с единия.А имаше още един, този който играе сега Арда.
Керим споделяше с кака си, а по-късно с Емре.

Доволна съм, че в тази серия чувах повече говорене от Йомер.Той няма къде и кога да остане сам със себе си.Непрекъснато е в действие и с малки изключения е заобиколен само с "хиени".
И ще става още по-зле.

Съгласна съм. Не е болен от аутизъм, че да държи и таи всичко в себе си. Ще споделя, я как се обиди на Елиф, че не е споделила всичко. Тя също споделя с Бахар. Човек не може без приятели. И в реала сме така. Тия усти за какво са ни. А понякога и съветите помагат. Може да не ги следваме, но преценяме поведението си.

От 15 епизод.

http://www.mediacatonline.com/kara-para-ask-yeni-sezona-basladig … al-tv-zirvesinde/

От днес:
"Мръсни пари и любов", в пика на деня когато започна новия сезон."

Сериалът ни е на 1 място по туитване и обсъждане в социалната мрежа снощи.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 22:30 от mariana51

# 624

Я МАЛКО ДВИЖЕНИЕ

# 625
  • София

Душко, не сме били в една детска градина, но те наричам така, за да си спестя другите обръщения, които ми идват на ум. Ти май не можеш да четеш? Престани да коментираш тези, които коментират! Анадънмъ? Ако е йок, ще повторя: ПРЕСТАНИ ДА КОМЕНТИРАШ ТЕЗИ, КОИТО КОМЕНТИРАТ! Особено пък да ги обиждаш! Ние не коментираме медицинските ти проблеми. Предупреждавам: Още веднъж нападни някого така просташки, и те докладвам директно. Sös! +
Твое право е даже  можеш да проведеш съвещание с съидеиниците ти както го правят по мегданите на село,а колкото до това,че си запомнила някоя и друга турска дума баба ми казваше - беше теле станал е вол ,но все същата работа.

# 626

Душко, не сме били в една детска градина, но те наричам така, за да си спестя другите обръщения, които ми идват на ум. Ти май не можеш да четеш? Престани да коментираш тези, които коментират! Анадънмъ? Ако е йок, ще повторя: ПРЕСТАНИ ДА КОМЕНТИРАШ ТЕЗИ, КОИТО КОМЕНТИРАТ! Особено пък да ги обиждаш! Ние не коментираме медицинските ти проблеми. Предупреждавам: Още веднъж нападни някого така просташки, и те докладвам директно. Sös! +
Твое право е даже  можеш да проведеш съвещание с съидеиниците ти както го правят по мегданите на село,а колкото до това,че си запомнила някоя и друга турска дума баба ми казваше - беше теле станал е вол ,но все същата работа.

Ашколсун, бе...то бива, бива , но и това е извън всякаква норма

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 09:16 от PaulaSS

# 627

Имам молба,когато някой влезе в темата с цел да засегне някой от съфорумките,нека си формулира правилно изреченията,защото ми е трудно да схвана смисъла. Моята баба имаше една друга приказка "Да те ритне ат  .........", ама нейсе.
Мариана, верно е,че без приятели не се живее,но в случая,ако Йомер е професионалист от класа,трябва да запази пълна дискретност. Наложително е. Това е секретна операция. Няма Арда,няма Пелин, няма даже аби, но ще видим как ще го измислят сценаристките. Първата операция под прикритие се провали незнайно защо,сега търпение,търпение ,търпение. Освен това човек трябва да има точна преценка за приятелите си, не всеки става за приятел.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 22:53 от milkaradeva

# 628
  • Пловдив

Имам молба,когато някой влезе в темата с цел да засегне някой от съфорумките,нека си формулира правилно изреченията,защото ми е трудно да схвана смисъла. Моята баба имаше една друга приказка "Да те ритне ат  .........", ама нейсе.
Мариана, верно е,че без приятели не се живее,но в случая,ако Йомер е професионалист от класа,трябва да запази пълна дискретност. Наложително е. Това е секретна операция. Няма Арда,няма Пелин, но ще видим как ще го измислят сценаристките. Първата операция под прикритие се провали незнайно защо,сега търпение,търпение ,търпение.

Не си ме разбрала. Въобще не коментирам операцията, която още не сме видели. Имах предвид разговорите му с Пелин и Арда за чувствата му към Сибел и Елиф. Затова, че си споделят. Но те тримата затова са приятели - да си помагат и поучават. Дано останат такива до края. А аз като военно дете и съпруга - знам какво значат тези неща.

Ето ми поста - въобще не визирам секретна операция:
Съгласна съм. Не е болен от аутизъм, че да държи и таи всичко в себе си. Ще споделя, я как се обиди на Елиф, че не е споделила всичко. Тя също споделя с Бахар. Човек не може без приятели. И в реала сме така. Тия усти за какво са ни. А понякога и съветите помагат. Може да не ги следваме, но преценяме поведението си.

# 629

Колко красноречиво обяснява Йомер и с ръце.

Общи условия

Активация на акаунт