Случи ми се нещо странно XI

• 148 957
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Припомням случката, която споделих в миналата тема, за да не се налага да се връщате назад:

Цитат на: alexis09
Историята се случи преди 3 години, когато с група приятели бяхме отседнали в една от хижите на Витоша (умишлено няма да спомена коя, за да не излезе, че целта ми е да й направя реклама, не знам добра или лоша). След цял ден следване на туристически маршрути в планината бяхме толкова уморени, че набързо изядохме по една супа и си легнахме. Подчертавам, че никой от нас не беше употребил капка алкохол, за наркотици в нашата компания и дума не може да става. В стаята, в която спах, бяхме общо 4-има човека. Малко след 3 през нощта аз и момичето, което спеше на съседното легло, се събудихме от шума на ситни стъпчици по дървения под. Очевидно двете момчета в стаята също го бяха чули и единият от тях стана и светна лампата. Това, което видяхме, със сигурност няма да се изтрие от съзнанието ми до края на живота ми - точно по средата на стаята стояха две високи не повече от две педи грозни човекоподобни същества, зелени на цвят, с кръгло тяло, къси ръце и крака с дълги остри нокти, дълги носове и уши и големи ококорени очи. Момчето, което светна лампата, затвори вратата, която беше леко открехната, и съществата започнаха да бягат панически в кръг и да издават странни писукащи звуци. След може би около минута едното от тях забеляза, че прозорецът е отворен и двете с впечатляващи скокове се изстреляха навън в тъмното. Четиримата веднага хукнахме навън, защото стаята ни беше на 2-рия етаж и решихме, че може някое от съществата да се е наранило при падането и така да успеем да го уловим, но от тях нямаше и следа. Събудихме хижарката, а тя въобще не изглеждаше притеснена, само се усмихна и каза, че наоколо стават и по-странни неща. Излишно е да казвам, че до сутринта никой от нас не мигна и още щом изгря слънцето, поехме обратно към София. Оттогава насам все се каня да се върна в хижата с по-голяма компания и да направим проучване на района, но в същото време изпитвам и известен страх и думите на хижарката за "странните неща", които се случват само на няколко километра над големия град, отново зазвучават в главата ми.

Днес попаднах на статия за швейцарски фермер, който твърди, че с камера за нощно виждане е успял да заснеме гном в градината си през 2013г. Когато разгледах снимките, направо онемях - съществото на тях изключително много прилича на тези, които видяхме в хижата! Shocked

http://gnomesociety.com/gnome-sighting-in-switzerland-pic/

# 166
  • Русе
  alexis, гномовете носеха ли нещо като дрехи или някакво покритие върху телата си.

# 167
Момичета следя разказите Ви с голям интерес. Това човече на снимката ме кара да насръхна.

# 168
  • Deutschland
Човечето от снимката е ужасно  Shocked

# 169
  • Sofia
колко са високи тези гноми?

# 170
  • Варна
Не ми е ужасно, прилича на едно от джуджетата от Снежанка и седемте джуджета Laughing Е, ако го видя в тъмна нощ в градината си или в стаята сигурно ще мисля различно.

# 171
Може да е нормално да има гномове. Има ниски хора. Тези герои едва ли някой си ги е измислил. По приказките, те живеят в гората, ниски са и се крият от хората. И сигурно четат bg-mamma  Joy
По принцип във всяка легенда или измислица има доза истина.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 10:20 от wantmenow

# 172
  alexis, гномовете носеха ли нещо като дрехи или някакво покритие върху телата си.
За разлика от швейцарския гном бяха напълно голи и леко слузести, като жаба.

# 173
  • Sofia
клипчето май е режисирано,монтаж...нали в приказките и митовете ги представят като добри,усмихнати човечета

# 174
клипчето май е режисирано,монтаж...нали в приказките и митовете ги представят като добри,усмихнати човечета

Кои приказки? Не помня. Даже снощи се зачудих гномовете лоши ли са или не  Mr. Green

# 175
По приказките, те живеят в гората, ниски са и се крият от хората. И сигурно четат bg-mamma  Joy

You made my day!!! Просто ми направи деня  smile3501 smile3532

# 176
носят се градски легенди за конкретна хижа, ако не се лъжа беше Иван Вазов, редовно посещавана от извънземни... (това вместо запис). Ако може на лични да ми споделиш дали става въпрос за нея?

# 177
Хижа "Иван Вазов" е в Рила, не на Витоша.

# 178
носят се градски легенди за конкретна хижа, ако не се лъжа беше Иван Вазов, редовно посещавана от извънземни... (това вместо запис). Ако може на лични да ми споделиш дали става въпрос за нея?

На Вазов е друг филма, сигурна съм че при подходящи условия и розови слонове прелитат покрай Калините Wink
И е в Рила, да.

# 179
Леле,момичета,какви са тези хижи,които посещавате?! Shocked
Като ви чета и твърдо се решавам в хотел по-малко от 4 звезди да не отсядам Laughing

Майтапът настрана,това с тези човечета си е супер страшно.На предишната страница прочетох нещо за ходжи.Аз съм ходила веднъж,след посещението ми при ходжата ми се случваха само гадни неща за около половин година.С ходжите не е като с врачките,хич не са шега работа,затова внимавайте!

Общи условия

Активация на акаунт