Случи ми се нещо странно XI

• 149 088
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Аз пък се чудех дали не е нещо друго  newsm78 кетчуп, полепнал по чехлите примерно и да е размазан по коридора  newsm78 Ако е капнала кръв няма ли да покафенее? Така червена ли си стои?

И аз това си мисля. Не ми приличат на капки, а нещо полепнало и разнесено с чехли, примерно. И на кръв не ми прилича особено. Според мен си има много просто обяснение, просто не сте се сетили още.

# 271
  • UK
 newsm78 Имате ли тръби някакви по тавана?

# 272
Всъщност момичетата са прави - кръвта се окислява и до сутринта би трябвало да е тъмна, почти кафява. Също така формата на петното до килимчето е не като капнало, а като опряно. Когато капе кръв тя пада по определен ъгъл и оставя кръгла форма...  newsm78

Ще чакаме развитие и разбулване на мистерията!    bowuu

# 273
Още едно предположение за кръвта:

Мишка с възпалена матка  Rolling Eyes Не се шегувам - нашето хамстерче дълго страда от това - кървеше и ако не се почистваше оставяше кървави следи в клетката. Гризачите често страдали от това.  Rolling Eyes
Та дали е възможно от канализацията / пакета с тръби в банята да излиза животинче и да се разхожда в къщата. Ако е плъх шанса да го хванете с капан е нищожен. Оставете парченце месце без капан и ако изчезне е ясно ...

# 274
Днес изпитах дежавю, в което няма нищо странно, като цяло. Всички сме го изпитвали. Странното беше, че знаех, че трябва да се обърна и кажа на колегата, защото предния път съм направила точно това. Просто се "виждах" как се обръщам към него и казвам: "Н..., имах дежавю", но аз просто продължих да пиша и подтиснах това си желание. Усещането беше, че правя нещо различно и нередно... За пръв път се чувствам така.

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 23:01 от karamelia

# 275
Здравейте.

Много са ми интересни разказите ви и от години следя темата, но никога не се наканих да пиша.

Имах една съученичка, която непрекъснато предизвикаше съдбата. Много пъти се е случвало да ми каже (докато вървим към училище), че не й се влиза в някой час, и когато стигнем, да се окаже, че преподавателят го няма. Или пък да ми спомене, че отдавна не е виждала някого, и в рамките на същия ден да го срещнем случайно. Винаги съм намирала тези съвпадения за забавни, даже се шегувах с нея, че по-често не трябва да й се влиза в час по история (имахме ужасно злобна учителка и заради нея изпитвах ужас от този предмет).  Mr. Green

Имам и няколко лични случки, ще ги споделя с вас.

Когато бях на около може би 9-10, се нанесохме в нов апартамент - важно е да кажа, че блокът беше съвсем нов, на не повече от 5 години. Аз бях дете с голяма фантазия и майка ми никога не се е впечатлявала от странните неща, които съм й разквала, защото знаеше, че съм си ги съчинила сама, но по това време ме води къде ли не - да ми баят, да ми леят куршум, по врачки, даже при ходжа ходихме. Та, историята е следната - изпитвах ужасен страх да стоя сама в стаята си, защото чувах стъпки в коридора, който водеше към нея. По тъмно дори не исках и да стъпя в този коридор, беше голяма паника.. Стъпките не бяха като на жив човек - чуваха се някак глухо и звучаха все едно "нещото", което стъпва, е много леко. Мен обаче ме плашеха до смърт и упорито отказвах да спя там сама, заради това делях стаята със сестра си (която е 11 години по-голяма от мен). В опитите на майка ми да ме избави от този страх, попаднахме на една доста известна врачка, но не мога да си спомня името й в момента - тя каза, че на мястото на блока преди е имало къща, в която е живеел стар човек и е починал от бедност, никога не е бил опят след смъртта си. Твърдеше, че той моли да бъде опят, и се "явява" на мен, защото ако се яви на възрастен човек, той щял да си помисли, че е луд, и нямало да обърне внимание. Няколко дни по-късно викнахме поп вкъщи и страхът ми изчезна, но продължавах да си чувам стъпки в коридора. Моето рационално обяснение - тъй като блокът беше нов, вероятно плочите все още са се намествали и моето въображение е пресъздало този звук като стъпки. Интересното е, че години след това и сестра ми ми каза, че е усещала странно присъствие в стаята ни, но аз го отдавам на това, че моите фантазии са повлияли на психиката й и си е въобразявала. Laughing

Още една случка - пак бях малка и заедно с още 2 семейства бяхме отишли на ресторант. Възрастните седяха на една маса, а децата (аз + още едно момиче и едно момче) бяхме седнали до оградата, която представляваше нещо като жив плет с пролуки, през които можехме да виждаме улицата. Изведнъж се почувствах сякаш някой ни гледа и когато погледнах към оградата, видях лице - някакъв човек беше застанл точно в пролуката между храстите и ни гледаше, а лицето му беше страшно зловещо. Бая ме уплаши, но повече се бях стреснала от усещането, че ме наблюдава.

Имам и още две случки, които са навързани и за които не мога да намеря обяснение, колкото и да си блъскам главата. Случиха се в рамките на няколко дни, преди година-година и половина. Първата - прибирах се с автобуса (спирката е от другата страна на улицата) и когато слязох, пред мен вървеше едно момче. Зави надясно зад автобуса, за да пресече, но когато и аз направих същото, него вече го нямаше. Огледах се наоколо, за да видя къде е отишъл, но нямаше никого с дрехи като неговите. А аз вървях 2-3 крачки зад него, за толкова кратко време е напълно невъзможно да пресече улицата и да се скрие, още повече че имаше движение и се налагаше да се почака малко. Няколко дни след това го видях отново - носеше същите дрехи. Пак вървеше малко пред мен, но този път влезе в блока ми - когато аз бях долу на стълбите (имаме стълби от входната врата до първия етаж, където са асансьорите), той тъкмо отваряше вратата към коридора с асансьорите. Да се качиш до там отнема само няколко секунди - когато стигнах в коридора, обаче, него го нямаше. Shocked Ако беше продължил нагоре по стълбите, щях да го видя, защото те са преди вратата за коридора, а аз много ясно го видях как я отвори. Ако пък е влязъл в някой от апартаментите на първия етаж, щях да чуя ключовете или звънеца, абсурдно е да се измъкне толкова бързо. Попринцип смятам, че всичко си има рационално обяснение, но за тези два случая не можах да открия такова. Ако някой от вас има идеи, ще се радвам да ги чуя.  Confused Laughing

Случвало ми се е и да усещам разни неща, за което също нямам обяснение. Просто се събуждам с усещането, че нещо е станало, и по-късно през деня някой ми съобщава въпросната новина.  Confused

# 276
  • При елфите ...
Моят племенник когато беше на 3 годинки "виждаше" нещо в стаята където спеше в ъгъла на тавана (там е показвал на майка си, че е това нещо), беше му дал даже име. Не можеше обаче да обясни с какво го притеснява това нещо и защо се страхува от него. От тогава не иска да спи на тъмно въпреки, че вече не го споменава.

# 277
  • гр.Пловдив
Оооо,записвам се да следя,снощи четох до късно историйки,страхотна тема Mr. Green

На мен не са ми се случвали такива странни работи,но се убедих в значението на това:
"Не се чуди на нищо,защото и на теб може да ти се случи"

Преди няколко години искрено се чудех и маех на акъла и действията на някои хора и не след дълго точно такива същите неща ми се стовариха на раменете,че повече на нищо не искам да се чудя ...

# 278
Аз все още виждам разни неща докато спя,но така и не мога да разбера какви са точно...Когато се събудя,всичко изчезва.Стресът е убийствен,често извиквам или взимам телефона да светвам и да го търся.То е ясно,че няма нищо и не знам защо все в просъница ми се появяват тези неща,но е много неприятно и не знам кога ще спре #Crazy Това го казвам във връзка с децата,които по-често виждат разни неща от нас,явно детското в мен не е умряло Laughing
Съни,в две нови кооперации съм живяла и никога не са се размествали плочи,така че явно врачката е била права Wink

# 279
  • София
И аз сънувам много, като често сънищата ми са безсмислени, но емоцията е показателна. В старите теми съм писала за сънища, които са се сбъдвали.

От много време се чудя, не знам дали е за тук, но ми се струва странно:

Мъжът ми е майтапчия, ел. инженер, не вярва в бог и други сили, но често се шегува, че като има проблем /сложен, технически/, извънземните му помагат и подсказват на сън. И то не какви да е извънземни, а точно от съзвездието Орион.
В последните 5 г., смени 3-ма зъболекари. И тримата го караха да си прави първоначално панорамна снимка, но всеки охка и ахка, че в един зъб има имплант, който не им е познат.
Той не им обръща внимание, но наскоро, след като и настоящият му зъболекар се изказа, че такова нещо не е виждал, се зачудих...
Аз къде на шега, къде на сериозно му предложих да го извадят това "чудо", да се види какво е, а той не иска да му ровят здрав зъб  Crossing Arms

Еdit:

Eто го въпросния зъб:

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 14:53 от daniabc

# 280
  • София
Странен имплант, наистина. Той не казва ли дали помни да са го оперирали?  newsm78

# 281
  • София
Странен имплант, наистина. Той не казва ли дали помни да са го оперирали?  newsm78
Ако на зъба има пломба - изобщо не се чуди. На чичо ми така преди 10 г. му отриха в един зъб някаков миниатюрно парченце от машинките (тия гадните, дето пилят). Тъй че....... чак пък толкова странно надали е.
Виж, ако е здрав, Неотварян зъб....  newsm78

# 282
  • София
Ако на зъба има пломба - изобщо не се чуди. На чичо ми така преди 10 г. му отриха в един зъб някаков миниатюрно парченце от машинките (тия гадните, дето пилят). Тъй че....... чак пък толкова странно надали е.
Виж, ако е здрав, Неотварян зъб....  newsm78
Аз разбрах, че става въпрос за здрав зъб.

# 283
  • София
Мисля, че няма пломба, на зъбите които има, пломбите  се  виждат ярко бели.

Нищо де, като си дойде, ще се проверя лично  Crazy

Но щом и зъболекари се чудят, явно наистина е нещо нетипично.

# 284
  • София
Мисля, че няма пломба, на зъбите които има, пломбите  се  виждат ярко бели.

Нищо де, като си дойде, ще се проверя лично  Crazy

Но щом и зъболекари се чудят, явно наистина е нещо нетипично.
Питай го - без да съм зъболекар - на зъба си има пломба/или е изграждан, и даже май каналите са пълнени (ако е ваден нерв)

Общи условия

Активация на акаунт