Случи ми се нещо странно XI

• 149 103
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Напълно подкрепям предложението на Дорис - най-добре занеси за изследване кръвта, поне ще разбереш дали наистина е кръв и ако да - дали е човешка. И на мен ми мина през ума някой от родителите ти да има здравословен проблем и да не е споделил с теб, но силно стискам палци да не е така!!!  Hug Казваш, че имате двор, възможно ли е някой да влиза в банята с обувките и дрехите, с които ходи по двора и така да внася нещо, което да прилича на кръв? А през прозореца на банята възможно ли е да влезе животно? Или да е боя от обувките/чехлите?  А ако наистина е кръв и я виждаш предимно сутрин - кой последен си ляга? Възможно ли е някой да има проблеми със венците и да плюе кръв при миене на зъбите? Малко неправдоподобно звучи, но аз лично понякога като бързам така енергично четкам, че съм забелязвала паста и по пода...  Blush Но пък да забелязваш капките чак като се развидели...  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 09 окт 2014, 02:38 от `Милена`

# 256
Ами най-често баща ми става вечер до WC и за това майка ми го подлага на щателна проверка,и аз си мислех за кръв от носа,но видимо по него или дрехите му няма следи от кръв. Тази сутрин след като пак намерихме капки той сам предложи да сложим бели чаршафи по коридора,та ако случайно капне нещо да го види на момента. Влизане с обувки няма как да е, случва се по малките часове винаги,прозореца в банята не го отваряме  newsm78 Веднага прилагам снимки от днес http://pepelqna88.snimka.bg/other/album-1.837912.34167073 Капките от килимчето в банята не са всички от днес, от днес по него има 2 нови, другите са оставени за доказателство, така да се каже.  Naughty
 И за да не разводнявам темата ще разкажа още една случка, която също не си обяснявам и до днес.
Значи както си спя една вечер (някъде 17-18 годишна) и се събуждам от много силен звук като някаква сирена,ама ужасно силен! Тъкмо скачам стресната и се чудя какво става и след няма и 1-2 минути майка ми връхлита с думите - Ставай горим! И аз още по-шашната - Каква беше тази сирена,какво гори... Оказа се,че са се запалили кабели на лампа в двора,не беше кой знае какво,но стреса си остана. А сирена съм чула само аз  newsm78

# 257
  • Plovdiv
Това с кръвта ме хвърли в шаш и мен   newsm78

Да разкажа и аз нещо странно, което ми се случи една сутрин, може би преди  две-три седмици. Вечерта си лягам, но съм забравила да си навия алармата на телефона, да ме събуди за работа. Спя си аз блажен сън и изведнъж чувам гласа на баща ми , съвсем ясно в ухото ми. Почти физически го усетих. Та той ми казва "Тате, ставай вече, че ще закъснееш..Айде, ставай". Искам да кажа, че татко си е жив и здрав и вероштно по това време е спял.

# 258
Сънувала си нещо, преди това.  Peace

# 259
  • Варна
pepelqna, от това, което прочетох - възможно ли е някой от родителите ти да крие някакво страдание? Ето, казваш, че баща ти става нощем до вц-то. Май трябва сериозен разпит и проверка на всички дрехи, включително и бельото. Не знам обаче кой от вас да го направи.

# 260
  • Sofia
много е странно това с капките кръв...живееш в къща,стара ли е,какви са били предишните обитатели,някакви странни обстоятелства около тях имало ли е...сетих се за подобен случай от едно страховито тв предаване за духове

# 261
pepelqna, от това, което прочетох - възможно ли е някой от родителите ти да крие някакво страдание? Ето, казваш, че баща ти става нощем до вц-то. Май трябва сериозен разпит и проверка на всички дрехи, включително и бельото. Не знам обаче кой от вас да го направи.
Да, първо за това помислихме, понеже той е диабетик и покрай това и други неща... Няма,никъде няма кръв или следи от такава по дрехите му, дори той е очуден,а той е най-големия реалист,който познавам. Дори след тоалетна започна да се оглежда и пак нищо. А къщата е строена когато той е бил дете, нямало е други собственици,баба ми и дядо ми са починали тук, но странни неща не е имало до сега. Сигурна съм,че ще изникне логичното обяснение,но кога ли ... Надявам се скоро, че започнаха да се появяват все по-често. Мисля дали да не сложим камерата в единия ъгъл  newsm78

# 262
  • Sofia
да,най-добре я сложи...

# 263
pepelqna, диабетиците нали имат едни неща с които си мерят кръвната захар. Възможно ли е да е от това? Кога си мери кръвната захар, в банята ли прави тази процедура?

# 264
  • София
 Не вярвам бащата на pepelqna да крие нещо. След като тези капки кръв ги има от месец/и вероятно многократно са обсъждани. Ако е така и капките са от него, а той иска да скрие някакъв проблем, то ще го направи. Ще проверява след себе си и ще изтрива всеки път. Да забрави един-два пъти, но не почти всяка нощ. Освен това капките кръв може би щяха да продължават и в спалнята им.
 Иначе това за камерата е много добра идея. Ако имате възможност го направете. Дръж ни в течение.

# 265
Не, не го прави в банята. И съм сигурна, че не крие нищо. Откачена работа. Надявам се да има развитие в най-скоро време. А камерата със сигурност ще я сложа! Благодаря ви за интереса и предложенията  Hug Аз се връщам да чета първите теми докато е светло Simple Smile

# 266
  • София
   А какво има на тавана?  newsm78 ( и аз си мисля за животно)

# 267
За кръвта си мислех... Ако върху нея сложите капка кислородна вода дали ще се получи стандартната реакция с пяна?

# 268
Аз пък се чудех дали не е нещо друго  newsm78 кетчуп, полепнал по чехлите примерно и да е размазан по коридора  newsm78 Ако е капнала кръв няма ли да покафенее? Така червена ли си стои?

# 269
Точно за това питах за кислородната вода. Нямам представа дали нещо друго ще направи пяна както кръвта.

Общи условия

Активация на акаунт