Случи ми се нещо странно XI

• 149 016
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря за милото посрещане. Hug

# 391
Хайде и аз да напиша една история, може би някои няма да видят нищо странно или свърхестествено в нея, но за мен винаги ще е обратното. Преди години имах гадже моторджия. Тръгваме на море голяма компания и решаваме, че аз ще пътувам в една от колите, а той с мотора. 500 км нямаше да издържа на мотора с него. На определено време спирахме за почивки и на Търговище спираме за пореден път. Докато си допиваме напитките мен ме хваща силно тревожно чувство, че нещо много лошо ще се случи и заявявам, че ще се кача на мотора с него. По принцип имах костюм за мотора, но не го носихме, защото пътувах с колата. Приятелят ми носеше моята каска, защото на неговата визьора беше надраскан и така аз трябваше да сложа неговата, която е 2 номера по-голяма и ми хлопа. Тръгваме вече, а аз през цялото време се подготвям за нещо лошо - сещате се на мотор какво може да се случи. Стягам си максимално каската, закопчавам максимално ветровката и съм на щрек. Около 20 км. след като тръгнахме изведнъж моторът се посука, приятелят ми не можа да го задържи, той успя да изскочи, а мен мотора ме затисна и влачи няколко метра, след което успях да се измъкна и на топка да се търкалям по банкета. В последствие намерихме 7-8 см пирон забит в задната гума, на приятелят ми му нямаше нищо, а аз се разминах само с оставена по асвалта кожа и убеждението, че му спасих живота. Не мога и до ден днешен да си го обясня защо се качих на мотора, казва че когато обичаш някого си готов да се жертваш за него, но тогава по-скоро нещо в мен ми нашепваше, че ако не се кача той ще умре. Колкото и да си млад и влюбен все имаш инстинкт за самосъхранение. Половин година по-късно се разделиме и аз намерих сегашния си съпруг. Понякога си мисля, че съдбата ме е срещнала с него само, за да го спася...

# 392
  • UK
Как така си спасила живота на приятеля си, нещо не разбрах?  newsm78

# 393
Хора, Ivan още не е писал...  newsm43  Grinning

И аз да разкажа нещо. Не знам дали се вписва във вашите истории, но е най-силното ми положително преживяване някога. Не знам дали сте набожни. Ако не сте, ще осъдите това.
Ако сте - продължете да четете.
Когато бях дете на около 11-12 години бях доста объркана в какво да вярвам и в какво не.
Родителите ми не са супер набожни, но майка ми ме е учила, че има Бог и той не може да бъде обяснен. Баба ми е набожна също. На село имаме икони и то доста стари. Прекарвах всяко лято там. Един ден стана нещо доста детинско, но се молех за нещо. Не беше нещо важно, но за едно дете на 12 беше. Помня, че бях толкова отчаяна, че целунах иконата в стаята, молейки се. И нещата се оправиха на мига! Замръзнах за около 30 секунди. После благодарих и забравих. Същата година или малко след нея ми се случи нещо друго. Започнаха сънища. Много реални и силни. Първия беше малко след Коледа. Стоях на стълбите на съседите на село (гледаха ме понякога) и гледах нощното небе. Имаше само една звезда на небото. Светеше много много ярко. Имаше нещо много силно в този сън... но да речем, че съм била дете и съм била развълнувана около Коледа, въпреки че децата не се вълнуват около Христос, а около подаръците...
3-4 месеца след това дойде съществената случка, която отново е сън. Сън, но ужасно реален. Бях по пижама. Същата, с която спях. Озовах се на някаква поляна. Много зелена, много тиха. Усещах се много спокойна. И все пак бях се чудях какво става. Видях във въздуха много странно размазване... Не знам дали може така да се нарече. Виждаше се, че има нещо, но беше без материа. И тогава се усмихнат и полетях. Все едно "нещото" ме грабна и ме понесе. Усетих адреналина съвсем ясно. Усетих реално, че летя. Издигнах се около 4-5 метра от земята. Не ме беше страх. Бях спокойна и вярвах на присъствието. После нещо ме стресна и се събудих. Бях в леглото си и се чувствах променена. От тогава съм набожна и открих сама в какво да вярвам. След този сън не съм имала други библейски, реални, силни сънища.
Наречете ме луда, но мисля, че тогава, още като дете Бог или някой ангел ме насочи.
Онази вечер само тялото ми беше в онази стая, убедена съм.

# 394
По темата за сънищата - миналата седмица сънувам мъжа ми как се прибира от работа подстриган и обръснат. Аз много го харесвам с брада и почти не му давам да я маха,само да я подкъси Embarassed Heart Eyes Чухме се 100 пъти по телефона през деня,изобщо не ми е и намеквал,че има намерение да се подстригва.Обаче след работа се върща супер късо подстриган и с намалена брада,която в последствие махна изцяло веднага след като се върна от работа Laughing
Луда работа с тези сънища Mr. Green

# 395
И аз мисля Ivan  newsm78 Иване, какво стана с палатките? Видяхте ли нещо?

# 396

Май всички го чакаме, хайде де Иване, не ни дръж в напрежение, чакаме те като Нова година  Laughing
 Аз само чета - принципно не вярвам, но са ми много интересни тези случки, възприемам ги по-скоро като "градски легенди" , общо взето са ми любима тематика - на половината мога да дам напълно нормално и естествено обяснение, на другите като че ли не, а има и тотални измислици ... но като цяло темата ми е доста интересна 

# 397
  • Deutschland

Дано да има записано нещо на камерата им!

# 398
  • Sofia
в На кафе миналия месец даваха за някаква прокълната къща близо до София,ясновидката Николета не посмя да пръстъпи,каза че нещо като черна медуза е надвиснала над покрива и нещо злокобно виждала...Коцето Калки и една репортерка се опитаха да преспят там,в палатка в близост,не директно в порутената постройка/всеки един в различно време/,имаше камера за нощно виждане,бяха много изплашени и двамата....гледали ли сте го репортажа?
намерих само статия http://www.blitz.bg/news/article/292759

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 12:02 от Doli

# 399
  • Gotham City
Аз не съм го гледала, ще ми бъде интересно да го видя, ако някой даде лин или точна дата Wink

# 400
# 401
  • Gotham City
Много благодаря, пускам да гледам   bouquet

# 402
# 403
Мерси Doli ще ги изгледам и двете.

# 404
  • София
А какво ли стана с момичето с капките кръв пред банята?  Дали се разбра какво е? Беше споменала, че обмисля да сложи камера? Не си спомням коя потребителка беше,но ми е интересно да разбера има ли някакво развитие.

Общи условия

Активация на акаунт