Случи ми се нещо странно XI

• 149 000
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Преди години , преди да се разведа с бившия ми мъж бяхме на квартира. Една нощ след като си легнах , стана нещо странно , видях се как спя на леглото , а тялото ми е отгоре....след това виждам в ъгъла до вратата една жена , облечена в черно наметало , стоеше и ме гледаше. Много се уплаших и се събудих и до днес не съм сигурна дали беше сън или реалност. newsm78 .....след това се повтори още един или два пъти същата случка. ( същата година )....засега нямам друго да разкажа , по - късно може да напиша един мой сън.

# 406
Преди години , преди да се разведа с бившия ми мъж бяхме на квартира. Една нощ след като си легнах , стана нещо странно , видях се как спя на леглото , а тялото ми е отгоре....след това виждам в ъгъла до вратата една жена , облечена в черно наметало , стоеше и ме гледаше. Много се уплаших и се събудих и до днес не съм сигурна дали беше сън или реалност. newsm78 .....след това се повтори още един или два пъти същата случка. ( същата година )....засега нямам друго да разкажа , по - късно може да напиша един мой сън.
Писала съм го и друг път, ще го напиша за последен път. Не, не е било сън, излязла си от тялото. Вече всяко, абсолютно всяко излизане се наблюдава от разни.... фигури да ги наречем. Най-вероятно продължаваш да излизаш, но вече не помниш самото излизане. Няма да обяснявам какво и защо става. Ти също си астрален пътешественик. Прочети какво съм писала на предната страница на друга като теб.

# 407
А какво стана с палатките? Rolling Eyes

# 408
  • София
Писала съм го и друг път, ще го напиша за последен път. Не, не е било сън, излязла си от тялото. Вече всяко, абсолютно всяко излизане се наблюдава от разни.... фигури да ги наречем. Най-вероятно продължаваш да излизаш, но вече не помниш самото излизане. Няма да обяснявам какво и защо става. Ти също си астрален пътешественик. Прочети какво съм писала на предната страница на друга като теб.

Добре де, тя хубаво си е проектирала астралното тяло, но остава въпроса за жената в ъгъла коя е и защо е там Simple Smile

# 409

Добре де, тя хубаво си е проектирала астралното тяло, но остава въпроса за жената в ъгъла коя е и защо е там Simple Smile

Писах горе и затова. Вече всяко излизане се наблюдава от астрала. Това са астрални същности- фигури с качулки, разни жени, мъже в тъмни дрехи, неопределени тъмни силуети или просто някакво неясно присъствие.  Всеки вижда или усеща нещо, докато го наблюдават.

# 410
Ън, ще ми дадеш ли на ЛС имената на някои от книгите (статии, линкове, форуми, филми), които си чела (гледала), за да придобия основна представа за това, за което говориш, че ми стана интересно  Hug

# 411
Здравейте всички! Прочетох по-последните мнения, някои от които ми настръхна косъма  Laughing Честно казано, аз сама изпадам в странни ситуации. Много често предвиждам какво ще кажат хората, довършвала съм изреченията на приятелки (при което следва въпроса - ама как знаеше, че е кажа това?  Shocked ) Даже понякога, когато телефонът ми е без звук и вибрация ми скимва да си го погледна и ха- някой ми звъни  Blush
Относно сънищата, понякога сънувам абсурдни неща. Често (за мен) това са пространства и време, които чувствам като нито сега, нито бъдеще, нито минало. По-скоро сякаш някакъв паралелен на нашия свят. Същото и с разни чудновати, някои от тях много красиви хора  Shocked  Почти винаги непознати. Естествено, имам и сънища, които успявам да ги тълкувам по психологичен начин, нещо което на мен ми е ясно и просто в съня ми го има. (тука се включват места, на които съм била И мои роднини, близки, приятели) Като цел да открия семантиката на абсурдните си сънища, не успях да открия нещо кой знае какво. За това ги приемам както Ън го нарече - странстване, даже бих казала поток на информация. Затова от преди година ( а даже и повече ще стане) си направих личен съновник. Там вписвам тези сънища и сега като си ги препрочитам, се сещам как ме бяха ошашавили  #Crazy Даже на един сън карта на мястото направих, че да имам доказателство, като го видя това място, че съм го сънувала и даже дата има  hahaha Че все аз възкликвам, ама аз тук съм била!( ама върви доказвай  Wink )

*Въпросният сън, който ме предизвика да започна своя съновник. Сънувала съм го някъде декември месец миналата година. *
Сънувах, че до мен имаше бременна жена.Не я познавам, за пръв път я виждам. Тя започна да ми обяснява уплашено, че детето й щяло да бъде джудже. Аз се опитах да я успокоя и я попитах откъде накъде тя е толкова сигурна в това.Тя ми отговори, че някаква жлеза била увеличена и докторите й били казали така. Аз й отвърнах, че това не е причина и няма начин това с жлезата да направи детето джудже. После тя започна да вика от болка и се хвана за корема й. Оплака ми се, че детето расте бързо и от това я боли много. (и тогава видях как корема й става все по-голям)
Изведнъж се оказах в нещо като стая за операции, макар че беше проста с една голяма маса само. Жената легна отгоре и докторите (които бяха като вихър бързи, изобщо не ги видях) я разрязаха. Тя умря на място. Погледнах към детето - то беше уродливо. Беше много дебело(направо тлъсто). Имаше израстък, нещо като опашка. Лекарите ми казаха, да не го гледам в очите(били с голямо разстояние между тях). Но аз въпреки това погледнах в тях... и там потънах.
Видях майка му в лице. Изключително красива. Косите й не бяха просто руси, а златни. Очите й бяха нереални (нещо в кехлибарен цвят, цялата сякаш имаше нещо златно в нея). Излъчваше топлота, женственост, много чувственост.Структурата й бе много фина и деликатна. Та видях тази жена сама в гората...през нощта. Небето беше тъмносиньо, обсипано с много звезди. Дърветата бяха черни, много високи и голи. Видях как жената поглежда към един много, ама много висок човек (поне 3-4метра) Той беше прозрачен. Виждаха се само очертанията му, както мозъка и нервната му система. Но той сякаш не я забеляза, бе напълно безизразен. Но жената реши да го последва (и аз след тях се движех). После видях как тя гледа към небето, звездите се скупчиха и образуваха тръба около нея и я засмукаха.
И изведнъж пак се озовах пред бебето, което ме гледаше и ми се усмихваше. Беше сладко в лицето- черни очи и дълги мигли. И беше много умно. То знаеше произхода си и ми го разказа.

Ън, моля те, пиши ми ако трябва на лично, не успях да намеря мнението ти с обясненията на тези явления, пътувания и пътешествия  Praynig

# 412
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Привет, момичета. Тази седмица се случи нещо не много странно, но просто ми остана в съзнанието и искам да го споделя.
В понеделник с децата отивах към поликлиниката да водя бебето на лекар. Имахме среща с ММ там, за да вземе баткото и да го води с него на работа, докато прегледат малката. Докато вървяхме към въпросната поликлиника, баткото ме попита - "Мамо, пред коя аптека ще ме вземе тате?". Аз му казах, че ще ни чака не пред аптеката, а пред поликлиниката, а той пак настоятелно:"Неее, пред коя аптека?" Веднага след този въпрос звънна ММ и каза, че е излязъл по-рано от работа и ще ме чака пред аптеката в близост до нашия блок, за да не стои пред поликлиниката. Съвпадение или не, нямам представа, но детето сякаш прочете мислите на баща си  Simple Smile

# 413
Цитат
Ън, моля те, пиши ми ако трябва на лично, не успях да намеря мнението ти с обясненията на тези явления, пътувания и пътешествия

При теб има много повече, не е само астрално пътуване. Не знам какво е, минават ми разни мисли през главата, ще попитам други хора, може би някой ще се ориентира. Много е интересно и странно, мисля, че ще излезе нещо интересно. Напиши още нещо от съновника си, както го наричаш, може да се избистрят малко нещата.
Похвално е, че си се сетила да опишеш всичко, за да не го забравиш и да се загуби.

# 414
  • Бургас
Имам въпрос към Ън ....прочетох онлайн книгата на Михайл Радуга ,,Извън тялото '' и разбрах какво е астрално тяло или аинг , както го нарича , но не ми стана ясно какви са тези фигури , които наблюдават и защо (( автора  никъде не е описал нещо подобно ).....

# 415
А какво ще кажете за така наречените предчувствия или 6-то чувство не знам как да го определя,да знаеш ,че ще видиш някого и го виждаш,да знаеш за разговор който за първи път провеждаш,да отидеш на някое място за първи път ,а да ти е толкова познато все едно всекидневно ходиш там newsm78 newsm78 newsm78,много често ми се случват такива нещааа,ето сега пак знаех ,че свако ми ще почине Cry Cry Cry,ужасно еее,имам чувството ,че си помислям нещоо и то се случва #Crazy #Crazy

# 416
  • Сф
А какво ще кажете за така наречените предчувствия или 6-то чувство не знам как да го определя,да знаеш ,че ще видиш някого и го виждаш,да знаеш за разговор който за първи път провеждаш,да отидеш на някое място за първи път ,а да ти е толкова познато все едно всекидневно ходиш там newsm78 newsm78 newsm78,много често ми се случват такива нещааа,ето сега пак знаех ,че свако ми ще почине Cry Cry Cry,ужасно еее,имам чувството ,че си помислям нещоо и то се случва #Crazy #Crazy
Ами аз така сънувам разни неща и после като отида на това място се сещам за съня или че съм била там, нещо като дежа-вю, дори и без сън се случва да имам познато усещане за място/събитие-много е готино чувството-положително винаги. Искам да кажа не е като при теб ужасно.
Сещам се за един сън, който майка ми ми разказваше. Като била студентка, неин приятел починал и тя го сънувала как си говорят под едно дърво и пушат.Тя нямала кибрит и помолила да и остави неговия като се разделяли, но той и казал, че не може. Много му се молила, но той не склонил, казал и е, че не му било дошло времето да и оставя кибрита.Майка ми е още жива.

# 417
В много от случаите дежа вю е всъщност скрита информация в мозъка... И провокирана, тя се появява в съзнанието. Паметта има запаси, които не се използват и в нужда се активират.  Peace

# 418
  • София
Здравейте,
За да не спамя в темата, някой може ли да ми пише на лично, тези астрални излизания, не са ли всъщност сънища, малко така, как да кажа, "по-реални". Аз такова усещане имам....

# 419
забелязала съм, че след случаи на нещо като дежаву (казвам нещо като, защото усещането е някак смътно, не е като да съм убедена че съм била на мястото или съм изживяла случката, просто имам смътно чувство, че това вече ми се е случвало) винаги ми се случва нещо неприятно   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт