Случи ми се нещо странно XI

• 149 100
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • I want it all and I want it now.
Прилича на винт.
Сега показах снимката и колегите и те са на мнение, че това е цифт.
Зъба е правен и каналите са запълнени от едната страна. Peace
Затова и цвета е различен от съседният зъб.

# 286
  • София
Прилича на винт.
Сега показах снимката и колегите и те са на мнение, че това е цифт.
Зъба е правен и каналите са запълнени от едната страна. Peace
Затова и цвета е различен от съседният зъб.

Абе, и мен така ми се стори, че каналите са запълнени, хехе-) ще зема да запиша второ висшУ: )

# 287
Давай. Това да си зъболекар си е доста доходна професия.
За съжаление и аз съм си я сбъркала моята.  Laughing

# 288
  • Gotham City
Щифт е.

Странното в случая е, че зъболекарите се чудят  Laughing

# 289
  • София
Че е щифт съм съгласна, но защо е там?

Последната панорамна снимка: http://daniabc.snimka.bg/other/razni.835412.34192257.big

Има и други зъби, на които нервите са бели, но не са умъртвявани.

ПП. Направо препоръчвайте зъболекар от София /на лични/  Praynig

# 290
Бялото е материала /пломбата/.
 Виж в http://www.bg-mamma.com/index.php?board=415
Има и доста зъболекари. Peace

# 291
  • София
Здравейте.
Много интересна темичка.

Аз през живота ми съм имала доста странни съвпадения(нека да ги наречем така), както и необясними случки. За съжление(или не) от скоро нищо странно и необяснимо не ми се е случвало, а старите гледам да ги забравям, че се психясвам Grinning  Laughing

Та исках да споделя нещо, което четох отдавна относно въпросните съвпадения, случайности или повтарящи се събития, дежа вю-та и т.н.
Когато човек изживее подобно събитие или случка в живота си, въпросното обяснение, което четох беше, че това били знаци, че самият той се движи точно в правилния път за него индивидуално. Не знам дали се изразих правилно.  Simple Smile
Имам предвид, че всеки един от нас(така се говори де) се ражда и пред себе си има n-на брой пътища, по които може да поеме, но само един от тях е точно този, който го води към това защо е дошъл на този свят и каква е мисията му тук. Та когато изпиташ нещо от гореспоменатите неща, това един вид ти е като знаменце по пътя, което ти оказва, че си на прав път по пътя към целта си.
Не знам колко е вярно, но винаги когато ми са се случвали подобни събития съм се чувствала добре. Или веднага след това съм се чувствала по-добре, ако примерно нещо не ми е било ден по една или друга причина. Не знам при вас как е било Simple Smile
Разбира се, в тези събития не включвам срещи с третия(четвъртия, петия, шестия или т.н.) вид, нито полтъргайсти, нито живите мъртви, кръв по пода или дихания в лицето от нищото и т.н. Simple Smile
Та това исках да кажа..

П.С. Между другото някъде прочетох за намиране на стотинки, от много време не си бях намирала никакви стотинки, а тази сутрин в рамките на 1 час си намерих 2 х 50 ст, та изках пари за сутрешното кафе ахахах  Joy

# 292
Че е щифт съм съгласна, но защо е там?

Последната панорамна снимка: http://daniabc.snimka.bg/other/razni.835412.34192257.big

Има и други зъби, на които нервите са бели, но не са умъртвявани.

ПП. Направо препоръчвайте зъболекар от София /на лични/  Praynig

Базирайки се на снимките, които жена ми е показвала и обясненията и, това е умъртвен зъб с запълнени канали, явно е бил счупен и този щифт е сложен за да носи пломбата, само че е доста къс и е хванал малко.
Останалото е фотополимера.
Имплантите се завиват в костта, няма как да е там горе.
Ако зъбът е здрав Simple Smile Явно звездите му говорят през този предавател/проводник.

# 293
  • София

Имплантите се завиват в костта, няма как да е там горе.

Явно за това се чудят, но май обяснението е тривиално - Попаднал е на некадърник.

Сега по темата, сетих се за нещо, което за втори път ми се случва:

С три деца съм, малкият е на 4 г., боледува често от бебе и затова съм вкъщи, откакто се е родил. Покрай дългото застояване, познавам всеки звук и шум, като безпогрешно мога да определя и кой/какво го издава.  

В началото на седмицата, юнакът тръгна на градина и реших, че е крайно време да подредя горните шкафове.
Наслаждавайки се на пълна тишина /лукс, който ми се случва изключително рядко през деня/, без ТВ, радио и досадното жужене на компютъра, се качих на една табуретка и запретнах ръкави.
Не след дълго, чух детски стъпки на бързи, боси крачета, които се приближаваха зад мен и без да се замисля, креснах: -"Веднага си обуй чехлите, студено е! Защо си бос и без чорапи???" - Стъпките колебливо спряха и после се отдалечиха, а на мен ми трябваха около 5 секунди, за да се усетя, че съм сама ...

# 294
Чула си детето на съседите, от горния етаж.  Laughing

# 295
  • София
Живеем в къща на около сто години, има горен етаж, но се ползва за склад и работилница.
Съжалявам, че не го споменах, но затова казах, че всеки звук ми е познат.

# 296
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Преди години купихме апартамента от семейство, тръгнало в чужбина.
Няма драми, няма трагедии - зелена карта и по-зелена трева навън.

Няколко пъти нощем чувах как жената идва в спалнята, сяда на леглото и стои известно време там.
Разпознавах стъпките и и чувах шума на анцуга и, от онези шушкави шушлякови изкуственяци, много модерни по онова време.
Идваше само когато бях сама.

# 297
Скоро гледах едно предаване и там казваха ,че времето тече едновременно.
Тоест минало , настояще и бъдеще.  Wink
Само дето не можело да , го видим.   Laughing
Доколко е вярно не знам  Laughing

# 298
  • София
Скоро гледах едно предаване и там казваха ,че времето тече едновременно.
Тоест минало , настояще и бъдеще.  Wink
Само дето не можело да , го видим.   Laughing
Доколко е вярно не знам  Laughing

И как се случва това? newsm78 Един вид няколко измерения и всичко в едното се променя, когато се промени в другото (и аз как се изразих ама ахаха) Joy Simple Smile

# 299
Странно нещо, което ми се случи беше в деня, когато татко почина.
Тъй като се падна по време на отпуската ми, бях на почивка и точно този ден бързах да се прибера, защото от седмица татко беше в болница и се беше влошил.
Прибрах се у дома, цял ден ми беше ужасно притеснено. Мислех си, че трябва да съм готова за всичко, но все пак таих надежда, че може да се оправи. Въпреки че всички показатели сочеха точно обратното.
Легнах към 21:00 да гледам телевизия и просто да не мисля за нищо.
Притеснението беше през целия ден, неприятно, натрапчиво.
Някъде преди 23:00 просто изведнъж се успокоих. И успях да заспя спокойно.
Сутринта в 7:30 брат ми ми се обади да ми каже, че татко е починал.
На смъртния акт пишеше 23:30.

Общи условия

Активация на акаунт