Случи ми се нещо странно XI

• 149 114
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
От последния пост ми стана много тъжно...Съжалявам за загубата ти!

Да ви споделя какво ми се случи преди десетина дни. Събудих се и в някаква просъница си казах: "Ама аз съм бременна!", успокоих се и заспах Shocked Не би трябвало да съм бременна, не сме правили опити, но последния път, когато се събудих и си казах нещо, то стана два месеца по-късно.
Сега само с половин час да ми закъснее и ще тичам към аптеката за тест Laughing Grinning

# 301
Ето, че и на мен се случи нещо странно. Снощи късно през нощта (около 2ч), се събудих от болка в зъба. Отидох в кухнята, пих аулин и седнах да изпуша една цигара. Котката е с мене. Докато изпуший цигатрата, болката утихна и се върнах обратно в леглото. Не можех да заспя, мислех си разни неща, т.е съвсем будна си бях. И изведнъж много ясно и отчетливо чух мъжки шепот. Сякаш някой говореше на друг. Моментално се обърнах към посоката, откъдето се чу. Нямаше никой. Изстрелях се веднага в другата стая, където спеше ММ (гледа до късно ТВ и затова понякога заспива там). Цялата треперех. Той, естествено, каза, че ми се е счуло. Но съм убедена, че не греша. Цял ден днес не съм на себе си. Случвало ми се е нещо подобно, но е било в полубудно състояние и тогава не можех да се обърна, а чувах как някой шепне името ми Shocked. Но това беше толкова ясно!

# 302
Скрит текст:
От последния пост ми стана много тъжно...Съжалявам за загубата ти! ...
Благодаря ти!   bouquet

А на теб искрено ти желая двете чертички! Разбира се, ако и ти го искаш в този момент, де.  Simple Smile

# 303
  • София
Ето, че и на мен се случи нещо странно. Снощи късно през нощта (около 2ч), се събудих от болка в зъба. Отидох в кухнята, пих аулин и седнах да изпуша една цигара. Котката е с мене. Докато изпуший цигатрата, болката утихна и се върнах обратно в леглото. Не можех да заспя, мислех си разни неща, т.е съвсем будна си бях. И изведнъж много ясно и отчетливо чух мъжки шепот. Сякаш някой говореше на друг. Моментално се обърнах към посоката, откъдето се чу. Нямаше никой. Изстрелях се веднага в другата стая, където спеше ММ (гледа до късно ТВ и затова понякога заспива там). Цялата треперех. Той, естествено, каза, че ми се е счуло. Но съм убедена, че не греша. Цял ден днес не съм на себе си. Случвало ми се е нещо подобно, но е било в полубудно състояние и тогава не можех да се обърна, а чувах как някой шепне името ми Shocked. Но това беше толкова ясно!
Разковничето е - котката как (и дали въобще) реагира??

# 304
  • София
Това за времето и аз не мога да си го представя как се случва. Казват, че на "оня свят" нямало време. Т.е. всичко се случва едновременно. Мъчих се, мъчих се да си го представя и не се получава. Имайте предвид, че телата, в които сме затворени са много ограничени. Напр. ние виждаме една мноооого малка част от светлинния спектър (грубо 400-700 nm). Духовете казват, че били в инфрачервения спектър.
Нас мен много силно впечатление ми направи тази статия, затова ще я постна - в нея се споменава за научно доказателство за това, че съзнанието продължава да съществува и след физическата смърт на тялото:
http://zdravivsekiden.com/kvantovata-teoria-dokazva-che-saznanie … ena-sled-smartta/

# 305
Ох, днес направо настръхнах от една случка...снощи сънувам някаква сцена, в която пуша (по принцип съм непушач) и до мен седи някакво момче, при което изведнъж се появи майка ми...аз се паникьосах да не ме види с цигарата, бутнах я в ръката на момчето и го накарах да каже, че той пуши. И ето, днес си говоря с един познат и ми разказва от нищото някаква случка..как излизал с едно момиче, обаче родителите й не знаели, че пуши. Веднъж излезнали на разходка из селото, тя си пушила.. и виждат майка й..при което момичето се стряска и му бута цигарата в ръката да каже, че той пуши.
Разказа ми го с много смях, понеже така всъщност майка й разбрала, че дъщеря й е пропушила, та в този смисъл си говорихме..само че на мен не ми стана смешно, а ме побиха тръпки,изключително странно ми стана  Rolling Eyes

# 306
  • York
Аз имах странни случки покрай смъртта на дядо.
Вечерта преди да почине го оставихме с леля ми в болницата с надеждата да го позакрепят и да си го приберем у дома. Човека ни се молеше от леглото да го приберем у дома, да си е с кученцето на неговото легло, но пуста му надежда...
Прибрах се при семейството си и от тревоги не успях да заспя. По едно време чух пронизителен писък, погледнах часовника беше малко след 1ч. На сутринта леля ми се обади да ми каже, че дядо си е отишъл. В смъртният акт за час на смъртта е посочено 1:30ч.
Вечерта на деветия ден от смъртта го сънувах в компанията на баба, която почина преди почти 8 години. Тя влизаше в старата къща, държеше го за ръка, а той ме гледаше и се усмихваше. Беше хубаво и слънчево време.
Малко по-късно в разговор с леля ми и братовчедка ми установих, че и трите сме ги сънували в една и съща вечер двамата в различни ситуации. И на трите ни се е усмихвал. Явно баба е дошла да си го прибере...

# 307
  • Кьолн
Като прочетох историята на Марианна се сетих за нещо което ми се случи преди месец.И моя мъж не ми повярва.Една вечер се събуждам от някаккъв оживен разговор до леглото. Помислих си сигурно сънувам,но ясно чувах как някакви мъже оживено спорят.Аз се огледах и чух как единия каза на български.Тихо,ще я събудиш! Затворих си очите пак от страх.Аз живея в чужбина и понеже мъжете говореха на Български ми стана любопитно без да се замислям,че е посреднощ и няма как някой да разговаря в стаята ми!

# 308
  • Deutschland
Мозила, не ги ли видя? Дори и в тъмното бих забелязала ако до леглото ми има някой. Не се ли уплаши?

# 309
  • Кьолн
Да ти кажа не ги видях.Беше тъмно.Но усетих присъствието им.Много се уплаших.Като малко дете си затворих очите,като че ли така ще се предпазя.И се обърнах на другата страна.Пак от страх. Не знам вече,мислех си че щом заминах далече вече няма нищо странно да ми се случва.Явно причината е в мен!

# 310
st.Dobri, а тази жена починала ли е била ?
mozila, голям страх ме хвана.

В момента чета книгите на Майкъл Нютън. Обясняват доста неща.

# 311
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
st.Dobri, а тази жена починала ли е била ?
...

не. жива и здрава си е.
говорих с общи познати, без да казвам за какво става дума, споделяха, че тежко преживява преместването, че тъгува за България, за дома си...
предполагам, че за това съм я чувала, в мислите си си е идвала "в къщи"  Peace

# 312
mozila , точно същото ми се случи. Минаха две седмици, а аз все още не мога да си обясня какво беше това. И продалжавам да спя на нощна лампа. Запитах се даже снощи да не би пък да съм чула детето да промърморва нещо насън newsm78. Но гласът(или шепотът по-точно) беше мъжки newsm43

# 313
И аз имам история с чуване на гласове. По-точно гласа на детето ми. Една нощ тъкмо се канех да си лягам (било е около 1:00) и чувам ясно гласът на детето ми от хола. По това време той отдавна спи и аз стресната тичам на бегом към хола да видя какво става и как е отишъл в хола без да го усетя. Детето го нямаше там. Проверих в неговата стая-  спеше си кротко и невъзмутимо детето. Реших, че нещо ми се причува понеже съм преуморена и се поуспокоих. След около 10 мин. пак чувам гласът на детето от хола. Вече се вцепених. Минаха ми всякакви ужасии през главата. Проверявам детето. Спи си спокойно (въпреки, че майка му продължава да влетява в стаята му). Отидох в хола и зачаках. След още около 10 мин. пак чух въпросния глас. Този път обаче успях и да го локализирам. Стар мой телефон без карта, който бях дала на детето, да си играе с него. Малкият се записал като говори и сложил записа като сигнал на аларма, след това старателно скрил телефона в шкаф. Доста се посмях на себе си,  но пък от адреналина дълго още не успях да заспя.

# 314
  • София
И аз имам история с чуване на гласове. По-точно гласа на детето ми. Една нощ тъкмо се канех да си лягам (било е около 1:00) и чувам ясно гласът на детето ми от хола. По това време той отдавна спи и аз стресната тичам на бегом към хола да видя какво става и как е отишъл в хола без да го усетя. Детето го нямаше там. Проверих в неговата стая-  спеше си кротко и невъзмутимо детето. Реших, че нещо ми се причува понеже съм преуморена и се поуспокоих. След около 10 мин. пак чувам гласът на детето от хола. Вече се вцепених. Минаха ми всякакви ужасии през главата. Проверявам детето. Спи си спокойно (въпреки, че майка му продължава да влетява в стаята му). Отидох в хола и зачаках. След още около 10 мин. пак чух въпросния глас. Този път обаче успях и да го локализирам. Стар мой телефон без карта, който бях дала на детето, да си играе с него. Малкият се записал като говори и сложил записа като сигнал на аларма, след това старателно скрил телефона в шкаф. Доста се посмях на себе си,  но пък от адреналина дълго още не успях да заспя.
Лелееее, ужас! И мен би ме било страх.

Общи условия

Активация на акаунт